Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שהתקשתי ושברתי את הראש כמה ימים, ראיתי לנכון לפרסם פוסט זה בנוגע להחלפת ידית ההילוכים.

את כל החלקים הזמנתי מאיביי. עור אמיתי!

אני מצרף 2 תמונות לפני ואחרי.(טעות שלא צילמתי את כל התהליך)

מי שירצה יותר פירוט אשמח לעזור!!

לדעתי כל רכבי VAG זהים בידית ההילוכים(רוורס בלחיצה ושמאלה למעלה)

before.jpg

after.jpg

TDI POWER

פורסם

גם אני החלפתי את שק ההילוכים באיביזה לפני כשבוע.

רציתי לשאול אותך לגבי הטבעת (בנד) שמחזיקה את המוט מלזוז. כששחררת אותה, שברת אותה? שמת אחת אחרת? או שהשתמשת באותה אחת כלומר פתחת אותה קצת ואז סגרת?

אני שואל כי אני פתחתי אותה קצת ואז סגרתי אותה, הקטע שהפלסטיק עדיין רוקד לי.

שאלה נוספת זה לגבי הפלסטיק השחור שמסביב למוט הילוכים- הוא אמור להחזיק את השק עצמו או שהוא רק לנוי? מה מחזיק את השק עצמו מלרדת כלפי מטה?

אני קניתי את השק עם התפר הכחול (התאים לי לצבע של הרכב) ולא חשבתי על להחליף את הידית עצמה, ונראה שהידית שהבאת מעוצבת בצורה טובה- כמה היא עלתה לך? ואשמח לתשובה עם מחיר (ולא "מחיר מציאה ק"מ גבוה":-D )

תודה

דרור

פורסם

היי דרור

לגבי הטבעת (בנד) תפקידה להחזיק את ראש ידית ההילוכים הקיימת (המקורית) אני פירקתי אותה לגמרי ולא החזרתי אין צורך בה כשאתה מחליף את ידית ההילוכים.

אם הפלסטיק רוקד תנסה לסגור את הבנד יותר חזק.

הפלסטיק השחור נועד להחזיק את שק ההילוכים קרוב לראש בחלק העליון.אני קשרתי עם אזיקון קטן ויצא ממש יפה.זה מה שמחזיק את השק מליפול.

הראש הילוכים עלה לי 8.04 דולר+3.99GBP לירה שטרלינג..קיבלת מחיר מדוייק :-)

TDI POWER

פורסם

" לדעתי כל רכבי VAG זהים בידית ההילוכים(רוורס בלחיצה ושמאלה למעלה)" - לא.

באוקטביה שלמדתי עליה נהיגה, אכן זה היה כך, מפעילים מעט לחץ על הידית כלפיי פנים, וכאילו נמצא ליד הילוך ראשון.

בטרסנפורטר של קרובי משפחה שלי, כדי להכניס לרוורס, יש למשוך את הידית (?) שנמצאת על ידית ההילוכים ואז לשלב לרוורס.

כנראה שיש שני סוגים של גירים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...