Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגובה 8 לכתבה הרגה אותי:lol:

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

האמת, עד שקראתי את הכתבה, לא ידעתי שמכרו לאון TDI בארץ. נראה לי שאפשר לספור את היחידות שנמכרו על יד אחת.

פורסם

יש גם בעיה בשנים האלה עם המדחסי מזגנים, מדחסים של סנדן ודנסו, אני מכיר כבר 5 רכבים שהחליפו להם מערכת מיזוג קומפלט וגם כאלה שהחליפו להם רק שסתום בקרה במדחס.

צמפיון מסננת את הריקולים ותמיד זה "לא היה ולא נברא" ו כמובן "אתה הראשון שזה קורה לו"

זבל שבזבלים של יבואן

יש לי טוראן עם 60000 ק"מ 2008 והם מוכנים להשתתף רק ב 30 אחוז מעלות המדחס ששאר הדברים כגון מעבה, שסתום התפשטות, ועבודת ההחלפה וואקום גז על חשבוני

יש ריקול מסודר וצמפיון מתעלמים ממנו.

פורסם
האמת, עד שקראתי את הכתבה, לא ידעתי שמכרו לאון TDI בארץ. נראה לי שאפשר לספור את היחידות שנמכרו על יד אחת.

אם אני זוכר נכון, מדובר בדיגמי FR ספורטיביים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

צמפיון נוהגים כמו 3 הקופים - לא ראיתי לא שמעתי לא ידעתי.

חושבים שהתרגילים שלהם מימי אנו באנו ממשיכים לעבוד,

יש אינטרנט והמידע חופשי וזמין לכל אחד וכבל VAGCOM עולה פרוטות.

היכן התגובה של היבואן ושי מוסקוביץ???????????????:evil:

פורסם

יש ריקול מסודר וצמפיון מתעלמים ממנו.

תפנה לוואלה! או לעיתונות - רק ככה דברים יזוזו.

פורסם
שלום, כאן העיתונות.. מי שיש לו מידע על מקרים כאלה של ריקולים שהמוסכים המורשים התעלמו מהם, שיפנה אלי לפרטי.

אני לא חושב שיבואן יכול ל"העלים" ריקולים. זה גם לא אינטרס שלו מאחר ואם היצרן מכריז על ריקול, הוא חייב לגבות את הדילרים שלו בעולם. ליבואן זה לא עולה כסף. זאת אחריות יצרן שהיבואן פשוט מממש אותה. איזה אינטרס יש להם להסתיר כזה דבר?! דבר שני, מדובר בצעד לא חוקי ויכול להוביל אפילו לכתבי אישום פלילים. תחשוב שיצרן מפרסם ריקול בטיחותי והדילר מחליט להסתיר את זה וחלילה זה עולה בתאונה קשה. נראה לך שמישהו מוכן להסתכן בכך?! יבואן לא יכול להחליט על דעת עצמו אם הוא מפרסם ריקול או לא. בארה"ב אחת היצרניות היפאניות (לא חשוב שמות) חטפה לאחרונה קנס כספי של מליונים בגלל שלא הכריזה ריקול למרות שקיבלה אזהרה על כשל בטיחותי והא עיכבה את ההודעה ללקוחות. רק ששם מדובר בכשל בטיחותי חמור במערכת הבלימה. קראתי את הכתבה בוואלה. מדובר על רכב משנת 2007 שהנהג מחק את התקלה אחרי שסרק אותה ומן הסתם זה עיכב את הטיפול בעניין שלו. למזלו הוא בדק פירסומים בעולם ובעקבות זה היבואן בארץ פנה ליצרן ובסופו של דבר הלקוח קבל את התיקון באחריות מלאה.

פורסם

אין דברים כאו להעלים ריקולים ואני אמר לך את זה מניסיון של מוסך מוסך מורשה

אם יש ריקול לרכב אתה חייב לבצע אותו והעניין נאכף על ידי היצרן והיבואן ועל ידי משרד התחבורה

פורסם

נו באמת.

אני נזכר בימי החיפושית.לאבי היתה חיפושית 12 שנים ,1300

מודל 1973 בצבע תכלת.הוא נסע עליה כאמור 12 שנה ופרט לקלאץ ,

שום דבר לא התקלקל ברכב.הרכב נשא את שם הVW בגאון.

מה נשתנה אחרי 40 שנה בקונצרן הגרמני הזה?

המכוניות טכנית השתפרו מאוד-גירי DSG ,מנועי TSI וכדומה.

האמינות בקאנטים!

אז למה אני מתעצבן שאני קורא פוסטים מעיין אלו?

כי היצרן יכול לייצר מכוניות איכותיות יותר-לא מדובר בסחורה צרפתית -אם רק היה מתאמץ קצת יותר

כי היבואן בארץ מצפצף על ציבור הרוכשים ,ונותן שרות רע(מספיק לעשות חיפוש בפורום).

פעם בימי החיפושית האמנתי שVW עם כל העבר הבעייתי שלהם(בכל זאת גרמנים שטבחו בעמנו)

שזה המותג המוביל למכוניות.היום אני יודע לצערי שארופאיותובמיוחד VW לא מתאימות לחן הבנק שלי -וחבל.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

יש בעיה סידרתית במדחסי המזגנים, המדחס נקרא pxe16 של סנדן

היום טיפלתי במדחס של אבא שלי, היה לי מדחס תקול והחלפתי לו את השסתום בקרה וכמובן החלפתי שמן במדחס

ה וואג-קום מציג כרגע 4 מעלות במאייד, שזה פנטסטי

עלות שסתום לצרכן פרטי היא בערך 800 + מע"מ והיבואן תמיד ימליץ להחליף מדחס מושלם ולא לתקן אותו.

אפילו היתה הודעה ב etka שיש מחסור עולמי במדחסי סנדן ואצל צמפיון לא דובים ולא יער!!! לא היה ולא נברא, אבל במוסכים אנשי המיזוג מספרים שיש בעיה עולמית ומנסים "להשחיל" את זה לאחר תקופת האחריות!!!! ולמה אתם שואלים?, כי בתקופת האחריות המוסכים עובדים על תקלות אחריות כמעט בחינם, אין רווח על חלפים, היבואן לא משלם על העבודה של הפועל לפי שעתון 260 שקל פלוס מעמ לכל שעה כי המוסך חבר ברשת "ואוכל" מקבל את האוכל שלו מהיבואן והיצרן, אז לעבוד במסגרת אחריות זה הפסד, על מנת לכסות את ההפסדים יש עלות שערורייתית של טיפולים סדירים ובלמים, בגלל זה אנו משלמים 60 + מעמ לכל ליטר שמן שעולה בחנות 175 שקל כולל מעמ, לחמישה ליטר!

ובקשר למי שכתב שלא מתעלמים מריקולים אז אענה:

ריקול בנושא בטיחות תמיד יבוצע, אבל תיקון של תקלה סידרתית, שנפוצה בכל העולם , יכל להתבצע בשקט ללא הודאה פומבית כי מזגן היא לא מערכת בטיחותית, היא לנוחיות , עדיף שיהיה ריקול שקט, רק אם תתלונן תקבל טיפול, אם תעבור תקופת האחריות זכינו בג'וקר, גם נמכור חלקים במחיר זהב, גם נתמחר עבודה ביוקר, למשל יש לי הצעת מחיר לתיקון המזגן בטוראן עם 450 + מעמ לוואקום גז , תבינו שכל הבלון גז של 14קג שאיתו אפשר למלא 12 מכוניות עולה 550 + מעמ!!! אז למה ליצרן להודות מראש, שיטת מצליח עובדת טוב יותר!!!

הצעת המחיר שיש בידי עומדת על 6000 שקל וזה אחרי שיש לי הכרה והשתתפות של היצרן בעלות המדחס בשיעור של 30 אחוז

זבל זבל תרדוף!!

• תוכן חדש...