Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מד לחץ שמן - וולוו 240

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בוולוו 240 שלי יש שעון מד לחץ שמן. כשקניתי את הרכב השעון לא היה מחובר. וכשביררתי כיצד לחבר אותו אמרו לי שאני צריך מפצל ליציאה של חיישן לחץ שמן (אני מקווה שאני מדייק, אבל בטוח אמרו "מפצל") את המפצל הזה לא השגתי עד היום.

ממש לאחרונה אמר לי חבר ששיפץ לאחרונה וולוו יפייפיה שניתן לחבר את השעון למוליך של מנורת לחץ שמן בלוח שעונים.

פירקתי את הלוח שעונים המרכזי ואת שעון לחץ שמן. מצאתי את החוט שמוליך למנורה של לחץ שמן.

צריך עזרה : לשעון יש שלושה חיבורי חשמל כמו שרואים בתמונה, ועליהן הסימונים הבאים: אדמה (T הפוך); G; + ; מה לחבר לאן?

מצורפות תמונות של השעון שמצאתי באי-ביי. האם הרכיב הנוסף שרואים באחת התמונות זה המפצל המפורסם?

(יבורך מי שיענה בשעה הקרובה כשהרכב עוד מפורק)

מד לחץ שמן  - קדמי.JPG

מד לחץ שמן  - אחור.JPG

מד לחץ שמן  - כללי.jpg

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

הגליל בתמונה זה המפצל שמתברג במקום החיישן המקורי.

לפלוס אתה מחבר מתח מהסוויץ', את האדמה לבודי, ואת ה-G לחיישן.

אי אפשר לחבר את השעון לחוט של הנורה- זה לא יתן כלום.

פורסם

אתה צודק, אבל עד שקראתי את התשובה שלך כבר בדקתי מה קורה. אתה צודק וטועה:זה כן נותן: מקפיץ את המחוג של המד לחץ מ-0 ל-5, או במילים אחרות, לא נותן כלום.

הבנתי לבד שאני כנראה צריך את המפצל / מתאם הזה, אז הלכתי לאוו ספידומטר כדי להשיג אולי ממנו. חוה"מ, אז היה סגור.

מישהו יודע איפה עוד ניתן להשיג כזה? כמה אמור לעלות? האם אוניברסלי או שחייב להיות וולוו?

• ספונסר פורום
פורסם

נסה ליצור קשר עם המוסכים הבאים:

1) מוסך זהב בנתניה.

2) מוסך חיבה בת"א.

3) מוסך הייטק מוטורס ברעננה.

4) סדנת טיג ארט בחולון.

אל תשכח להגיד שהגעת מהפורום.

פורסם

שלום רב

ההרכבה פשוטה לחלוטין .

בתמונה השמאלית יש את משדר הלחץ אשר מרכיבים במקום החיישן לחץ שמן .

במשדר יש שתי יציאות אחת לחוט לחץ שמן המקורי והיציאה השניה יש למשוך חוט עד לשעון לחץ שמן

בשעון לחץ שמן יש 3 חיבורים

1 פלוס אחרי סוויץ

2 מינוס קבוע

3 סיגנל שהולך למשדר לחץ שמן במנוע

פורסם

האם החיישן המפוצל הוא רכיב אוניברסלי, או שצריך מיוחד של וולוו 240?

איפה קונים אותו?

איפה יושב החיישן ב-240?

שבת שלום,

אילן

פורסם

בדיוק עכשיו אני נמצא בהליך של התקנת מד לחץ שמן באוטוביאנקי (הליך מכיון שזה דורש כמה התאמות ברכב, במקור דגם האבארט הגיע עם מד לחץ שמן מקורי).

החיישן שצילמת נראה דומה מאוד לזה שיש לי וההסבר של יוסי זיסו מדויק ונכון. קניתי אותו אצל סיגל מאוו ספידומטר, אם אני זוכר נכון מחירו נע סביב 150 ש"ח.

לשאלתך: כיום מותקן אצלך חיישן שהולך רק אל נורת לחץ שמן. לחיישן הזה יש שני מצבים: 0 או 1. מה שעליך לעשות זה לפרקו ולהתקין במקומו את החיישן בצורת גליל שצילמת. לחיישן הזה יש שתי יציאות: אחת מסומנת באות W/L והאחרת באות S.

W/L זה Warning light, כלומר נורת אזהרה. ה-S זה הסיגנל של השעון.

בהצלחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה!

אגש בקרוב לאוו (כבר קפצתי לשם במהלך חוה"מ, אבל היה סגור).

אני מניח שאת היציאה של S צריך לחבר לשעון לכניסה המסומנת G. אני צודק?

פורסם

הי סיגל,

מה שעות העבודה שלכם בימי חול ובימי שישי?

• תוכן חדש...