Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי החוזק שלו, זה אמור להספיק למשתמש ביתי צנוע.

אבל לדעתי המחיר יקר ואפשר למצוא זול יותר.

לא הבנתי מה זה קשור למשתמש ביתי צנוע? האם משתמש ביתי צנוע רוצה לעבוד על הרכב שלו פי 5 זמן?

פורסם

אני עם 500W, DAS6, ואני מרגיש במחסור בכוח. ולא, אני לא מלטש טנקים.

בקיצור, אל תקנה, 130W זה מנוע של מאורר. באותו מחיר אפשר לקנות מSHINEARAMA פולישר טוב בהרבה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
לא הבנתי מה זה קשור למשתמש ביתי צנוע? האם משתמש ביתי צנוע רוצה לעבוד על הרכב שלו פי 5 זמן?

אתה צודק בכך שהוא יצטרך לעבוק קשה כדי להסיר שריטות עמוקות וסווירלס קשים, אבל מנקודת המבט שלי משתמש ביתי צנוע בכלל לא עושה פוליש רב שלבי, אלא משתמש בפולישר לפוליש פיניש עדין או ליישום ווקס.

אם פותח השרשור באמת מתכנן לעבוד הרבה עם פוליש עדיף לו אחד חזק יותר.

אני אישית, עם כל האהבה לחומרים הללו, בחיים לא אעשה פוליש רב שלבי על הרכב שלי, כמו שלא אספר את עצמי או אעקור לעצמי שן אם אצטרך.

פוליש זה מקצוע, זה מצריך נסיון ולמידה, וכל עניין הדיטיילינג התחיל מאנשים כמונו ששואפים לשלמות הרכב, לנקיון ושמירה מושלמת שלו כאילו יצא אתמול מהסוכנות.

פוליש חובבני של משתמש ביתי יכול להרוס צבע של רכב בלי בעיה. ואז נצטרך לקרוא לדיטיילר מקצועי כדי שיתקן את שהרסנו.

קחו בחשבון, ההתלהבות זה טוב ויפה, אבל כבר ראיתי כמה משתמשים ביתיים שקפצו מעל הפופיק והשאירו את הרכב עם אחלה סימנים של פולישר בגלל שקנו 700w והחליטו ללכת על פוליש 4 שלבים כדי לראות אם הם מצליחים.

אז כן, למשתמש ביתי ללא נסיון בעברו, פולישר של 130w זה יכול להיות בדיוק מספיק כדי לא להרוס כלום ועדיין לחוות את החוויה במלואה.

לשם ההמחשה, מבטיח יותר מאוחר להעלות כמה תמונות של משתמשים ביתיים שקפצו מעל הפופיק ואז פתחו פוסטים של תחנונים לעזרה.

פורסם

חבר, אתה קצת קופץ בראש ואני אסביר מדוע. דבר ראשון, פוליש זה עבודה קשה ואם כבר האדון מחליט לעשות השקעה אז עדיף, מבחינתי, שיקנה משהו שיעשה את העבודה ולא יבאס לו את הנשמה כי הוא עובד שעה ולא השיג שינוי כלשהו.

דבר שני, רוב חומרי הפוליש היום הם diminishing, כלומר הם מתחילים גסים בשביל החיתוך ואז מתפרקים לפוליש עדין יותר בשביל הגימור. ה-"רב שלבי" נעשה בשבילך כחלק מהתהליך (אלא אם כן אתה רוצה סופר-תוצאות ואז אתה עושה עוד סיבוב עם הפוליש העדין). בנוסף, גם פוליש עדין עדיף שיעשה עם מכונה אמיתית על מנת לחסוך בזמן ולהגיע לתוצאות טובות יותר.

דבר שלישי, עם המכשור הנכון די קשה להרוס צבע. זה למה שצריך להמליץ לחובבנים על מכשירי פוליש DA מתאימים ולהפנות אותם לסרטונים ביוטוב שיבינו את התהליך. אפילו אם יהרסו את הצבע, עם המכשור הנכון יוכלו לתקן את הנזק בעצמם (אלא אם כן זה אכל דרך הלכה).

אותם אנשים שניסו והרסו את הצבע שלהם כנראה השתמשו בפולישר ROTARY ולא היה להם חצי מושג מה הם עושים. זה לא סיבה להגיד לכל אחד שבא לפה לקנות מברשת שיניים חשמלית כי זה לא יהרוס לו את הצבע :lol: (טיפ: זה ישרוט...).

פורסם
חבר, אתה קצת קופץ בראש ואני אסביר מדוע. דבר ראשון, פוליש זה עבודה קשה ואם כבר האדון מחליט לעשות השקעה אז עדיף, מבחינתי, שיקנה משהו שיעשה את העבודה ולא יבאס לו את הנשמה כי הוא עובד שעה ולא השיג שינוי כלשהו.

דבר שני, רוב חומרי הפוליש היום הם diminishing, כלומר הם מתחילים גסים בשביל החיתוך ואז מתפרקים לפוליש עדין יותר בשביל הגימור. ה-"רב שלבי" נעשה בשבילך כחלק מהתהליך (אלא אם כן אתה רוצה סופר-תוצאות ואז אתה עושה עוד סיבוב עם הפוליש העדין). בנוסף, גם פוליש עדין עדיף שיעשה עם מכונה אמיתית על מנת לחסוך בזמן ולהגיע לתוצאות טובות יותר.

דבר שלישי, עם המכשור הנכון די קשה להרוס צבע. זה למה שצריך להמליץ לחובבנים על מכשירי פוליש DA מתאימים ולהפנות אותם לסרטונים ביוטוב שיבינו את התהליך. אפילו אם יהרסו את הצבע, עם המכשור הנכון יוכלו לתקן את הנזק בעצמם (אלא אם כן זה אכל דרך הלכה).

אותם אנשים שניסו והרסו את הצבע שלהם כנראה השתמשו בפולישר ROTARY ולא היה להם חצי מושג מה הם עושים. זה לא סיבה להגיד לכל אחד שבא לפה לקנות מברשת שיניים חשמלית כי זה לא יהרוס לו את הצבע :lol: (טיפ: זה ישרוט...).

שמח מאוד על הגישה המעשית שלך, ואם זה עובד בשבילך אז מצויין.

אבל על פי דבריך אין הרבה הבדל בין דיטיילר למשתמש ביתי?

פוליש רב שלבי לא מתכוון לאפקט הפירוק עליו הסברת, אלא על חומרים שונים לגמרי במטרתם ובהרכבם, פוליש ברמת חיתוך גבוהה מאוד לא יתפרק לכדי רמה שלא תצטרך פוליש נוסף אחריו, הוא תמיד ישאיר סימנים אחריו כי הוא מאוד אגרסיבי, אם תשלב את זה עם פולישר חזק מאוד וידיים חובבניות ושמאליות שעושות םוליש בפעם הראשונה, תקבל אסון.

תרשה לי להגיב על מה שאמרת בנוגע לתיקון, שאף משתמש פה לא יבין חלילה שהוא יכול לעשות כמה נסיונות שהוא רוצה על הצבע ובמקרה הכי גרוע נכנסים ליו טיוב ומתקנים. ממש לא נכון, יש תקן לעובי של שכבת הצבע של הרכב, כל פוליש שאנו עושים מסיר כמה וכמה מיקרונים מהצבע, פוליש חזק, פולישר חזק, וידיים רועדות בקלות יגלחו כמה עשרות מיקרונים מהצבע.

לגבי המספרים המדוייקים אני לא בטוח, אבל התקן של צבע מקורי מהחברה נע בין 70-120 מיקרון, לא סגור על המספרים אבל זה בערך. דיטיילר מקצועי מקפיד לבדוק בכל שלב של העבודה עם מכשיר מיוחד על איזה עובי הוא עומד, וכך יש לו אמת מידה.

הנקודה היא, שזה מקצוע במלוא מובן המילה, לא לזלזל בזה, לא הכל קל לתקן.

יחד עם זאת, מי שיש לו ידיים טובות ורכב שאפשר להתנסות עליו, יכול להגיע לרמה טובה ומספקת בעזרת למידה והבנה של התהליך והחומרים, כמו שציינת יש המון סרטונים ביו טיוב שיעזרו.

פורסם

עם פולישר dual action אתה דיי בטוח, אין סיכוי שתשרוף או תגרום נזק לצבע.

אגב, היום עובדים בשיטה של פוליש ב-2 רמות חיתוך ולא 3-4.

בגדול, עם פולישר DA, פדים וחומרים מתאימים גם משתמש מתחיל יגיע לתוצאות טובות.

פורסם

היי

יש חומרים בעולם שאפילו עם המכונה פחות צקצועית תגיע לתוצאות גבוהות.לי ניראה בסדר,

למשל חברה גרמנית בין הטובות בעולם מייצרת חלק מן החומרים לעבודה ידנית,

ללא צורך במכונה,בבקשה אתר שלהם בגרמנית:

http://www.polishangel.net

תוצאות מעולות

אנא תמונות ממציאות:

בהצלחה

217936_500833983276078_2134046249_n.jpg

פורסם

אוקיי, תודה חברים. החלטתי לרדת מהמכונה הנ"ל. שורה תחתונה הכי מומלץ להזמין מebay? בארץ אין סיכוי למצוא מכונה טובה במחיר סביר?

A3

K04 Inside

• תוכן חדש...