Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

KYMCO KB

ברשותי קטנוע קימקו קיי בי -50 סמ"ק, מנוע אחרי אוברול, והוא עולה לי על העצבים!!!

אם אני נוסע נסיעה של 10-15 דקות בעלייה (שחלק מהנסיעה הוא עלייה) הקטנוע לא עובר את ה40,30 קמ"ש, לא סוחב! כמו העליה של דרך יד לבנים בחיפה לכיוון מתנ"ס נווה יוסף למי שמכיר. וזאת עליה יחסית קלה ולא תלולה מידי. עולה לי ב40 קמ"ש. אני שוקל בערך 65 קילו וזה לא הרבה.

בקיצור תלוי מה השיפוע.

לפעמים המנוע פשוט נכבה סתם(במישור - בלי קשר לעלייה) וכשאני מצליח להניע אותו הוא לא "בכושר שיא" בואו נגיד. בקיצור הוא לא סוחב ומת לפעמים מתי שבא לו, הוא עוד עבר אוברול.

עכשיו השאלה שלי:

מה הבעיה בקטנוע ? אולי פלאג ? לא מקבל ניצוץ כמו שצריך ?

אולי הבעיה במצבר ? הוא די חלש אני חושב אבל האורות והאיתותים והכל עובד כמו שצריך. (חוץ מהמנוע)

קימקו הם קטנועים אמינים בדר"כ ולא עושים צרות. (אני חושב)

פורסם
KYMCO KB

ברשותי קטנוע קימקו קיי בי -50 סמ"ק, מנוע אחרי אוברול, והוא עולה לי על העצבים!!!

אם אני נוסע נסיעה של 10-15 דקות בעלייה (שחלק מהנסיעה הוא עלייה) הקטנוע לא עובר את ה40,30 קמ"ש, לא סוחב! כמו העליה של דרך יד לבנים בחיפה לכיוון מתנ"ס נווה יוסף למי שמכיר. וזאת עליה יחסית קלה ולא תלולה מידי. עולה לי ב40 קמ"ש. אני שוקל בערך 65 קילו וזה לא הרבה.

בקיצור תלוי מה השיפוע.

לפעמים המנוע פשוט נכבה סתם(במישור - בלי קשר לעלייה) וכשאני מצליח להניע אותו הוא לא "בכושר שיא" בואו נגיד. בקיצור הוא לא סוחב ומת לפעמים מתי שבא לו, הוא עוד עבר אוברול.

עכשיו השאלה שלי:

מה הבעיה בקטנוע ? אולי פלאג ? לא מקבל ניצוץ כמו שצריך ?

אולי הבעיה במצבר ? הוא די חלש אני חושב אבל האורות והאיתותים והכל עובד כמו שצריך. (חוץ מהמנוע)

קימקו הם קטנועים אמינים בדר"כ ולא עושים צרות. (אני חושב)

אחי קרתה לי אותה הבעיה הקטנוע שלי נסע פצצה לא יכולתי לבקש יותר מזה פתאום יום אחד הוא התחיל לזייף לקרטע לא להניע לעשות בעיות מעצבנות בהתחלה היתה בטוח שהוא מוצץ או שהפלג לא מתחיל ובזבזתי מלא זמן ועצים על החלפת פלאגים אחרי זה בדקתי שהאגזוז לא סתום ועשיתי לו שריפה האגזוז היה משוחרר אבל הבעיה עדיין המשיכה אחרי זה ניקיתי את הקרבורטור וזה לםא מזה בקיצור ידעתי שהמנוע טוב האופציה היחידה זה הווריטור

אני מציע לך לבדוק שהאופנוע לא מוציא הרבה עשן גם אחרי 10 דקות נסיע עם הוא עדין מעשן תידע שיש משהוא באגזוז

שים לב אחרי שאתה נותןם גז עם את מרגיש משהוא מוזר כיאילו הכוח לא עובר טוב או שיש רעידות מאחור תדע שזה ווראטור וצריך לעשות טיפול

תבדוק שהקרבורטור מכוון והטורים מספיק גבואים אבל לא יותר מידי תבדוק אם אין לך צוק אוטומט אם הוא לא למטה

תבדוק שהפלאג מתאים

אחרי שבדקת את כל אלה והוא עדיין עושה בעיה יכול להיות שזה חשמל או מנוע אבל אם אתה אומר שהוא אחרי אוברול זה לא נראה לי מנוע או שלא עשו אוברול טוב ואם עשיתה רק מנוע עליון כדאי לבדוק גם את התחתון

מקווה שעזרתי

פורסם

זאת בעיה ממש מרגיזה באותו רגע רציתי לפוצץ את הקטנוע!

קודם כל עזרת לי מאוד, תודה רבה.

עכשיו לנושא:

שאני נותן גז אני מרגיש שהאופנוע לא סוחב, ולא נותן לי את המירב שהוא יכול לתת, לפעמים אני מרגיש רעידות מאחורה בהתחלה חשבתי שהגלגלים לא מאוזנים או משהו כזה אבל כבר בדקתי את הכיוון הזה. יכול להיות שבאמת זה הווראטור, כמה יעלה הטיפול לווראטור ?

שאמרת שצ'וק אוטומטי לא יהיה למטה ז"א שהוא לא יהיה מופעל כל הזמן ? כי אני שם לב לפעמים שאזור המנוע והאגזוז יותר חמים מפעמים אחרות.

בקשר לאוברול - גם עליון, תחתון, צילנדר ובוכנה הוחלפו.

אם מישהו יודע עוד משהו חיוני אתם מוזמנים למסור לי מידע חשוב שיעזור לי :-)

פורסם

תגידו אתם שניכם - שמעתם על סימני פיסוק?

הדברים הקטנים והמרגיזים האלו שגורמים לאנשם אחרים, (בודדים והזויים, אני מודה), להבין את ההודעות שלכם?

ושמעתם שהורידו את המס על שימוש במקש ה-Enter? עכשיו אפשר להשתמש בו באופן חופשי !

קראו בבקשה ש-ו-ב את כללי הכתיבה בפורום.

תודה.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
יכול להיות שהפלאג מלוכלך/סתום ובגלל זה המנוע מתכבה לפעמים ?

מתכבה?!?

נכבה!!!

איפה עשית את האובר-אול?

מי עשה אותו?

למה אתה לא חוזר אליו?

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

גם אצלי הראש מנוע מתחם יותר מהרגיל

לפי מה שנראה לי זה שהכוח לא מועבר טוב לגלגל בגלל הרפידות של הווריאטור של הסנדלי סחיבה ואז הקטנוע מתאמץ יותר מידי בלי לעשות כלום עם הכוח הזה (פול גז בניוטרל) אני מציע לך לא לינסע ככה עד שתסדר את הבעיה

פורסם
גם אצלי הראש מנוע מתחם יותר מהרגיל

לפי מה שנראה לי זה שהכוח לא מועבר טוב לגלגל בגלל הרפידות של הווריאטור של הסנדלי סחיבה ואז הקטנוע מתאמץ יותר מידי בלי לעשות כלום עם הכוח הזה (פול גז בניוטרל) אני מציע לך לא לינסע ככה עד שתסדר את הבעיה

גם אני מרגיש את זה אצלי, אני יודע שצריך לעשות טיפול.

אני נותן פול גז והוא לא זז, הוא מקרטע.

ובעליות אין על מה לדבר בכלל, הוא לא עובר את ה 30 קמ"ש.(תלוי בשיפוע)

עלייה שהוא צריך לעלות ב 50 קמ"ש לפחות, הוא עולה ב 30 קמ"ש.

לפעמים החלק האחורי קצת רועד במהירויות נמוכות.

אז ברור שצריך לעשות טיפול, אבל כדי לעשות טיפול אני צריך קודם כסף.

אז לשאלתי:

כמה (מינימום/מקסימום) יעלה הטיפול ?

פורסם
גם אני מרגיש את זה אצלי, אני יודע שצריך לעשות טיפול.

אני נותן פול גז והוא לא זז, הוא מקרטע.

ובעליות אין על מה לדבר בכלל, הוא לא עובר את ה 30 קמ"ש.(תלוי בשיפוע)

עלייה שהוא צריך לעלות ב 50 קמ"ש לפחות, הוא עולה ב 30 קמ"ש.

לפעמים החלק האחורי קצת רועד במהירויות נמוכות.

אז ברור שצריך לעשות טיפול, אבל כדי לעשות טיפול אני צריך קודם כסף.

אז לשאלתי:

כמה (מינימום/מקסימום) יעלה הטיפול ?

בערך 300 ש"ח.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...