Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני אמור לקבל איזה עבודה בדימונה וזו עבודה גדולה של כמה ימים בחודש (למשך כמה חודשים),

אז רציתי לדעת איך עדיף לנסוע מצפת לדימונה בדרך הכי קצרה ומהירה?

האם כביש 6 עד הסוף יעזור לי?

ואשמח לכמה עצות,

אני צריך לרדת כל יום לדימונה, ובערב לחזור הביתה, אז כמה זמן יקח לי כל כיוון בערך?

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

ממש לא הגיוני לעשות את הדרך הלוך ושוב כל יום - אני מעריך שתבלה איזה 3-4 שעות בכל כיוון.

לפי מפות google הדרך הקצרה והמהירה ביותר צפויה להיות דרך כביש 6. האלטרנטיבה היא דרך כביש 90 - גם יותר ארוך (בזמן ומרחק) וגם נהיגה הרבה יותר קשה.

יש בדימונה אכסניה - אני חניח שיותר מאחת - ויש גם בערים ואולי ביישובים אחרים קרובים. יותר זול ולא מתיש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ממש לא הגיוני לעשות את הדרך הלוך ושוב כל יום - אני מעריך שתבלה איזה 3-4 שעות בכל כיוון.

לפי מפות google הדרך הקצרה והמהירה ביותר צפויה להיות דרך כביש 6. האלטרנטיבה היא דרך כביש 90 - גם יותר ארוך (בזמן ומרחק) וגם נהיגה הרבה יותר קשה.

יש בדימונה אכסניה - אני חניח שיותר מאחת - ויש גם בערים ואולי ביישובים אחרים קרובים. יותר זול ולא מתיש.

מסכים ומחזק. כביש 6 בלבד.

איך תעבוד אם כל יום תהיה 7 שעות על הכביש? אני נהג ואני לא בכל יום מגיע לקילומטרז' כזה.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

כשתרד מכביש שש ותעבור דרך בית קמה, עדיף לך לעקוף דרך צומת גורל ולא דרך באר שבע, תקצר את הנסיעה ברבע שעה או 20 דקות, וזה משמעותי בטווח הזה.

אחרי שלקחת שמאלה בצומת גורל תמשיך ותרד במחלף השלישי (אם אני זוכר נכון), מחלף שרה, ברמזור פנה שמאלה ותוך 20 דק' אתה בדימונה.

פורסם

שלום,

מצפת סע בכביש 90 דרומה עד צומת קדרים.

בקדרים השתלב לכביש 65 עד צומת גולני.

בצומת גולני השתלב לכביש 77 עד צומת אלונים.

בצומת אלונים השתלב לכביש 75 עד העלייה לכביש 6 במחלף עין תות.

רק בסוף כביש 6 ותמשיך בכביש 40 לדימונה.

זו הדרך הטובה והקצרה ביותר

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

קודם כל מהם שעות הנסיעה שלך?

אם אתה יוצא מצפת ב 04:00 , יורד דרך מחלף ראש פינה, גולני, יקנעם ולכביש 6 זה כשעה ורבע עד אלייקים. לקחת בחשבון שבכביש 6 אתה מצמצם פערים ועולה הרבה מעבר ל 110 קמ"ש, זה עוד שעה ועשר עד הירידה חזרה לכביש 40 , משם כארבעים דקות עד דימונה דרך כביש 40 החדש (עוקף ב"ש), צומת גורל, מחלף שרה לכביש 25 כמו שכתבו למעלה.

במהירות גבוהה-סבירה, ללא פקקים, זה כשלוש שעות וקצת. חזרה רק דרך הבקעה, אין לך סיכוי מול הפקקים.

משש וחצי בבוקר כביש שש כבר עמוס ולא יעיל, שם תגיע למהירות ממוצעת מקסימלית של 90 .

אם אתה יוצא ב והלאה 05:00 :

ראש פינה, עמיעד שמאלה , כפר ברוך, מגדל, חוצה את טבריה בזריז ויורד לבקעה, גומר את כל כביש הבקעה וממשיך ישר חזרה ל 25 במקום לרדת ימינה לערבה. עולה בחזרה לדימונה מסדום.

כל כביש הבקעה הוא מהיר (לנהג טיפל'ה מיומן) ומהירות ממוצעת של 110 לפחות.

זה אותו הזמן +- טיפה פחות רק ללא סיכון לפקקים, ובתנאי שאתה מיומן בעקיפות של טריילרים:roll:

תלוי בשעות בהם קמת, אתה יכול גם לרדת לצומת גולני, להמשיך ישר על 65, אחרי דבוריה לפנות שמאלה לכיוון מושב מולדת, ישר עד עין חרוד, בצומת שמאלה ומיד ימינה (לפני שאטה) לכיוון בית אלפה, ימינה קטן ואח"כ אתה מתחבר שוב לכביש 90 (ימינה).

דרך אגב יש אחלה צימרים באיזור נווה זוהר, ממש חצי חינם

בון וואייא'ג

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

כביש הבקעה לא נוח ומסוכן לטעמי, הנהיגה עליו מעייפת ודורשת ריכוז גבוה ופעמים רבות משאיות ואוטובוסים מעכבים.

המרחק מצפת לדימונה דרך כביש 6 הוא 287 ק"מ.

https://maps.google.com/maps?saddr=%D7%A6%D7%A4%D7%AA,%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C&daddr=%D7%93%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94,%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C

קח בחשבון שמדובר על כ 200 ש"ח בנזין בכל כיוון (כתלות ברכב, מצב הפקקים וכו'...).

פורסם

אם אתה מתכוון לעשות את הדרך הזאת בפאג'רו שיש לך בסמלון, כדאי שתקח כמה אלפי שקלים למשך החודשים האלה ושים בצד רק לעלויות הדלק, והמעבר בכביש 6. ולשישיות הרד בול שיחזיקו אותך ער.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

יוסי, ארני ממליץ לך לעשות "בסיס סגור" בדימונה. מנסיון, אל תעשה את זה לעצמך (7-8 שעות בכביש כל יום). זה לא טוב לבריאות, זה עושה אותך מותש מאוד, ואתה תראה שזה מאוד קשה כשאתה לא רגיל לזה, וכמובן הדבר הכי מסוכן, העייפות שתהיה לך בנהיגה. גם 40 גלונים של אספרסו לא יעירו אותך, בייחוד בכביש משעמם כמו 6. פשוט תעשה לעצמך טובה, ואל תעשה את זה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אוקי חברים, קראתי והבנתי,

בקשר לעבודה בינתיים דחיתי את העבודה כי אתם צודקים אני לא יכול לרדת ולחזור הביתה כל יום, אני חייב לישון בדרום,

אז בינתיים דחיתי את העבודה , ואם היתי הולך לעבודה הזו אז אני נוסע עם טנדר דימקס שהוא גם שותה סולר 1/7.5 בערך.

אז בינתיים אני יורד מהעניין הזה,

האמת תודה רבה לכם על העזרה והעצות.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...