Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שלושה חודשים רכשתי מחנות מסויימת באינטרנט כרטיס xbox live.

השבוע המנוי נגמר, ופתאום אני מתחיל לראות פרסומות של אותה חנות שקניתי ממנה בדיוק בכל פינה ממומנת של פרסומות הקשורה לגוגל.

ייתכן שהוא "זוכר" שהמוצר שקניתי תקף לשלושה חודשים, ולכן כעת מכשעברו הוא מציג בפניי את הפרסומת "בתקווה" שאקנה מחדש? הרי מכיוון שהישן נגמר אני לכאורה זקוק לאחד חדש. או שמא אני סתם פראנואיד שנותן לבוט של גוגל קרדיט על צירופי מקרים? :-D

יש לציין שאיני זוכר שנתקלתי בפרסומת של אותה חנות מתישהו במהלך אותם שלושה חודשים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אין צירופי מקרים.

גוגל יודעים איזה חיפושים ביצעת ובאיזה עמודים ביקרת בהם יושבות הפרסומות שלהם (או עוד כמה דברים של גוגל) ובהמשך הם מציעים לך פרסומות רלוונטיות.

הם לא יודעים שקנית, הם יודעים במה התעניינת.

פורסם

פעם אחת - מקרה.

פעם שניה - צרוף מקרים.

פעם שלישית - אלגוריתם פרסום של גוגל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

פעם רביעית

skynet.jpg

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני מת על הפוסטים התמימים האלה שעולים מדי פעם...

כאילו שלא ידעתם שגוגל מנטרת את החיפושים שלכם, כרום מדווח על כל הקלדה שלכם לגוגל, ופייסבוק אפילו לא צריכים להתאמץ כי אנחנו גם ככה מעלים לשם את המידע הכי כמוס שלנו בעצמנו!

למען האמת - אין לי שום בעיה שגם גוגל וגם פייסבוק יציעו לי מוצרים שאני עלול אשכרה לאהוב,

תחשוב על כל חוברות הישראכרט המטומטמות שאתה מקבל (או היית מקבל) שהיו מלאות בג'אנק מיותר ל99% מהאוכלוסיה.

מבחינתני - אם כבר פרסום, אז שיהיה חכם ומוכוון לקוח.

לעומת זאת - יש המון דברים שאתה מזין במחשב, או אפילו בסמארטפון שלך, שאפילו לא עולה בדעתך שהם עלולים לשמש נגדך מתישהו בעתיד.

אני לא אתפלא אם הטלפון שלך אפילו לא נעול בסיסמא (ותחשוב לרגע על כל המידע ששמור עליו, כולל סיסמאות ולוגים של אתרים ותוכנות שביקרת בהם).

הכי בטוח זה לחיות במערה עם מדורה (למרות שגם זה לא כל כך בטוח... שריפה, שאיפת עשן וכו'),

אבל הכי חכם לדעתי זה ללמוד כמה שיותר לעומק את הסיכונים ולקבל החלטה מושכלת עם אילו מהם אתה מוכן לחיות בשלום.

בברכה!

יונתן.

פורסם

כשהייתי ילד חשבתי שהאיש בטלויזיה רואה אותנו כמו שאנחנו רואים אותו.

מסתכל לנו לסלון.

אחרי חמשה-שה שנים שנהייתי מנהל בפורום ואני רואה אתכם דרך צג המחשב, הבנתי שזה נכון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש לך GMAIL?

קיבלת מייל מאקסבוקס שהמנוי שלך עומד להיגמר?

מעכשיו זה המודעות שתראה.

אני חיפשתי על שירות מסויים בשרתים בגוגל, במשך שבועיים גוגל טחנו לי את השכל עם פרסומות על מוצר של מיקרוסופט.

----

פורסם

בטח שקיבלתי מייל מ xbox, אבל זה היה מובן מאליו מכיוון שאת הכתובת סיפקתי בהרשמה וההגיון מבקש שתהיה להם מחלקת שימור לקוחות שתנסה "לדוג" אותי כך שאחדש את המינוי.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

הגוגל הזה, רשע טהור.

כל כך הרבה מידע בידיים של ארגון אחד שמספק שירות שאף אחד לא יכול בלעדיו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם ,אבל אני בכלל לא מסתכל על שום פרסומת .כאילו השטחים בהן הן מופיעות נסתרים מעיניי.אני לא זוכר אף פרסומת לא במייל ולא באיזה באנר שתפסה את עיניי וגרמה לי להקליק עליה .

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

האמת כשתכננתי את החתונה,

ואחרי שהחלפתי את הסטטוס ל"מאורס" בפייסבוק,

כל הפרסומות והבאנרים פתאום התחלפו לצלמי חתונות, ושמלות מעצבים וארועים חלומיים ומה לא...

זאת הייתה הפעם האחרונה והראשונה מזה המון זמן שתפסה אותי פרסומת ואשכרה הקלקתי על כמה כאלה כדי לראות פרטים.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

שיט!

עכשיו צוקרברג ושמידט ראו את זה ואני הולך לחטוף הפגזת פרסומות לחתונות!

(איזה מזל שכבר התחתנתי)

:twisted::wink:

בברכה!

יונתן.

פורסם

אין ניסים וגם לא נפלאות.

הדבר הזה נקרא EVER COOCKIE .

https://en.wikipedia.org/wiki/Evercookie

חשבם שניקיתם את כל הTEMP ו CACHE במחשב שלכם? מחקתם את כל ההיסטוריות של הדפדפנים(כולם דרך אגב)?

טעות !

העוגיות ההלו נשארות כשמם , לנצח ותפקידם לעקוב אחרי כל הרגלי הצריכה.

למרות שבמקור הן לא עוגיות בכלל אלא חתיכות קוד מתוחכמות שמגיעות לא רק ע"י כניסות לאתרים אלא אפילו על גבי תמונות GIF\JPG..

שווה לקרוא קצת על המונח - מאוד מרתק.

איך זה שבכל אתרי הקניות , אתם מחפשים משהו ללא LOGIN ,כאורחים "אנונימיים" סוגרים את הדפדפן , חוזרים אחרי כמה ימים לאתר- ופתאום למטה ישנה שורה של:

people who bought this item were also intersted in those items

וכמה מפתיע(או שלא) לגלות ברשימה הזו את כל הדברים שחיפשתם באותו אתר כמה ימים אחורה...

איך? עפ"י חתימה של דפדפן ספציפי+כתובת IP+עוד כמה דברים נחמדים שהמחשב שלכם מגלה לאותו אתר ששותל COOKIE (פעולה לגטימית) במיקום לא סטנדרטי.

יש להם יכולת להצליב נתונים ולזהות כמעט במדיוק שאתה זה אתה וחזרת לאותו אתר .

אפרופו סקיינט :)

• תוכן חדש...