Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

כולם רוצים מומנט ואני חושק בסופגנייה


locomotive
שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בורקס גבינה מול בורקס תפו"א , אני בכלל טיפוס של פיטריות .

קוראסון שוקולד טרי וחם או אולי ההוא עם הפרג,שניהם הולכים,

בורקס גבינה גדול עם ביצה קשה על הבוקר לוקח אותי לימי השירות הצבאי

הישר למאפייה מול פיקוד דרום - אחלה דרך לפתוח את היום.

 

חנוכה בפתח ואני מזיל ריר- אני מטורף על סופגניות , אבל "אולד פאשן" עם ריבה

בלי התחוואד הטרנדי שהתפתח בשנים האחרונות רק חסר שיפתחו גם סופגניה עם ממרח כבד או אנשובי וזהו.

אוהב אותה גדולה ועסיסית ומפוצצת בריבה ,שלושה ברצף ואני מסודר.

 

הבעיה שאין לי מאפייה נורמלית כאן.

יש איזה אחד שבהתחלה הוא היה טרי וטעים אבל הקמח עלה לו לראש והוא פשוט מזלזל בעבודה,

אני נכנס אליו בשעת בוקר מוקדמת לאחר משמרת לילה ואין ריח של מאפייה !

הכל קשה ויבש ,

"תגיד זה טרי ?! "

"בטח , בלילה עשינו"

"מה לילה ? , זה נראה מאתמול"

"חביבי עשינו את זה בלילה"

"אבל עכשיו רק 6 בבוקר..למה זה כמו אבנים, טוב תחמם לי 3 גבינה במיקרו , כמה זה?"

"8 שקל"

"על 3 אבנים ?"

 

לא פעם חשבתי לפתוח מאפייה משלי רק כדי להוריד את הזבל הזה , אבל זו עבודה משעבדת

ואני עצלן כמו סופגנייה.

Gn'f'R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תצחקו, אבל אנחנו בבעיה קשה.

כבר המון זמן שלא יצא לי להתקל בסופגנייה גדולה, חמה, ועם כמות ריבה מספקת.

היום הכל מקווצ'ץ', מגעיל ויבש.

בנוסף המבחר הגדול בסוגי הסופגניות רק מבשר שהסופגניות הישראליות הופכות להיות רפליקות של בנות הדודות- הדונאטס מדוד סאם.

מעמדה של הסופגנייה הארצישראלית הגנרית בסכנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קוראסון

 

ק-ר-ו-א-ס-ו-ן.

 

בבקשה לשנן . קוף-ריש-וו-אלף-סמך-וו-נון סופית. זה הסדר הנכון. כל סדר אותיות אחר שגוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם מבטאים קרואסון.

פעם אחרונה שבדקתי סופגנייה זה איזה 400 קלוריות, אני מעדיף לאכול איזה המבורגר במקום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה חושק בסופגניה ואני רוצה דונאט.

הגרסה הפשוטה, ללא כל מילוי ורק עם אבקת הסוכר מלמעלה.

ממממ, נאאממי.

עד לפני כשנתיים-שלוש היה סניף של דאנקן דונטס במלחה בי-ם, אחרי הפסקה גדולה נפתח שם לאחרונה דוכן של ד"ר דונאט.

אממה? לטענתם, אין ביקוש לדגם שאני אוהב, הכל עם ציפויים, מילויים וסוכריות צבעוניות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ק-ר-ו-א-ס-ו-ן.

 

בבקשה לשנן . קוף-ריש-וו-אלף-סמך-וו-נון סופית. זה הסדר הנכון. כל סדר אותיות אחר שגוי.

 

אין לי מבטא *צורפתי , קשה לבטא כך .

וחוץ מזה , נראה לי בעייתי להכנס למאפייה ולבקש ק-ר-ו-א-ס-ו-ן במבטא כזה , יחשבו שאני מתחנגל.

Gn'f'R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכתוב. זאת אומרת:

קרואה (הברה אחת!) - סון (מאונפף)

ולא:

קו-רא-סון (שזה "לב" בספרדית, נשמע אחלה, אבל זה לא זה).

 

אגב, אם אני אבטא את המילה כפי שצריך, בשפת המקור (צוחפתית)

רוב הסיכויים שלא יבינו מה הזמנתי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה ירושלמי במקרה, ב"מגדנית גבע" ברחוב חיים ויטל 28 יש את הסופגניות הכי טעימות בארץ. אולד פאשן, אבל לא בכאילו... באמת יש שם איזו סבתא מבוגרת שעומדת ומכינה סופגניות כל היום. גדולות, עסיסיות, ונוטפות ריבה מכל עבר. ניתן לומר שזו סופגניית קאלט :-D המגשים יוצאים מהתנור אחד אחרי השני ולך רק נשאר לחטוף ולבלוס (אתה תתכנן לקחת הביתה, אבל בפועל הריח יגרום לך להתחיל לזלול עוד בדרך לרכב) כך שמומלץ להתכונן מראש ולקנות שתי שקיות, אחת לדרך ואחת לבני המשפחה שמחכים בבית :wink: ואם אתה לא ירושלמי, תעצור שם אם מזדמן לך להיות באיזור בסביבות החג, מומלץ

http://www.b144.co.il/b144_sip/members/4B14071A4C72.aspx

אין לי שום קשר אליהם למען היסר הספק, אך כשגרתי בירושלים נתקלתי בסופגניות שלהם דרך המלצה של חבר ולצערי לעולם לא אוכל להנות מסופגנייה אחרת... :-):wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכיר מגה? ואת שופרסל? עד שנה שעברה הם היו מכינים סופגניות טעימות מאוד. מלאות ריבה/ריבת חלב/עם כל מיני ציפויים מה שבא לך.

והמחירים גם היו סבבה.

 

השנה לא בדקתי, אז לא יודע מה יש ומה המחירים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אדון פאסאט,דנקן דונאטס נסגרו ב2004 אם לא ליפני

אני מתגעגע קשות!

הייתי אוכל 11 במכה, כן, אני בהמי בהמה

 

אדון בלאבי, מי יסע לגיבעת שאול בשביל סופגניה?

שם ירחם!

מה הולך שם מבחינת פקקים יותר גרוע מעזריאלי בראשון בבוקר, לא סתם יש שם בית קברות, שיקח זמן לקחת את המת ושכולם יאחרו להלוויה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר, אם אתה באיזור (אפילו במרחק מאמץ הגעה סביר) אני ממליץ לך להשקיע ביקור, ולא תמיד פקוק שם דרך אגב... בשעות 5\6 בדרך כלל יש תנועה סבבה... מבטיח לך שדרוג של חווית החג :wink: את של מרציפן בשוק לא טעמתי אבל כלל אצבע הוא שכל מאפה של מרציפן שווה זהב, לכן גם שם כדאי לבדוק... אבל אם מפקקים דאגת, מה אני שולח אותך לשוק? :lol: תצטרך לקחת רכבת קלה כדי לקנות סופגניה :wink: ( או דונאט, בטח גם את זה הם מכינים... של גבע בטוח יותר טובות, הכי טובות שטעמתי, אבל בשונה מגבעת שאול, השוק הוא מקום שמזדמן להיות בו מפעם לפעם גם אם אינך מתגורר בקרבה)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דאנקן דונטס מגעיל. אין לי בעיה לאכול את הרגיל עם ציפוי שוקולדי כלשהו, או אפילו את הסינרול(עם הקינמון), אבל כל המגעילים עם המילואים המתוקים ממש לא טעימים :x

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...