Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לספר לכם על מקרה שקרה ולקבל את דעתכם בנוגע לכיצד להמשיך?

ידוע כי נקודם מבט אובייקטיבית תורמת לא מעט - ועל כך תודה מראש.

פרטי המקרה:

ברשותינו רכב מסוג קורסה מבית אופל, הרכב נקנה תחת אחריות מבית UMI.

לאחר כשנה וחצי החלו להופיע קיטועי שמע ברדיו של הרכב.

כלומר, הרדיו מנגן ואז שקט לכמה שניות ואז ממשיך.

עקב בעיה זו ניגשנו לקבל שירות מהמוסך של UMI הקרוב לאזור מגורינו (שגיא מוטורס בפ"ת)

לאחר 4 ביקורים מתועדים במוסך שבהם התחמק המוסך מלטפל בבעיה פעם אחת בטוענה כי ההגדרות ברדיו לא נכונות ושאר הפעמים בכך "שהאיש שמטפל במערכות חולה\לא נמצא היום"

אמשיך בסיפור, כל פרק הזמן הנ"ל נהגתי בסבלנות, נימוס ואיפוק.

כל פעם השארתי את האוטו וחזרתי ברגל ונבצר ממני להנייד באותו היום.

לאחר דבר,

פניתי לשירות לקוחות שם דיברה איתי נציגה בשם רעות שהבטיחה לברר ולחזור אליי.

באותו היום דיבר איתי מנהל המוסך צביקה והבטיח לי כי הבעיה תיפתר ואני אצא מרוצה.

והזמין אותי להגיע בפעם ה5 במספר אליהם, הגענו.

אז נאמר לנו כי הבעיה הינה הרמקולים וכי לא שומעים טוב ועל כן יש להחליף אותם (מוזר, דיסקים שומעים מצויין וללא קיטוע).

בסופו של העניין החלטתי לתת למקצוען לעשות את עבודתו נאמנה - והסכמתי להחלפה.

נאמר לי כי עליי להמתין לתקופה שאחרי החגים כי הרמקולים לא קיימים בארץ ויש להזמין מחול - המתנו בסבלנות.

ביום חמישי יצרו איתנו קשר, החלק הגיע בואו להרכיב.

הגענו היום בבוקר בשעה שנקבעה (7:00) חיכינו שיגיע הבוחן שיכול לקבל אותנו (הבוחן איחר ב30 דקות - וכתוצאה מכך המתנו שוב)

לבסוך התקשרו להודיע כי הרכב מוכן, הכל טופל שאלתי? - הכל טופל אדוני, בוא לקחת!

הגדלתי ראש והתקשרתי לנציג שקיבל אותנו באיחור הבוקר ושאלתי אותו - האם טופלה הבעיה שעליה התלוננתי? - לא.

למה שאלתי, היצרן אומר שאין מה לעשות והבעיה לא פתירה כי הרגיו לא מותאם לשוק הישראלי. דבר עם מנהל המוסך אני באוכל.

התקשרתי לצביקה, והוא אימת את שאמר ליאור הנציג בהפסקת הצהריים שלו.

זו הינה תגובת UMI למקרה.

אדוני, מכרנו לך רכב עם רדיו שלא מתאים לשוק הישראלי.

אז אני שואל מה אתם הייתם עושים?

בתודה גדולה,

טל

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

1. מקבלים את הדיאגנוזה הזו בכתב ממנהל המוסך.

2. מוציאים מכתב לשירות הלקוחות ומודיעים לא מקובל עליכם שמכרו לכם רכב עם ציוד שלא מתאים לארץ, ושאם לא יטופל אז יהיה המשך טיפול מול משרד התחבורה.

2א. במקביל מייל מנומס באנגלית ליצרן הרכב עם כל הסיפור.

3. אם הבעיה לא נפתרת אז לפנות למשרד התחבורה, הם ישמחו לדעת שיבואן רכב מוכר פה מכוניות עם רכיבים שלא מותאמים לישראל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מנהל המוסך אמר שהוא לא מסכים לתת לי את הדיאגנוזה הזו בכתב וכי עליי לפנות לשירות ע"מ לקבל את זו הדיאגנוסטיקה בכתב

מיי ליצרן עם פירטי הסיפור אני אכין ואשלח היום.

פורסם

פשוט לא ייאמן, מדינה שהרכבים בה נמכרים בסכומי עתק בשביל אחריות,בשביל שקט נפשי, ואתה מקבל יחס של ישראלי מצוי.

עד שלא יפרקו את הקרטלים האלה אנחנו נמשיך לקבל שירות סוג ז'.

ממליץ לך לשלוח מכתב ליצרן באנגלית ולשאול בתמיהה האם הרכבים שהם מוכרים לא מתאימים לשוק הישראלי או שמא הבעיה היא בנותן האחריות. אני הייתי עומד עם שלט בכניסה לסוכנות שמכרה לי את הרכב "לידיעת הקונה הפוטנציאלי: הרכבים בסוכנות זו לא מתואמים לשוק הישראלי והאחריות אינה חלה עליהם", מאמין שבאותו היום יטפלו בבעיה.

תמשיך לעדכן.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

פנה לתקשורת (ynet, ערוץ 2/10) לפעמים הם עושים מזה אייטמים קלילים עם הרבה אפקט.

אגב, הם גם היבואן של שברולט, לא?

עצב להם סטיקר פה בפורום, "שירות מגעיל רצית? שבי קנית".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הסטיקר זה אחלה רעיון להעלות לי את המצב רוח מהסיפור, יודע מה בנתיים זה עוזר בעניין :)

בנתיים פניתי לאופל ישראל, הם הבטיחו לנסות לסייע

אעדכן בהמשך

פורסם

לפני מספר שנים היה נהג מונית שהחנה מספר חודשים מול סוכנות מרצדס בב"ש עם שלט "רכב זה אוכל ליטר שמן לאלף קילומטר לפי הוראות היצרן".

פורסם

לא יותר פשוט להחליף רדיו לאכותי יותר, גם האיכות יותר טובה וגם בהמשך אם בא לך גם להחליף רמקולים טובים יותר. אני חושב שבן אדם שבין במערכות לרכב יותר לטפל לך בבעיה.

פורסם
בנתיים פניתי לאופל ישראל, הם הבטיחו לנסות לסייע

כלומר פנית לשמלצר בשביל לקבל אחריות על רכב של UMI?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
כלומר פנית לשמלצר בשביל לקבל אחריות על רכב של UMI?

זה לא כיוון כל כך גרוע במקביל לפעולות הראשונות שהמליצו לו לעשות.

יבואן של מותג יכול ולפעמים צריך (הכל תלוי בהסכם הייצוג שלו מול היצרן) לטפל ברכבים שנמכרו תחת היבואן הקודם באותה מדינה. זה מקבל משנה תוקף כשבישראל מדובר לרוב בנציגות בלעדית של היצרן וקל וחומר כשמדובר ברכב שנמצא תחת אחריות היצרן\יבואן הקודם.

אני חושב שאם UMI לא פותרים את התקלה ללקוח כשהיצרן ידע מכך בהחלט יכול לשלוח לארץ חלק מתאים שיותקן דרך מערך השירות של היבואן החדש (זה WOW ללקוח שסיכוי טוב ימשיך לטפל במערך השירות של היבואן החדש אחרי האכזבה מהיבואן שמכר לו את הרכב) או שינחה את היבואן החדש למצוא ללקוח פתרון אחר (מערכת לא מקורית) ושהוא (היבואן) ישלח אליו (ליצרן) את החשבון.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה לכם על התגובות,

וכמה תשובות שנדרשות.

כן, פניתי לאופל ישראל בשביל לקבל שירות על רכב שנירכש בUMI (כשאני קונה מוצר ואיני מרוצה מן התשובות שנותן לי הנציג אני פונה ליצרן ולמען ההגינות גם לכך ישנם שלבים)

בנוגע לבחור שהציע להחליף רדיו, אני מוכן לקבל את הפיתרון הנ"ל (על אף שבחרנו רדיו מקורי שעליו שילנו ולכן אין שום סיבה שלא אוכל להשתמש בו)

אני לא מתכוון לממן החלפה של מוצר באחריות מכיסי שאם כן, על מה האחריות ?

אך תודה על ההצעה בכל מקרה.

ועכשיו לעדכון בהתפתחות:

UMI ישראל פנו אליי הבוקר (ציינו שהם קיבלו את הפניה שלי בטלפון מאתמול וכי הם מבינים שאיני מרוצה מהתשובה שניתנה לי.

(ועל כך אני מפנה לתשובתו של מנהל המוסך בשגיא מוטורס - "אני מבין אותך, אם אני הייתי מקבל מוצר שלא עובד אני הייתי מתעקש ולא מוכן לזוז עד שאני מקבל מוצר שעובד)

מיכל הציעה לי לנסות לכבות את הRDS (פיתרון שכבר הוצע ונעשה על ידי לפני שהגעתי למוסך, ונוסה בשנית ובשלישית במוסך)

ולבסוף הבטיחה הנציגה (מיכל מUMI) כי היא תמשיך לבדוק מה ניתן לעשות.

דעתי האישית, שאתמול כל הצוות של שגיא מוטורס טען שהבעיה ידועה ליצר ולמחלקה הטכנית והיא אינה פתירה.

והיום לאחר שהקמתי קול צעקה, קיימים פיתרונות.

אני אמתין בסבלנות לפיתרון שיציעו UMI.

• תוכן חדש...