Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרתכם -חניה ברכב ארוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש כאן,

כל חיי היו לי רכבי האצ'באק 2 דלתות (האודי A3 וגולף לדוגמא) ובכל המכוניות שהיו לי היה לי חיישני רוורס גם,

וכעת קיבלתי רכב מהעבודה מסוג יונדאי I25 ללא חיישני רוורס והוא ארוך ואני פשוט לא מפסיק לדפוק את האוטו בחניה ואני כבר לא יודע מה לעשות איך אני יכול לדעת שאני קרוב לרכב שמאחורי? הרכב גם צר מאחורה אז לא ממש רואים את התחת של הרכב ..

אשמח לעצה שאולי תוכל לעזור לי,

תודה רבה רבה

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל כאשר אתה מחנה, אנא מצא מקום שלא יהיה מצב שתפגע ברכבים אחרים.

זאת אומרת מקום מספיק גדול כדי לא לפגוע ברכב שמקדימה ומאחורה.

אתה יכול לבדוק אם מקום עבודתך, האם אתה יכול להתקין חיישנים מהכסף של עצמך.

בנוסף, נסה לתרגל ,במקום בו יש שני עמודים (במקום מכוניות), את הגבולות של הרכב שלך.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

קודם כל תברר אם ניתן להתקין חיישני רברס.

שנית, גם עם חיישני רברס - תחנה מאוד, אבל מאוד לאט עד שתתרגל לרכב. במקרה של מהירות מאוד איטית לא יגרם נזק גם אם תפגע ברכב שמאחוריך (אני כמובן לא ממליץ על סגנון חנייה כזה). ד"א - לא ממליץ על עמודים, פגיעה בעמוד תהיה רעה יותר לרכב מאשר פגיעה בפגוש של רכב אחר וגם קל יותר לפספס את העמוד. פשוט תעבוד מאוד לאט.

תחנה את הרכב כמו שלימדו אותך בשיעורי נהיגה (אני משער שכמו שלמדו אותי - שבירת הגה בעת מעבר על פני המראה של הרכב שלצדך ואז יישור בעת הגעה לאחוריו), תקח יותר מרווחי בטחון בהתחלה, אפילו אם זה אומר לוותר על חניה ולחפש משהו מרווח רחוק יותר. אחרי שאתה מחנה, צא החוצה, תעריך את המרחקים ותתקן (אל תוותר לעצמך - תקפיד על חניה במקביל לחלוטין ועם מרחק קצר ככל הניתן מהמדרכה). ככה עם הזמן תלמד להעריך לבד את המרחקים ותוכל לחנות עם פחות תיקונים ובמקומות צפופים יותר.

פורסם

המראות הן לא ליופי, תשתמש בהן,

I25 ארוך???:shock:

אתה מדבר כאילו אתה עם רכב אמריקאי ממוצע משנות ה60!

אתה צריך להסתכל במראות תמיד ברוורס, רואים שחיישני הרוורס דפקו לך את כל מה שלמדת בבית הספר לנהיגה,

קח עיצה מבחור שעובד עם משאיות, כשאתה רואה חניה שה"אל-דוראדו" שקיבלת יכולה להכנס לשם במעט צפיפות,

בקש ממישהו שיכוון אותך,

יש לי שכנה שכל בוקר אני מוציא אותה מהחניה, אפילו קיבלתי שיכפול למפתח של הפוקוס שלה, לפני שאני הולך לעבודה

אני מוציא לה את הפוקוס אחרי שהיא הספיקה לקטול לעצמה מראה,

קח בתחילה עזרה ממכוון עד שתתרגל, גם אני שעליתי על המשאיות הגדולות לקחתי עזרה ממכוון עד שהתרגלתי,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

גודל הוא עניין יחסי וגם עניין של תפיסה.

יום אחד אשתי קיבלה רכב בהשאלה מהעבודה שהיא תיארה "כענק", שהיא לא מסתדרת איתו ושהיא לעולם לא תרצה כזה רכב עצום. מדובר היה בניסאן קשקאי. גם הטויוטה קורולה האחרונה שלנו הייתה "ענקית".

ככה זה שאת ניסיון הנהיגה הראשוני שלה אשתי צברה על הרנו קליאו שלי.

כיום יש לה פיאט בראבו קצוצת זנב שהיא כבר לא "ענקית", למרות שהיא ממש לא קצרה (433 ס"מ).

פורסם

לא הבנתם אותי ממש

זה לא שאני לא מסתדר עם כל סוגי החניות אלא אני פשוט לא מסתדר עם חניה ברוורס שיש רכב מאחורה

וזה כי אני לא רואנ את התחת של הרכב , יש מכוניות שמהמראה רואים את התחת של הרכב ובאוטו הזה לא רואים כי התחת שלו צר.

כבר יש לי בגלל זה סדק בפנס וזה לא לעניין כי במכוניות האחרות שהיו לי לא היתה לי בעיה.

פורסם
שלום לכולם אני חדש כאן,

כל חיי היו לי רכבי האצ'באק 2 דלתות (האודי A3 וגולף לדוגמא) ובכל המכוניות שהיו לי היה לי חיישני רוורס גם,

וכעת קיבלתי רכב מהעבודה מסוג יונדאי I25 ללא חיישני רוורס והוא ארוך ואני פשוט לא מפסיק לדפוק את האוטו בחניה ואני כבר לא יודע מה לעשות איך אני יכול לדעת שאני קרוב לרכב שמאחורי? הרכב גם צר מאחורה אז לא ממש רואים את התחת של הרכב ..

אשמח לעצה שאולי תוכל לעזור לי,

תודה רבה רבה

הבעה בכלל לא באורך הרכב.

הבעיה בכך שהרכב הנוכחי הוא סדאן והקודמים היו הצ'בק.

אתה רגל למצב, בו החלק האחורי של הרכב נגמר בערך איפה שנגמר החלון האחורי, ובחניה ברוורס אתה לוקח את הקורה האחורית כנקודת ייחוס.

ועכשיו אחרי הנקודה הזו יש לך עוד מטר אורך.

הפתרון - תמיד לזכור שהמטר הזה שם ולעצור הרבה יותר מוקדם. ועם הזמן מתרגלים.

אני יכול לספר לך, שהיה לי פעם רכב סדאן קטן (4 מטר אורך), ועברתי אליו מרכב הצ'בק שגם כן היה באורך 4 מטר.

והרגשתי את אותה ההרגשה שאתה בדיוק שאתה מרגיש, כך שאורך הרכב לא קשור.

פורסם

חיישני רברס,מצלמה ותרגול בחניון-תסתכל מה אתה רואה במראות,צא מחוץ לרכב ותראה מה המצב במציאות-ככה תבין מה היחס לאט לאט.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

גם אני הייתי רגיל להאצ'בקים.

כשקיבלתי רכבים במרכב סדאן מהעבודה סבלתי בהתחלה. חלק מהמכוניות היו בעייתיות יותר (מאזדה 3 דור 2 למשל). נאלצתי לצאת מהרכב פעמים רבות, זה היה הפתרון....

תתעודד... בפעם הראשונה שעליתי על D-MAX מוגבהת נסעתי לאחור ושמעתי שמישהו צופר. בדקתי במראות ולא ראיתי כלום. המשכתי ודפקתי C-CLASS מונית :roll:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

הייתי בטוח שהבחור קיבל סילבראדו ועובד כשליח פיצה בת"א.

לפותח השרשור, אל תדאג, קצת אימונים ותתרגל לגודל ולתחושה.

הזכרת לי את הבדיחה למה לנשים קשה להעריך מרחקים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...