Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר: מגבי VISION? ויש גם קופון...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בקופון של מגבים מתוצרת ויזיון. אני לא מכיר אותם ולא חושב שראיתי אריזות שלהם אי פעם בחנויות.

מצד שני אני ממילא צריך להחליף את הווישרים עוד מעט, והמחיר זהה או טיפה יותר נמוך ממה שהייתי משלם ממילא.

מומלץ? מומלץ להתרחק?

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זבל סיני של 20 שקל מחיר רגיל בחנות.

שעושה אותה עבודה כמו של זבל גרמני שעולה פי 4. ואני מדבר מנסיון.

פורסם

מגבים זולים, אבל לדעתי טובים מספיק כדי להחזיק חורף בצורה מאוד טובה, שמתי אותם על הפונטו בזמנו והחזיקו יותר משנה! ולדעתי בACE/הום סנטר אתה תמצא אותם ביותר זול.

פורסם

אני תמיד קונה את המגבים האלו ומחליף כל שנה. הם עושים את העבודה, אולי לא הכי שקטים (אם כי על רטוב הם לא מרעישים) אבל לנגב מים הם מנגבים בסדר גמור. באייס/הום סנטר הם כנראה לא יעלו פחות, אבל בחנויות חלקי חילוף פשוטות דווקא כן. לפני שנה זוג עלה לי 20 ש"ח והשנה זוג עלה 25 ש"ח - כך שקופון my ass... פארדון מאי פרנץ'.

פורסם

איפה מוצאים וישרים ב-25 ש"ח? :shock:

לא ראיתי עדיין מתחת ל-40 בשום מקום בחיפה. אשמח להפנייה\לינק\משהו לכיוון.

תודה לעונים.

נ.ב.

גם אני קונה תמיד זולים, עובדים מעולה כל החורף, שורדים את הקיץ, ומוחלפים לזוג טרי וזול חדש בסביבות אוקטובר :wink:

היקרים לא ישרדו יותר טוב, וגם אם כן, לא יעשו עבודה טובה מספיק בשביל להצדיק את המחיר שלהם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
שעושה אותה עבודה כמו של זבל גרמני שעולה פי 4. ואני מדבר מנסיון.

תכלס אתה צודק,

לגטס שלי השקעתי כשרכשתי אותה בוישרים טובים שעלו משהו כמו 100₪ לזוג הקדמי, והם התבלו אחריי שנה.

קניתי לאחר מכן בחורף זוג מגבים ב40₪, שניגבו לא פחות טוב ואני מניח שגם הם אחריי שנה יתבלו (שזה די בקרוב, כנראה הבעלים הנוכחיים של הרכב יחליף אותם בקרוב).

עם השמש הישראלית הוישרים במילא מתייבשים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טיפ לחברים פה-

גם מגבים זולים לא חייבים לחרוק! פשוט תיתנו להם כיפוף באמצע הלהב שיתאימו טוב יותר לחלון המכונית :idea:

מניסיון אישי

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אני לא מבין את השאלה, בקישור שהבאת כתוב ורוד על גבי עיתון: "המגבים הטובים בעולם" :wink:

לעניין המגבים, כל שנה הייתי שם פשוטים 40 ש"ח ~, ותמיד באוגוסט כבר היו חורקים ולא מנגבים טוב.

בתחילת החורף האחרון השקעתי בבוש, 80 ש"ח למיטב זכרוני, וגם היום הם עדיין בכושר טוב מאוד.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

אני קניתי כאלו ב-20 ש"ח בחורף שעבר. ברכב אחר שלנו שמתי מגב של אמריקן איגל, הוא מורכב כבר 3 שנים ועדיין לא התייבש, מנגב טוב מאוד ולא חורק.

פורסם

מגבי גומי גרמנים של Alca בכ90 ש"ח, כבר שנתיים בשימוש ועדיין נראים כמו חדשים- לא התייבשו כלל, ממליץ בחום.

מהנסיון שלי יותר איכותיים מבוש אירוטווין.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

בדיוק אתמול הזמנתי שלישייה כזו:

http://www.ebay.com/itm/170905837511?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

סה"כ עלה לי כ70 שקל, לא כסף...

את האיכות אני לא יודע ולא מכיר, אבל כנראה באמת כמו כל זבל סיני שיש בשוק וכמו כל שאר המגבים שבסופו של דבר נהרסים תוך שנה בשמש הישראלית

Polo 2012

• תוכן חדש...