Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

נסעתי אתמול לאשדוד והצלחתי לתעד נהג מטומטם שחצה פס לבן וכמעט הוריד אופנוען שהגיע ממולו במהלך העקיפה הכי מיותרת שראיתי לאחרונה.

אני מכין סרטון של המון עברות תנועה שאני מתעד (בשביל הכיף) אבל לא יכולתי להתאפק אז בחרתי להעלות את זה כבר עכשיו.

שיהיה לכולם יום רגוע בכבישים

הנה לינק לסרטון

פורסם

אם כבר, הוא עקף כאשר היה קו הפרדה מקווקוו ותוך כדי זה הפך קו הפרדה רצוף. אבל אל תבין לא נכון. זה לא מצדיק את העקיפה הזו כלל וכלל. יש הבדל עצום בין מותר לעקוף לבין אפשר לעקוף. כואב הלב, בהרבה תאונות דרכים דווקא אלה שחפים מפשע הם אלה שמשלמים את המחיר. אם העקיפה עצמה לא מפגרת אז זה בהחלט היה מפגר מצידו לעקוף כאשר הוא מסכן אחרים רק בשביל להיתקע בפקק אחרי המכוניות שהוא עקף. בקיצור עקיפה מטומטמת ומיותרת.

דרך אגב, בהודו זה הרבה, הרבה יותר גרוע מבישראל. פשוט נדהמתי איך אנשים נוהגים שם בכבישים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

קודם כל תדע שבקרוב אתחיל להשתמש במצלמת תעוד, וזה לא מעט בזכותך!

הנהג בהחלט חצה קו לבן רצוף בחזרה. חשבתי שאני בפורום רכב וברור שקו מקווקו שהולך ונהייה צפוף יותר מעיד על כוונתו להפוך רצוף. כמעט הוריד קטנוע על הדרך.

במקרה הזה צפירה היא מובנת בהחלט אבל פחות אפקטיבית מהצמדות מבוקרת לשול הימני.

פורסם

OMG!!!

אני על הכביש מ1 בלילה, עכשיו חזרתי,

לי עשה את זה משאית, כמעט תאונה חזיתית! היום בלייב! באתי לפתוח על זה אשכל, אך אני אנצל את זה!

אם על כל מטומטם הייתי מקבל שקל לא הייתי צריך לעבוד,

וכן, אם הקטנוע לא היה סוטה מהדרך זק"א היו עדיין מחפשים את החלקים שלו,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

הבעיה בסרטון שלך שלא רואים את המספר שלו בגלל איכות הצילום והתאורה.

אולי זאת רק ההמרה ליוטיוב ובסרטון המקורי רואים.

בכל מקרה, מה אתה עושה עם כל הצילומים האלה זה עובר למשטרה? ומה הם עושים עם הצילומים?

פורסם

ללא ספק הנהג חצה קו הפרדה רצוף (גם אם הוא התחיל את העקיפה בקו מקווקו).

העניין היותר חמור שהוא ביצע עקיפה כשהדרך לא היתה פנויה וגרם לסיכון נסיעתו של הקטנוע.

למיטב הבנתי זה היה בכביש 42 דרום, לכיוון יבנה (?)

אם קיים מספר של הרכב, ניתן לגשת לתחנת משטרה בית דגן ולהגיש תלונה נגד אותו נהג.

יש סיכוי טוב שיזמנו אותו לחקירה וינפיקו לו הזמנה לדין (עם פסילה מנהלית, השבתת רכב ו-10 נק').

פורסם

חבל שאין את מספר הרכב כדי להעביר את זה לגורמים המתאימים,

להמשך טיפול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...