Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים הלכתי לסוכנות של אופל כי אני מתעניין לגבי קורסה OPC. רציתי לעשות נסיעת מבחן אבל הם החליטו שאין להם ביטוח עד גיל 24 (אני בן 18) והם לא מעוניינים לבקש חריגות כלשהי. אני לא מבין את היהירות של היבואנים פה - זאת כולה הוט האץ' ב 150,000 שקל, הם מתנהגים כאילו זאת SLS שעולה מליון שקל.

האם כל נותני השירות בארץ אוהבים להפסיד לקוחות פוטנציאלים?

איך אני יכול בדיוק להוריד אותם מהעץ שעליו הם נמצאים?

.Your average Notepad

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא יכול, כמו שאני לבד לא יכול להשמיד את איראן.

זה מה יש, עם זה חיים. סה"כ, לא כל יום בא נער בן 18 לקנות מהם רכב בשווי 150K ש"ח ואני מבין אותם בחסכון על ביטוח שספק אם יסייע להם במשהו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כשאני הייתי בגיל 18 [כיום בן 20] לפני שהתגייסתי נסעתי לסוכנות סיאט כדי לעשות נסיעת מבחן והם לא ראו סיבה שלא להסכים, אכן עשיתי נסיעת מבחן וזה לא משנה אם זאת לאון קופרה או איביזה 1.4 רפרנס ובסוף השתלם להם ורכשתי את הלאון.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

חביבי, עם כל הכבוד (ויש כבוד) קורסה OPC זה לא ממש סיאט איביזה 1600 או כל דבר אחר, זה רכב שצריך לדעת לנהוג בו.

אני בהחלט מבין למה סירבו לך. (ובינינו, באמת היית רוכש אותה?)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
חביבי, עם כל הכבוד (ויש כבוד) קורסה OPC זה לא ממש סיאט איביזה 1600 או כל דבר אחר, זה רכב שצריך לדעת לנהוג בו.

אני בהחלט מבין למה סירבו לך. (ובינינו, באמת היית רוכש אותה?)

התגובה שלך בדגש על השורה האחרונה מיותרת ממש. אצלנו בבסיס יש ״ילדים״ עם לאונים וגולפעם ועוד כהנה וכהנה רכבים שאני לעולם לא אבין מאיפה יש להם את הכסף לזה בשלב זה של החיים. יש אנשים שיש להם כסף ויכולת לרכוש, אתה סתם מזלזל ואתה יותר גרוע מהיבואן אם זו תגובתך.

לצורך העניין, אני הגעתי עם דרישות הרבה יותר נמוכות ליבואני סיאט סקודה ופולקסווגן, זכיתי ביחס הולם של לקוח מן השורה אפילו שאמרתי מראש שאין ברשותי סכום כסף גדול (דיברנו על מימון ותשלומים אז) ואפילו שראו אותי יוצא מפיאט פונטו דור ראשון ואפילו שאמרתי שאני עובד בפיצרייה.

הכל עניין של גישת היבואן. אם זה היחס שקיבלת כלקוח פוטנציאלי הייתי מתרחק מהם כמו מאש, היחס יהפוך גרוע יותר

כנראה, אחרי שהכסף שלך כבר יהיה בידיהם.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אין לי שום קשר אל יבואן אופל חוץ מרכישת הקורסה OPC. כאשר רציתי לתאם נסיעת מבחן, רצו לקבוע איתי באותו יום. לבסוף תיאמתי איתם ביום למחרת.

אני מעל גיל 24, ברכישה של הרכב קיבלתי יחס מאוד הולם ואין לי שום מילה רעה על יבואן אופל בכלל! הכל התבצע טלפונית והגעתי לסניף רק בשביל מסירת הרכב.

אומנם עדיין לא הגעתי לשלב הטיפול, אבל מרגע הליך הבחירה של הרכב ועד לקבלתו קיבלתי יחס הולם ושירותי.

להשמיץ זה הכי קל, אבל קצת פרופורציות אנשים.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

דווקא אני המתנתי שבוע עבור נסיעת מבחן ב-OPC כיוון שהרכב רק נחת בארץ ובילה אצל כתבים.

הרכב מאד מצא חן בעיניי וגם השירות והמקוצעיות בסוכנות עצמה(איש המכירות היה בעל הכשרות רבות של נהיגה מתקדמת).

אגב אני בדעה שזה לא רכב לנהג צעיר, בטח שלא כרכב ראשון.

פורסם

תרשה לי להגיב כאחד שביצע מאות נסיעות מבחן במספר רב של רכבים (כנציג נסיעות מבחן) .

בסיאט ,כאשר הביאו את הלאון קופרה R היית צריך לראות את כמות האנשים שבאו לעשות V -רק להגיד שגם הם נהגו ,

רק שהבעיה בכל זה שיש ה רררבבבבהההה מאוד שבאים להשתולל (על הז...ן של בבו הרכב שעלה לא מעט) ולכן רוב החברות מאוד מאוד נמנעות .

תהיה בטוח שאם היית שולף את הכסף/אבא או כל דבר שהיה מראה על רצינות אז כפי הנראה היו נותנים לך לנהוג (למרות שאופל לא רוצים כל כך למכור).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אצלי עשו קצת בעיות בפליקס בשביל נסיעת מבחן על שירוקו בדיוק לפני שהיה לי 24 ולאחר שהראיתי להם שאני באמת רציני

המנהל של הסוכנות ביגאל אלון תיאם לי נסיעה עם ביטוח .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

לא רוצים למכור, אל תקנה.

בסוכנות ניסאן ניתן לנהוג על ה370Z גם אם אתה בן 17 ואגב כשהייתי שם יצא משם ילד בן 17 עם 370z שחורה חדשה.

עם כל הכבוד ל"אסור לתת לילדים לנהוג ברכבים כאלו" זה בולשיט.

ילד יטוס לקיר גם עם מאזדה 3, הכל עניין של אחריות אישית ושל חינוך.

פורסם
(ובינינו, באמת היית רוכש אותה?)

בינינו, כן, באמת הייתי רוכש אותה. 150,000 שקל זה באמת לא הרבה ביחס לתמורה.

היא גם לא הרכב הראשון שלי, כרגע יש לי אודי A1 Sportback שקניתי ממש באותו החודש שהתחילו להביא אותן לארץ. האודי באמת מעולה אבל קניתי אותה תחת לחץ של זמן והייתי מעדיף משהו יותר ספורטיבי.

כמובן שבתור בגירים מן השורה אתם תפקפקו ותאמרו שאני טועה במה שאני מתכוון להגיד, אבל שיהיה. יש לי הרבה, הרבה יותר נסיון נהיגה מכל אידיוט בן 18. נהגתי במשך אלפי קילומטרים בניו יורק ובאירופה על רכבים שונים ומשונים ואני תמיד נוהג באחריות ובזהירות, ומאידך יודע קצת להנות וקצת להגיע לגבולות האחיזה (בגבול הטעם הטוב, כלומר, עם ESP ושאר ירקות - ON) כשמתחשק. להורים שלי אין בעיה לשבת איתי ברכב בעיניים עצומות (ואני אגיד שאני נצר למשפחת נהגים מהוללת).

בקיצור - אני כן רוצה להנות ממשהו שהוא קצת פחות user friendly.

בכל מקרה, האם בכל זאת יש דרך להשיג את נסיעת המבחן הזאת? אין לי בעיה לשים איזשהו סכום ב deposit או משהו בסגנון למקרה שמשהו לא קורה כמתוכנן.

בעקרון ההתלבטות היא משהו בסגנון של OPC או גולף GTI משומשת (שאגב, שמתי לב שהיא נהייתה מחזה די נדיר בארצנו).

.Your average Notepad

פורסם

העץ שאופל נמצאת עליהם כמו שאתה אומר, זה בגלל שלא באמת מעניין אותם למכור רכבים חדשים ...

והם מפספסים פה הרבה מאוד.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

אתה כבר בן 18 ? באמת כבר בגיל שתוריד את שלמה שמלצר. אם אתה לא תקנה תתמוטט האימפריה שלו.ממספנות ישראל דרך אפקון ועד 30000 רכבי ההשכרה. הכל ייפול אם תכעס עליו.

ובטון רציני - שלמה שמלצר הוא האיש הכי מחושב. כך הגיע מהשכרת קונטסה 900 אחת משולחן במוסך ויקטור (חמו), אחרי הצבא, למה שהוא. אם לא עשה ביטוח - לא כדאי לו שתנהג.

פורסם

כשהייתי בן 19 רכשנו אלטו חדשה זה היה בסוף 2009 הרכב עוד לא היה מוכר ביקשנו נסיעת מבחן ולא אושר לנו כי לא היה ביטוח... בסוכנות אחרת היה אפשרי אז עשינו שם וגם רכשנו שם את הרכב.

זה היה בחיפה למען האמת זה היה מאוד מוזר היה תור לנסיעת מבחן וכאילו כל כך לא היה אכפת להם שהנציג אפילו לא עלה איתנו לאוטו פשוט תחתום על 2 טפסים קח תמפתחות סע תחזור אחרי חצי שעה

• תוכן חדש...