Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום העבודה שלי קונים את הרכבים משומשים מחברת אלדן.

השבוע הזדכתי על הרכב הישן שהגיע לפרקו (250000 ק"מ) ונסעתי עם אחראי הרכב שלנו לאסוף את הרכב ה"חדש" (עם 78400 ק"מ על השעון).

מנסיון עם הרכב הקודם, שנקנה גם הוא מאלדן, אני יודע כבר שצריך לבדוק את תאריך הייצור של המצבר ואת מצב הצמיגים.

אני ניגש לרכב מרים מכסה מנוע, מתברר שהמצבר מקורי. אני מאשר.

בודק את הצמיגים, מתברר ששני צמיגים הם מקורים שאיתם הגיע הרכב. שניים נוספים יוצרו בתחילת 2011 וכל הצמיגים יבשים עם סדקים.

אני קורא לנציג של אלדן שקורא למומחה מטעמם שבודק את הצמיגים, בלי להתכופף כמובן ואומר לי "הצמיגים יבשים? תרטיב אותם. יש להם בשר".

את המשך הדיון אחסוך, בסופו של דבר, אחרי שיחה מאוד לא פרודוקטיבית הרכב יצא מהמתחם שלהם עם הצמיגים היבשים.

אני תוהה אם מיטל מאלדן מודעת לחוש ההומור של מומחה הצמיגים שלה.

חבל. עם כל העבודה שהיא משקיעה כאן בפורום:|

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ורק אני חשבתי שבאלדן "נותנים את הנשמה"

לדעתי הוא התייחס אליך ככה רק בגלל שבטח החברה שלך שילמה כבר על הרכב, יש מצב שבמידה והיית קונה פוטנציאלי והיית מתריע בפניו על מצב הצמיגים הוא היה ישר מחליף לך העיקר שתקנה.

מקווה שיחליפו לך ואפילו יביאו לך איזה פיצוי הולם.

Polo 2012

פורסם

זה מה שקורה כשכל קשר בין רכב לבין אלה שמועסקים בענף הרכב, בחלק לא קטן מהמקרים, מקרי בהחלט.

כך היה גם כשהוצאתי פעם רכב משלמה סיקסט ובעוונותיי ביקשתי לבדוק שמן ומים. עובדי הסניף האימבצילים, במקום לעשות לי את השרות הזה, הסתפקו בלעמוד מהצד ולגחך בעודי מבצע את הבדיקות הללו בעצמי.

כך היה גם כשהוצאתי פיאט 500 מסניף אלבר בירושלים, ואגב השיחה עם הנציג שמסר לי אותה סיפרתי לו שבשבוע הבא אני מתעתד לנסוע איתה לאילת, והלה הגיב בתמיהה ושאל האם הרכב בכלל יגיע לשם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מעניין אם תבוא תגובה מאלדן שהיא יותר ב"בחרתם ושילמתם אז מה אתם רוצים".

אולי ישלחו לך ספריי שומני או ימרחו צבע על הצמיגים כדי שיראו "כמו" חדשים.

לי היה בעבר מקרה עם "קל אוטו" : רכב שהוזמן עבורי מראש לא היה כאשר באתי לסוכנות בהרצליה, הציעו שידרוג אבל סרבתי לקחת רכב חבוט ומוכה בכל מקום אפשרי, כולל הגג, צמיגים לא זהים במצב ירוד ועוד בעיות.

לדברי הנערה שליוותה אותי אל הרכב "אך אחד לא בודק ככה". לאחר שיחה עם אחד המנהלים הוסכם שאקח את הרכב ואחרי שעתיים הם יקפיצו אלי רכב אחר שאמור להגיע. הביאו אוטו חדש עם 20 ק"מ, ובלי טיפת דלק ואחרי 4 שעות. מילא, לפחות עמדו בהסכם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

זה לא חדש שהמילה "שירות" היא מילה זרה ולא מוכרת בארצנו...

נכנסתי פעם לסוכנות של פולקסווגן בארה"ב וביקשתי לעשות סיבוב על GTI. צילם את הרשיון, שם לי את המפתח ביד ותוך 5 דקות עשיתי 'פתיחות' מרמזור לרמזור ברכב עם 20 מייל על השעון.

.Your average Notepad

פורסם

נכנסתי פעם לסוכנות של פולקסווגן בארה"ב וביקשתי לעשות סיבוב על GTI. צילם את הרשיון, שם לי את המפתח ביד ותוך 5 דקות עשיתי 'פתיחות' מרמזור לרמזור ברכב עם 20 מייל על השעון.

ונראה לך שעם התנהגות כזאת מצידך, המילה "שירות" תהפוך להיות פחות זרה בארצנו?
  • אהבתי 2
פורסם

צודק, אני כזה ברברי ואיום. תיכף גם תקרא לי רוצח תינוקות.

נכנסתי, ביקשתי סיבוב. אפילו לא עשיתי הצגה של "מעוניין לקנות".

.Your average Notepad

פורסם

אני תוהה אם מיטל מאלדן מודעת לחוש ההומור של מומחה הצמיגים שלה.

חבל. עם כל העבודה שהיא משקיעה כאן בפורום:|

היי sorvall,

אנחנו באלדן תמיד בעד חוש הומור אך כמובן שלא על חשבון הבטיחות

חשוב לי לבדוק פרטים נוספים על המקרה שציינת, אשמח שתשלח לי בבקשה בהודעה פרטית בפורום את פרטי התקשרות שלך

תודה,

מיטל מאלדן

פורסם

דפדפת - התנהגות כזאת מצד לקוחות גורמת בהמשך לתגובה מצד הקמעונאים שאתה נתקלת בה בסוכנות אופל.

אתה הרי יודע שלא מומלץ לעשות "פתיחות" ברכב בזמן הרצה (20 מייל על השעון), אבל מה אכפת לך - הרי הרכב לא שלך.

עוד כמה לקוחות כמוך ובפעם הבאה שתגיע לאותה סוכנות של VW ותבקש "סיבוב" אז בנימוס אמריקאי טיפוסי הם יסבירו שנסיעות מבחן הם לבני 24 ומעלה או בלווית נציג שירות ובמסלול מוגדר. למי תבוא להתלונן אז?

פורסם
צודק, אני כזה ברברי ואיום. תיכף גם תקרא לי רוצח תינוקות.

נכנסתי, ביקשתי סיבוב. אפילו לא עשיתי הצגה של "מעוניין לקנות".

לא "רוצח תינוקות" אבל כן ברברי ואיום.

אח"כ אתה גם תשאל "למה לישראלים יש שם כזה רע בחו"ל?"

אתה תמשיך לעשות "פתיחות" בעוד שהשאר יצטרכו לעשות בקרת נזקים.

תודה לך איש ישראלי יקר ונחמד.

פורסם

ציטוט מהודעת מכירה של הרכב שלך:

"אני כבר אציין ואדגיש כי אני לא מוכן לתת 'נסיעת מבחן', זאת ע"מ להימנע מילדים לא רציניים שסתם רוצים לקרוע לי את הרכב. אתם יכולים לעשות בסוכנות, ואני אתן לכם בתנאי שתראו רצינות ותקחו אותו לבדיקה."

האם אתה מגדיר את עצמך כ"ילד לא רציני שסתם רוצה לקרוע את הרכב"?

קישור למודעת המכירה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=452978

פורסם

בסוף הכל מתנקז לאיש הקטן והטיפש שהורס לכולם מעליו. אני בטוח שחברות כמו אלדן או סובארו או צ'מפיון או לובינסקי או הונדה או טויוטה וכו' שכל פעם יש תלונות על שרות של מישהו מהם, עושות הכל כדי שהלקוח יהיה מרוצה. לא מאמין שיש חברה שבדוקטורינה שלה יש סעיף שאומר שצריך או מותר או אפשר לזלזל בלקוח. הבעיה של החברות האלה זה שבסוף, מי שניצב מול הלקוח זה אותו עובד קטן ומתוסכל או טיפש שיכול לתת תשובות כאלה כמו אם הצמיגים יבשים אז תרטיב אותם. אני יכול ממש לחוש ולהבין מכאן ודאי את התיסכול של מנכל אלדן שקורא שרשורים כאלה או של נציגת החברה כאן בפורום שבאמת נשמע שהיא רוצה לבדוק את המקרה ולטפל בו. חברות כאלה צריכות להכתיב קודים של התנהגות ולהעיף אנשים עובדים שמתעמרים בלקוחות או לא נותנים להם 100% תשומת לב. בעובד השלישי או הרביעי אחרים כבר יתחילו להבין שזה רציני ואולי הגישה תשתנה סוף סוף בארץ.

פורסם
ציטוט מהודעת מכירה של הרכב שלך:

"אני כבר אציין ואדגיש כי אני לא מוכן לתת 'נסיעת מבחן', זאת ע"מ להימנע מילדים לא רציניים שסתם רוצים לקרוע לי את הרכב. אתם יכולים לעשות בסוכנות, ואני אתן לכם בתנאי שתראו רצינות ותקחו אותו לבדיקה."

האם אתה מגדיר את עצמך כ"ילד לא רציני שסתם רוצה לקרוע את הרכב"?

קישור למודעת המכירה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=452978

30045357.jpg

פורסם

הייתי קצת במילואים ורק עתה ראיתי את התגובות.

ורק אני חשבתי שבאלדן "נותנים את הנשמה"

לדעתי הוא התייחס אליך ככה רק בגלל שבטח החברה שלך שילמה כבר על הרכב, יש מצב שבמידה והיית קונה פוטנציאלי והיית מתריע בפניו על מצב הצמיגים הוא היה ישר מחליף לך העיקר שתקנה.

מקווה שיחליפו לך ואפילו יביאו לך איזה פיצוי הולם.

נניח שזה נכון, עדיין, כל שנה אנחנו קונים שני רכבים לפחות ומקבלים כאלה "בדיחות"?

זה מה שקורה כשכל קשר בין רכב לבין אלה שמועסקים בענף הרכב, בחלק לא קטן מהמקרים, מקרי בהחלט.

אני מניח שה נכון, ולראיה, הג'ק בתא המטען היה מותקן הפוך ושתי תוספות הגומי שסוגרות את ה"אין פנסי ערפל" היו תפוסות בצד אחד כי המתקין לא לחץ אותן לתוך המגרעות שלהן. דבר שאני סידרתי בדקה.

המרגיז הוא שהבחור שמסר לי את הרכב אמר לי בפירוש שהוא לא בטוח לגבי הצמיגים ולכן קרא למומחה שאמור להתעסק בצד הטכני.

(עדיין יכול להיות שזה כמו במוקדי שירות סלולריים, אצלם יש תורנות "מנהל שרות לקוחות" ובחברות השכרה יש כל יום תורנות מומחה )

במילואים היה לי קצת זמן להסתכל במסמכים שהיו ברכב. מסתבר למשל שעוד 1400 ק"מ יש לרכב טיפול 80000 (ברכב טיפולים כל 20000) שזה לא נחמד מצידם אבל אני יכול להבין, מצד שני מרגיז לגלות בהסטורית הטיפולים שצורפה לרכב לא פורקו בלמים לבדיקה מאז שהרכב עלה לכביש.

אני מקווה שיהיו לי עדכונים במהרה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...