Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף 2.0 2003 ורציתי לשדרג לה את המערכת,אספתי המלצות מהפורום לכל הרכיבים ורציתי לשאול אתכם לגבי כולם ביחד.

הד יוניט: PIONEER DEH2350UB כבר מורכב

מגבר: JBL GTO1004

קומפוננט: morel dotech 5.25\morel tempo 5.25 תלוי בתקציב הסופי המלצה לשניהם.

סב וופר: kicker c12

מותקנים כבר ברכב רמקולים של פיליפס 9*6 CSP6910 על המגש האחורי ועוד זוג רמקולים גם של פיליפס 5.25 בדלתות הקדמיות.

סך הכל מה אתם אומרים על הרכיבים?

ורציתי לשאול אם אפשר לחבר את את ה5.25 שיהיו בדלתות האחוריות ביחד עם ה6X9 להד יוניט, וכל שאר הרכיבים למגבר?

תודה רבה,תומר.

פורסם
קומפוננט: morel dotech 5.25\morel tempo 5.25 תלוי בתקציב הסופי המלצה לשניהם.

אם תתגמש קצת בתקציב ברור שעדיף את הדוטק.

לגבי הרמקולים האחוריים אז יש לך במגש מאחורה וגם בדלתות מאחורה. איפה ישב הקומפוננט?

בעיקרון רמקולים אחוריים זה רק בשביל להשלים את הסאונד ברכב, אם יהיה מאחורה יותר מידי שמח זה יגנוב לך את הבמה הקידמית שהיא הכי חשובה (הקומפוננט) לכן זה או מגש או בדלתות מאחורה. כמובן שהקומפוננט והסאב מתחברים למגבר והאחוריים לHU.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
אם תתגמש קצת בתקציב ברור שעדיף את הדוטק.

לגבי הרמקולים האחוריים אז יש לך במגש מאחורה וגם בדלתות מאחורה. איפה ישב הקומפוננט?

בעיקרון רמקולים אחוריים זה רק בשביל להשלים את הסאונד ברכב, אם יהיה מאחורה יותר מידי שמח זה יגנוב לך את הבמה הקידמית שהיא הכי חשובה (הקומפוננט) לכן זה או מגש או בדלתות מאחורה. כמובן שהקומפוננט והסאב מתחברים למגבר והאחוריים לHU.

הקומפוננט ישבו בדלתות הקדמיות.

לגבי שאר הדברים תודה.

בנוסף יש בעיה בHU שמוצהר שיש להם זיכרון פנימי,כל פעם שמוציאים את המפתח מהסויץ' תחנות הרדיו ששמרתי נמחקות איך אני יכול לסדר את זה?

פורסם

כן יש אחלה דרך לסדר את זה.

אופציה א' תיגש למתקין שיעשה את העבודה כמו שצריך.

אופציה ב' שתלמד איך לעשות משהו כמו שצריך לפני שאתה עושה אותו.

אין לך מתח קבוע לרדיו ולכן אתה מאבד את כל ההגדרות+זכרונות כל פעם שאתה מכבה את הרכב.

בצמה של הרדיו:

צהוב - מתח קבוע מהמצבר מוגן על ידי פיוז

אדום - פלוס אחרי סוויץ'

שחור - הארקה.

אתה בדוק חיברת את הצהוב והאדום ביחד לפלוס אחרי הסוויץ'

דבר שני, למה לא לחבר את הרמקולים הקדמיים למגבר? אתה מנסה לחסוך בחיווט?

יש לך שתי ערוצים פנויים, תנצל אותם.

פורסם

אם לא רכשת עדיין, נכנס בגולף 6.5", השיפור על פני 5.25 ניכר בתדרים הנמוכים ומומלץ מאוד ללכת על הקוטר הגדול.

לגבי חיבור כל הסטים- אתה תאבד חלק מהשליטה על הפרדת העוצמות והכיוונים בין זוגות הרמקולים.

דע שלא תמיד כמות הסטים היא הקובעת. לפעמים איכות הסט ואיכות ההגברה יגרמו לסט בודד להישמע יותר טוב מ- 3 זוגות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
כן יש אחלה דרך לסדר את זה.

אופציה א' תיגש למתקין שיעשה את העבודה כמו שצריך.

אופציה ב' שתלמד איך לעשות משהו כמו שצריך לפני שאתה עושה אותו.

אין לך מתח קבוע לרדיו ולכן אתה מאבד את כל ההגדרות+זכרונות כל פעם שאתה מכבה את הרכב.

בצמה של הרדיו:

צהוב - מתח קבוע מהמצבר מוגן על ידי פיוז

אדום - פלוס אחרי סוויץ'

שחור - הארקה.

אתה בדוק חיברת את הצהוב והאדום ביחד לפלוס אחרי הסוויץ'

דבר שני, למה לא לחבר את הרמקולים הקדמיים למגבר? אתה מנסה לחסוך בחיווט?

יש לך שתי ערוצים פנויים, תנצל אותם.

לפי התכנון הקומפוננט יתחבר למגבר בנוסף לסאב.

ולא אני חיברתי את המערכת,אלה מתקין שכנראה לא יודע את העבודה.

ואם תכיר אותי אישית תדע שאו שאני עושה בדרך הכי טובה או שאני לא עושה בכלל.

סתם שאלה שקורצת לי, למה 5.25?

חשבתי ש5.25 זה מה שיכול להכנס שם.

אם לא רכשת עדיין, נכנס בגולף 6.5", השיפור על פני 5.25 ניכר בתדרים הנמוכים ומומלץ מאוד ללכת על הקוטר הגדול.

לגבי חיבור כל הסטים- אתה תאבד חלק מהשליטה על הפרדת העוצמות והכיוונים בין זוגות הרמקולים.

דע שלא תמיד כמות הסטים היא הקובעת. לפעמים איכות הסט ואיכות ההגברה יגרמו לסט בודד להישמע יותר טוב מ- 3 זוגות.

תודה לך על ההארה לגבי קוטר הרמקולים, אני אקח את זה בחשבון.

פורסם

אם היית מציין זאת בתחילת השרשיר אז מן הסתם שהתשובה שלי הייתה מנוסחת אחרת.

לא היה כוונה להעליב, ואם במקרה נעלבת/נפגעת קבל את התנצלותי.

במקרה הזה, או שתמצא מתקין אחר או שתלמד לעשות זאת בעצמך.

אם יש לך קומפוננט בדלתות האחוריות הייתי מוותר על ה6x9. אין צורך בהם לדעתי.

פורסם
אם היית מציין זאת בתחילת השרשיר אז מן הסתם שהתשובה שלי הייתה מנוסחת אחרת.

לא היה כוונה להעליב, ואם במקרה נעלבת/נפגעת קבל את התנצלותי.

במקרה הזה, או שתמצא מתקין אחר או שתלמד לעשות זאת בעצמך.

אם יש לך קומפוננט בדלתות האחוריות הייתי מוותר על ה6x9. אין צורך בהם לדעתי.

לא נעלבתי,פשוט לא אוהב ששופטים אנשים דרך המסך.

יש רמקולים 5.25 שכרגע מחוברים לדלתות הקדמיות, התכנון הוא שהקומפוננט יחליף אותם, וחשבתי לחבר אותם בדלתות האחוריות בנוסף לרמקולים שעל המגש, מה שהבנתי שהרעיון לא טוב, כשיהיו כל הרכיבים הקומפוננט והסאב יתחברו למגבר והרמקולים 6X9 בלבד יתחברו לHU. מה דעתך?

פורסם

+1

ברגג שיש רק סט אחורי אחד מחובר ליציאות האחוריות על הרדיו דיסק- אתה שומר על שליטה מלאה בעוצמת כל זוג אלמנטים והסאב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אחי, קומפוננט קדמי + מגבר + סאב 10 אינץ בתיבה אטומה , כל השאר מײַותר...

לגבי ה5.25 אין שום בעיה לדעתי כי ב99 אחוז מהמקרים אתה תחתוך את הקומפוננט ב60 הרץ (נמוכים) ותקבל את הנמוכים מהסאב , מה שייתן לך קצת יותר עוצמה בקומפוננט ... ואולי תרויח סאונד יותר טבעי ומהיר מהרמקול הקטן יותר... 

פורסם

יעניין אותי מאוד לראות רמקול 5.25 בדלת חתוך על 60 בווליום גבוהה :roll: \

אני עם K2P בגודל 6.5 בתיבות וחותך על 80, ב60 על ווליום גבוהה הוא מתחיל "להפליץ" במכות באס.

• תוכן חדש...