Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתיהן אמינות. מבחינת בטיחות לפי euroncap הן פחות או יותר אותו דבר, עם יתרון קל ליונדאי (המאזדה שיש באתר שלהם היא 2006, אני לא יודע אם ב2008 עדיפה).

כשנסעתי ביונדאי הדעתי לצריכת דלק מעט יותר טובה מזו של המאזדה.

עם המאזדה אני מגיע לבערך 1 ל-11.76 (המחצי שנה אחרונה, ממוצע). היונדאי הייתה קרובה יותר ל12.

בדברים שציינת יש יתרון קל ליונדאי, אני ממליץ לבצע נסיעת מבחן בשתי המכוניות, כי בדברים החשובים לך, ההבדלים לא ניכרים מדי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ליונדאי יש בקרת יציבות שלמאזדה אין אבל ב-2008 היא זכתה ל-4 כוכבים בלבד במחבן הריסוק, דגמי 2009 ומעלה קיבלו 5 כוכבים.

פורסם

שתיהן אמינות מאוד, שתיהן קיבלו ציון של 4 כוכבים במבחני הריסוק (יתרון ליונדאי בזכות מערכת בקרת היציבות ESP). מבחינת צריכת דלק יש יתרון קל ליונדאי, אבל לא באמת משמעותי. היונדאי גם קצת יותר מרווחת בתא הנוסעים, שקטה יותר, בעלת חומרים טובים יותר, עם איכות הרכבה טובה (גם במאזדה). המאזדה אוחזת יותר, מערבת יותר את הנהג בנהיגה, ההגה חד ומדוייק ובכללי היא מהנה לנהיגה. היונדאי שימושית יותר למשפחה ויתכן שהיא תהיה הבחירה בשבילך. בכללי הייתי ממליץ לך להתנסות בנהיגה בשתיהן ולהחליט בעצמך.

פורסם

המאזדה גם מאוד צפופה בתא הנוסעים, מה שאי אפשר להגיד על I30, היית הולך על היונדאי מכל הבחינות

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שלום osherhol1,

המאזדה 3 שלפני מתיחת הפנים הינו רכב מצויין, שומר על ערכו ומראה על אמינות מופתית לכל אורך חייו. לרשימת חסרונותיו אפשר לציין את צריכת הדלק המעט גבוהה מהמתחרות (מנוע חלש מעט ומשקל עצמי גבוה), הצפיפות במושב האחורי ואת היותו דגם בסוף שנותיו, שכן המחליפה הוצגה בשנה שלאחר מכן.

יונדאי i30 גם היא בחירה טובה, עם מנוע חזק ו-4 כוכבי בטיחות עפ"י מבחני הריסוק האירופאיים, עם ESP בקרת יציבות כסטנדרנט. ליונדאי מנוע חזק ובריא, המאפשר להגיע לצריכת דלק עדיפה, הפרש שיכול להגיע לק"מ/ל' בודד. לרעתה נאמר שהבגאז' שלה מעט קטן יותר ועלול לא להתאים למשפחות בעלות מטען רב.

מעבר לכל הנתונים הטכניים, בתור התחלה אני מציע לך לסור לאחת מסוכנויות הליסינג/טרייד אין בהן נמצאים שני הדגמים כדי שתוכל לבצע נסיעת מבחן ולהתרשם. יתכן שכבר בשלב זה תיפול ההחלטה, והיא תהיה רגשית ולא שכלתנית.

אגב, מידע פנימי שהותר לפרסום - הגיע היצע גדול מאוד של מאזדה 3 לחברות הטרייד אין והליסינג השונות. המחירים יכולים להיות מאוד מפתיעים, ועלולים להיות אלו שיטו את הכף.

יום טוב.

• תוכן חדש...