Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרטים :

מעולם לא היה לי ביטוח מקיף

אין לי תביעות

בן 30

רישיון נהיגה משנת 99'

סוג הרכב : קרייזלר סברינג 2001 נפח 2700

התקשרתי היום בכדי לקבל הצעת מחיר מחברת הביטוח וההצעה עמדה על 11K.

הנציגה חשבה שאולי יש בעיה במחשב שלה וביקשה לחזור אליי מאוחר יותר בכדי

שתבדוק האם זה הגיוני.

כשחזרה אליי השיבה : "המחשב בסדר , זה המחיר והוא גבוה בגלל עלות החלקים ונפח המנוע"

בגלל שאין לי ניסיון בעינייני ביטוח רציתי לשאול כאן האם יש בינכם אנשים שמחזיקים רכב דומה

בנתונים שלו ויכול לשפוך מעט אור ?

Gn'f'R

פורסם

מה משנה עלות החלפים כשהנזק המקסימלי שיכול להיות זה המחירון של הרכב שהוא ממש לא גבוה?

תבדוק ב b2bit.co.il ותראה מה ההצעות כי במחיר הזה ממש לא כדאי. לפעמים יש חברות ביטוח שלא רוצול לבטן רכב/נהג מסויים ונותנים הצעות בשמיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
פרטים :

אין לי תביעות

בן 30

רישיון נהיגה משנת 99'

סוג הרכב : קרייזלר סברינג 2001 נפח 2700

התקשרתי היום בכדי לקבל הצעת מחיר מחברת הביטוח וההצעה עמדה על 11K.

הנציגה חשבה שאולי יש בעיה במחשב שלה וביקשה לחזור אליי מאוחר יותר בכדי

שתבדוק האם זה הגיוני.

כשחזרה אליי השיבה : "המחשב בסדר , זה המחיר והוא גבוה בגלל עלות החלקים ונפח המנוע"

בגלל שאין לי ניסיון בעינייני ביטוח רציתי לשאול כאן האם יש בינכם אנשים שמחזיקים רכב דומה

בנתונים שלו ויכול לשפוך מעט אור ?

יש רכבים שאכן לא משתלם לבטח אותם במקיף. יחד עם זאת, ולמרות שאין לי נסיון או ידע עם ביטוח של קרייזלר סברינג 99, כן אוכל להשוות את ההצעה שקיבלת למקרים שאני מכיר ממכרים או מידע אישי- המחיר שהוצע לך הוא בערך המחיר שמשלם נהג צעיר על רכב ששווה פי 7-8 מהרכב שלך. אז לא, ההצעה לא הגיונית.

צור קשר בפרטי אם תרצה שאקשר אותך לסוכן שלי, סוכן מצויין אלוף בביטוחי רכב!

פורסם

זאת הסיבה העיקרית למחיר שקיבלת. אין לך עבר ביטוחי.

אילו היית מבוטח 3 שנים קודמות, עם תביעות בשנתיים האחרונות, היית מקבל מחיר יותר זול.

ביחס כזה של מחיר מחירון\מחיר הביטוח, אין טעם לבטח במקיף.

תעשה חובה+צד ג' בלבד (במידה ולא תמצא מחיר שפוי בחברות אחרות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

skitz :

תודה ,לקחתי הצעתך בחשבון.

vladclar:

נכון ,אתה צודק.

אבל הכנסתי נתונים לקישור ש night driver נתן והצעה מהאתר עמדה על חצי מחיר ממה שקיבלתי,

וציינתי בנתונים שאין לי עבר ביטוחי.

חובה וצד ג' זה מה שתמיד היה לי,פשוט חשבתי לבדוק עלות מול תועלת של המקיף.

Gn'f'R

פורסם

יש עוד הרבה חברות ביטוח.

ההבדלים בחירים גדולים מאוד בין חברה לחברה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
זה הדרך של חברת הביטוח לומר ״אנחנו לא מבינים מה זה הרכב הזה, עפ״י הנפח מנוע זה משהו ספורטיבי או יוקרתי, אנחנו לא רוצים לבטח את זה״

אתה צודק. לקח לנציגה 5 דקות לומר את שם הרכב כמו שצריך ועוד 10 דקות שהיא ניסתה לשכנע אותי

שיש לי ג'יפ .

בדצמבר הביטוח נגמר , הגיע הזמן להפרד מהם.

Gn'f'R

פורסם
מה משנה עלות החלפים כשהנזק המקסימלי שיכול להיות זה המחירון של הרכב שהוא ממש לא גבוה?

תבדוק ב b2bit.co.il ותראה מה ההצעות כי במחיר הזה ממש לא כדאי. לפעמים יש חברות ביטוח שלא רוצול לבטן רכב/נהג מסויים ונותנים הצעות בשמיים.

למרות שמה שאתה אומר נשמע הגיוני וגם אמור להיות ככה, זאת בדיוק הבעיה - ביטוח לא מתייחס רק לשווי הרכב אלא גם לחלקים שלו. אם תחזיק למשל מרצדס ישנה או אודי ישנה, כשאתה בא לקנות חלקי חילוף הם עולים בדיוק כמו שעולים חלקים לרכב חדש כזה. אנשים קונים מכוניות ישנות ולא תמיד לוקחים את זה בחשבון.

פורסם

הביטוח הוא לא שירות תיקונים. אם הרכב שווה לצורך הדיון 20,000 אז אם הנזק עובר את ה 10,000 הרכב יוכרז אובדן מוחלט, בעליו יקגל מחירון והגרוטאה תועבר לשחיטה ואז ככל שהחלקים יקרים יותר הגרוטאה שווה יותר אז לחברת הביטוח הנזק הכספי יותר קטן מתוקון סובארו פשע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
skitz :

תודה ,לקחתי הצעתך בחשבון.

vladclar:

נכון ,אתה צודק.

אבל הכנסתי נתונים לקישור ש night driver נתן והצעה מהאתר עמדה על חצי מחיר ממה שקיבלתי,

וציינתי בנתונים שאין לי עבר ביטוחי.

חובה וצד ג' זה מה שתמיד היה לי,פשוט חשבתי לבדוק עלות מול תועלת של המקיף.

אם יש לך וותק בביטוח צד ג' זה נחשב באופן חלקי גם לטובת מקיף בשנים הבאות!

הסוכנת שלי אמרה לי ש6 שנים בצד ג' זה כמו 3 שנים במקיף, אבל אל תתפוס אותי במילה.

בכל מקרה זה כן נחשב ומצבך (מספר שנים עם צד ג' בלי תביעות) טוב בהרבה מנהג שלא היה לו שום ביטוח בכלל.

זה הדרך של חברת הביטוח לומר ״אנחנו לא מבינים מה זה הרכב הזה, עפ״י הנפח מנוע זה משהו ספורטיבי או יוקרתי, אנחנו לא רוצים לבטח את זה״

אם זו אחת החברות הישירות - אז יש מצב.

לא מבין מה יש לחפש אצלהם בכלל, הם בד"כ לא יותר זולים וברגע האמת זה אתה מול צבא של מוקדניות אחרי צבא שלא מבינות כלום בכלום, במקום שיהיה סוכן שיטפל לך בתביעה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אכן מוזר ,שעלות הביטוח יותר ממחצית שווי הרכב ,אין הצדקה לנאמר לגבי חלקים. ערוך סקר טלפוני ובטח שתמצא סוכנים הוגנים ו/או מחירים סבירים .אל תוותר על הסעיפים ה'קטנים',בהצלחה

פורסם
הביטוח הוא לא שירות תיקונים. אם הרכב שווה לצורך הדיון 20,000 אז אם הנזק עובר את ה 10,000 הרכב יוכרז אובדן מוחלט, בעליו יקגל מחירון והגרוטאה תועבר לשחיטה ואז ככל שהחלקים יקרים יותר הגרוטאה שווה יותר אז לחברת הביטוח הנזק הכספי יותר קטן מתוקון סובארו פשע.

אמנם הוא לא שירות תיקונים , אך הוא הגוף המממן את עלויותם בעת הצורך ,לא ?

חברת הביטוח המדוברת היא אחת הישירות והגדולות שקיימות בארץ,

אני מבוטח דרכם למעלה מ 6 שנים בביטוח חובה + צד ג' .

לצערי שיחת הטלפון האחרונה הראתה לי שכנראה יש לי עסק עם דמיקולויים ,

אם אינם יודעים להגות את שם הרכב ובטוחים שמדובר בג'יפ אז אני לא כל כך

מעוניין לדעת מה יקרה אם חלילה אזדקק להם.

הצעות המחיר שראיתי באתר המקוון צבטו לי את הלב - נוכחתי לגלות שגם

בעלויות של חובה וצד ג' פשוט שדדו אותי עד עכשיו.

Gn'f'R

• תוכן חדש...