Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המטרה היא מטף לבית רגיל ולא למעבדת אלקטרוניקה ולכן אינני חושב שיש צורך במטפי הגז היקרים אלא גם מטפי אבקה יוכלו להיות טובים בעבורי.

על איזה מטפים (גודל, יצרן, מקום קניה מומלץ) אתם ממליצים לבית רגיל בבניין ? אני מעוניין במטף מתוצרת שיהיה אפשר לסמוך עליו שיעבוד אם וכאשר ידרש לכך בפעם היחידה בחייו.

כל כמה שנים צריך לבדוק / להחליף מטף ? ומה צריכה להיות עלותו ?

פורסם

תקנה מטף אבקה.הוא יתן מענה גם בשריפה בארון חשמל כמו כן נומלץ גלאי עשן עצמאי שיתן התרעה בתחילת הקצר.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

גלאי עשן של 50-100 שקל יעשו את העבודה, לגבי מטף אין לי מושג וכמוך אשמח להמלצות .

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

בשוק הישראלי יש 3 חברות שמייצרות מטפים, להבות, אדים (המטפים מיוצאים במפעל של להבות אבל דגם שונה) וקרבצ'ק שכבר כמה שנים די בתחתית, ללא שום ספק המטפים של להבות הם מהטבים ביותר והנפוצים ביותר, במטפים אין כמעט יבוא ואני בתחום כבר המון שנים ובקושי נקתלתי במטפים מיובאים, רוב במטפים הידניים מיוצרים בארץ.

לבית מספיק מטפה 3 ק"ג אבקה שעלותו 250 שקלים בערך,ניתן לרכוש גם מטפה גז מדגם הלוטרון אך הוא יקר הרבה יותר ולא תמיד יהיה עדיף, בעבר כשהיה ניתן להשתמש בגז הלון שעלותו הייתה מעט גבוה משל אבקה היינו ממלצים עליו, כיום עקב המחיר ה"מטורף| של מטפי הלוטרון רק מי שבאמת חייב קונה, לצורך השוואה מטפה 3 ק"ג הלון עולה בסביבות 700 שקלים.

למיגון מושלם לבית אנו ממליצים להתקין גם גלאי עשן עצמאיים, תחום זה דיי בעייתי כי יש המון סוגים של גלאים והשוק מוצף בהרבה מאיכות מאוד נמוכה, יש כאלו החל מ20 שקלים, חשוב לבדוק שהגלאי נושא תו תקן ישראלי.

גילוי נאות, יש למשפחתי עסק לציוד כיבוי אש ואני עובד בו.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

מטף הגז אמנם יקר אבל יש לו שני יתרונות - מותר לכבות איתו שריפות בארון חשמל, והעבודה שלו נקייה יותר. לנקות בית שהשפרצת עליו אבקה זה כנראה סיוט די גדול.

במכוניות אני מחזיק מטף אבקה, ובבית מטף הלוטרון. חשוב גם לקחת אותם מידי שנה שנתיים לחידוש החומר.

נכון, העסק לא זול אבל זה בדיוק סוג הדברים שלא חוסכים בהם.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בדיקה נעשית אחת לשנה וברוב המקרים אם המטף חזותית ניראה טוב אז היא מסתכמת בשקילה ובדיקה בשעון הלחץ, עלותה די זניחה, אחת ל5 שנים מביאים את המטף לבדיקת לחץ שבא מרוקנים את המיכל מנקים את המגנון, מנקים את פנים המיכל מחברים לבדיקה במכונת לחץ על מנת לבדוק את הגוף, לאחר מכן ממלאים מחדש את המיכל באבקה נקייה סוגרים וממלאים לחץ מחדש.

גם באבקה ניתן לכבות שריפה בארונות חשמל פשט יתכן ויגרם נזק גדול ללוח, אבל במידה ואין מכשיר כיבוי אחר בסביבה אז עדיף נזק ללוח חשמל מאשר שריפה.

אותו דבר לגבי לכלוך האבקה בבית, עדיף לנקות בית מאבקה מאשר שישרף, ברור שלגז יש יתרון משמעותי אבל לא כל אדם מסכים לשלם את המחיר לגז הלטורון.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

יש לי מטף הלון 3 ק"ג, כל כמה זמן צריך לחדש אותו?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...