Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4295504,00.html

סובארו עם 280 כ"ס וטויוטה עם 250 כ"ס.

שתיהן עם נתון מומנט זהה של יותר מ-35 קג"מ.

היעד - אי שם בתחילת 2014.

המחיר - יקר יותר מהמחיר המופרז של האטמוספריות.

ואני שואל, למה היו צריכים לחכות לביקורות שליליות על כוח המנוע רק בכדי לתקן את המצב בדיעבד?!

לא היה עדיף אם מלכתחילה היו יוצאים עם גיראסות חזקות במקביל לגירסאות הרגילות?

פורסם

הם ניסו את הגישה הטהורה הטוענת בעד הנעה אחורית לא מתוחכמת מידי בשביל הפאן, מנוע אטמוספרי למודולציה לינארית של הכוח

וצמיגים דקים מאותה סיבה ראשונה.

עכשיו הם גילו כי 200 סוסים אטמוספריים ב 2012 הם פאסה בשוק המורגל בגודשות ביתיות חסכוניות וחזקות.

פורסם

נראה לי שהתלונות על מחסור כוח הן לא רציניות, אם המיאטה NB הסתדרה יפה עם 146 כ"ס ואפילו פחות ב-NA, אני לא רואה שום סיבה שהתאומות לא יסתדרו עם 200 כ"ס. מצד שני לא נהגתי על אף אחת מהן, ואני לא מרגיש בנוח לבקש נסיעת מבחן על רכב שלפחות כרגע אינני יכול לקנות.

בכל אופן, פרט למקרים קיצוניים, בכל הנוגע לכוח סוס, כל המוסיף הרי זה משובח. מקווה רק שעד שתגיע לארץ היבואנים ירדו מהעץ ויתמחרו אותה במחיר סביר, מה גם שעד אז אמורה להגיע גם ה-ND. (אם כי בפער כ"ס ניכר לרעתה)

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

צמד המכוניות האלו כמעט ולא רלוונטיות כבר היום (ראה את נתוני המסירה המצחיקים) וגרסאות הטורבו שתגענה רק ב-2014 ובמחירים הזויים (בטח מעל 300K) תהינה רלוונטיות עוד פחות.

כי ב-300K יש כבר היום את ה-135, בקצת פחות (אחרי הנחה) את הגולף R ובהרבה פחות את המגאן RS265 ומי שכבר מוציא 300K על מכונית לא פרקטית יפזול ללא קושי מעלה אל ה-335 קופה, הניסאן 370Z. כל אלו מכוניות טובות מאוד שזמינות כבר היום.

פורסם
כמה טעויות אפשר לעשות בייצור, שיווק ותמחור רכבים.

אני לא מבין גרם של היגיון בתהליך הזה של סובארו וטויוטה.

בגלל זה הם סולד אאוט ? (ולא בישראל שלא נחשבת לכלום בתחום זה).

פורסם

כי בארה"ב התמחור (100 אש"ח) הופך אותן לאופציה לגיטימית לצעירים שרוצים מכונית הנעה אחורית יפה או כמכונית שניה/שלישית "מענינת". בישראל הן מתחרות בליגה אחרת ועל לקוחות בעלי אופי שונה.

פורסם
בקצת פחות (אחרי הנחה) את הגולף R ובהרבה פחות את המגאן RS265

למה משנה כמה טובים ומהנים הרכבים האלו אלו לא מתחרות לטויברו. נהיגה על רכב ספורט הנעה אחורית שונה בתחלית מהוט האץ לא משנה כמה טובה היא.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

שהרכב עולה 100K בלבד (בארה"ב) ואתה מחפש פוזה או פאן טהור של הנעה אחורית אז אין להן הרבה תחרות וההבדל ביחס למתחרות משמעותי. אבל שמדובר ב-250K ויש מכונות נהיגה אירופאיות משובחות בסכום הזה, ההבדל עדיין קיים, אבל זה נראה אחרת.

אז כמה אחרת ולכמה לקוחות פוטנציאלים בארץ זה משנה? התשובה לקראת סוף הכתבה.

פורסם

אני לא מבין למה כולם מתלוננים שהמכוניות האלה "איטיות". הן מאיצות מ 0 ל 100 בזמן מכובד של 7 שניות + -, והן בכלל לא מיועדות לתאוצות אלא לפניות. אולי הן מרגישות קצת חלשות בגלל שהכח בא רק מעל 3.5-4 סל"ד? לא יודע, לא נהגתי על אחת. בכל מקרה זה נכון ש"כל המוסיף הרי זה משובח", אבל צריך לקוות שלא יהיה turbo lag רציני, כי זה יהרוס את התקשורת שיש בין המכוניות הנ"ל לנהג ויגרום להכל להראות קצת יותר "artificial", אם אתם מבינים למה אני מתכוון. לדעתי במכוניות כאלה אם רוצים להוסיף סוסים צריך להמנע ממגדש כמה שיותר ולנסות פשוט לסחוט עוד מהמנוע הנוכחי - בין אם זה בשינויים בתוכנת ניהול המנוע או קיצוץ במשקל ע"י שימוש ברכיבים קלים יותר וכו'. אבל אני כן אגיד שאני לא מבין גדול בכל הוגע לדברים טכניים...

.Your average Notepad

פורסם

ארה"ב היא דוגמא טובה לרכב מסוג זה.

בארץ זה שונה לחלוטין, וזה הבאסה!

גם אם הן היו באות גודשות מלכתכילה ובתג מחיר זהה לשם היום - הייתי חושב פעמיים אם לקנות.

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
  • תוכן חדש...