Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר קנה קופרה שנת 2008 ורוצה להחליף את כל המערכת (מהסעפת ועד לדוד) , אני המלצתי לו על Argonetics שעשו לי על הרכב הקודם עבודה מעולה , אבל הוא אמר שהוא רוצה ללכת על האחת החברות שמייצרות מערכות פליטה משופרת שזה יעודי לרכב הזה כי זה נראה כמו המקורי וכאילו שזה בא עם הרכב ואין שם סימני ריתוח .

פה נפתח הויכוח מה עדיף ללכת לסדנה שעושה לך הכל לפי הזמנה או לקנות אחת מוכן .

מה אתם אומרים על מה עדיף , ומה אתם הייתם ממליצים לשים איביזה קופרה?

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם

אני לא חושב שיש מערכת שלמה ייעודית לרכב הזה.

לי הייתה איביזה קופרה והחלפתי לה צנרת שלמה פתוחה 3 אינץ' מהדאון פייפ עד הדוד האחורי כולל.

כל הצנרת נקנתה מ-E&A והדוד האחורי היה של סברינג.

אישית הייתי מאד מבסוט אבל ברור שאי אפשר לעבור טסט עם דבר כזה כי הורדנו את הממירים.

בלי שום קשר, הכל תלוי בתקציב.

פורסם

אני עשיתי את אותו הדבר אצלי רק שכדי לעבור טסט חתכתי באמצע את הצינור והשארתי מקום לממיר לצורך הטסט. 3 ברגים בכל צד והממיר מתלבש חזרה על הצנרת ויורד בתום הטסט - עובר כל פעם מחדש.

odmbtvzgimml.jpg

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

יש רעש (לא היסטרי) של באס מנוע נחמד כזה, ברגע שמחברים את הממיר חזרה אז הוא יורד בעוצמה שלו אך עדיין ברקע ובטסט לא אומרים כלום. אני גם אציין שביצעתי טסט בסל"דים משתנים לפי המתכונת החדשה ועדיין עבר...

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
אני עשיתי את אותו הדבר אצלי רק שכדי לעבור טסט חתכתי באמצע את הצינור והשארתי מקום לממיר לצורך הטסט. 3 ברגים בכל צד והממיר מתלבש חזרה על הצנרת ויורד בתום הטסט - עובר כל פעם מחדש.

odmbtvzgimml.jpg

תגיד איפה עשית את הצנרת ? החלפת גם את הסעפת פליטה או שהשארת מקורית???

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם

בד"כ על טורבו מקורי (K03S במקרה הזה) אין טעם להחליף את הסעפת פליטה, מה גם שעד היום אין סעפת אפטרמרקט טובה, אלה שבאמת טובות עולות הרבה.. לכן כדאי להישאר עם הסעפת המקורית ורק לבדוק שהברגים שלה לא משתחררים עם הזמן.

פורסם
יש רעש (לא היסטרי) של באס מנוע נחמד כזה' date=' ברגע שמחברים את הממיר חזרה אז הוא יורד בעוצמה שלו אך עדיין ברקע ובטסט לא אומרים כלום. אני גם אציין שביצעתי טסט בסל"דים משתנים לפי המתכונת החדשה ועדיין עבר...[/quote']

א. למה אתה כל כך מתפלא שאתה עובר טסט?!?

ב. למה אתה לא משאיר את הממיר הקטליטי מחובר כל הזמן?

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

מה הטעם להוריד את הממיר? אני באמת שלא מבין, חוץ מזיהום אתה לא מקבל כלום, אולי כ"ס אחד או שנים במקרה הטוב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

זה לא נכון.... נבדק בדיינו עם ובלי - הבדל משמעותי והרעש גם יותר חביב לאוזן. וכן, אני גם אוכל בשר ודי הרבה ממנו ולא, לא חיבקתי עץ המון שנים.

לא החלפתי את הסעפת, כמו שנאמר, אין טעם.

הצנרת נקנתה בE&A קומפלט וההתקנה בוצעה ע"י אסף ורונן מבית נחמיה.

פורסם

אני מניח שאתה לא יודע מה עושה ממיר קטליטי אחרת לא היית אומר שטויות כאלו.

ממיר קטליטי, כשמו כן הוא, ממיר גזים רעילים כגון CO ו-HC לגזים נטרליים, ספציפית CO הופך ל-CO2 ו-HC ל-CO2 ואדי מים.

אם היה הבדל בביצועים אז יכול להיות שהוא היה סתום והיה צריך להחליף אותו.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ובעשותו זאת הוא גורם להאטה בזרימת האויר והיציאה שלו מהאגזוז וכתוצאה מההאטה הפליטה פחות חופשית. אין דרך להפוך את זה, תסתכל פעם על ממיר קטליטי מבפנים ותראה איך הוא בנוי ותגיד לי שהאוויר זורם חופשי דרכו...

בשבילך אפילו תמונה:

catalytic-converter-cutaway.jpg

משגע אותי שאנשים תוקפים אותי על הממיר בזמן שלפי כל הבדיקות שנעשו בשנים האחרונות המזהם מספר אחת בכבישים בעולם הוא דו-גלגלי. יותר מרכבים, משאיות ורכבות. השני אחריו הוא מטוסים מסחריים.

אז אני יעשה איתך עסקה. ביום שלכל האופנועים יהיו ממירים קטליטיים כתקן ולא יטוסו יותר מטוסים בשמיים אני בשמחה יחזיר את הממיר שלי למקומו, עד אז...

פורסם

האמת שתעשיית הבשר מזהמת הרבה יותר ממכוניות. אז אם תפסיק לאכול בשר נסלח לך על הממיר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...