Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנת 2010. בן שנתיים בדיוק.

עבר טסט לפני כמה ימים, עם כ50K על השעון ומהשכרה.

לאחר הדברים הרגילים, של לבדוק את הרכב טוב טוב ולא להסתפק בבדיקה שמציגה לי החברה אלא לעשות בדיקה מטעמי.

על מה עוד לשים דגש?

אגב, כל הטיפולים, קרי, 15,30,45 הרכב עבר במוסך מורשה. יש לי את פירוט הטיפולים ולא נראה שם דבר מה חריג.

הפירוט התקבל ממוסך מורשה ולא דרך החברה.

בנוסף, ישנה אחריות לעוד שנה של פורד ואחריות לשנתיים או 20K על המנוע והגיר מהחברה. אין ממש סיכוי שאני אעבור 20K בשנתיים. דובר גם על טרייד אין עתידי שפרטיו ותנאיו המלאים כרגע עוד לא ידועים לי.

האם יש עוד דברים שניתן להוציא בטרם רכישת הרכב?

אשמח להצעות והערות למיניהם.

פורסם

נשמע שכיסית את כל הדברים החשובים.

אם אתה מתעקש – תוכל להצליב את פירוט הסטוריית הרכב שקיבלת מהמוסך עם הפירוט שמספקת לך חברת ההשכרה,

ואם הם תואמים – תהיה שקט יותר בנוגע לאמינות החברה המוכרת.

ואם הכל בסדר, והמחיר מתאים לך – תתחדש.

פורסם

קח את הרכב לבדיקה מטעמך-חובה!חובה!חובה!(לא לסמוך על הבדיקות של חברות הליסינג)

זה 500 שקל שתבזבז במקרה הטוב בשביל השקט הנפשי שלך ובמקרה הרע תגלה שבאת לקנות רכב עם תאונת שלדה שיהיה מסוכן לך ותהיה לך בעיה למכור בעתיד.

תבקש לבצע כיוון פרונט לאחר שיחליפו לך ל4 צמיגים חדשים(מחברה סבירה).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

על פי יד 2 ההורדה היא כ20% ובהתאם למצבו של הרכב.

ק"מ,עבר תאונתי וכו'.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...