Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאדילאק CTS/STS שנת 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים, לאחר מספר שנים ו-4 רכבים ספורטיביים החלטתי לשנות ולגוון עם רכב מנהלים יוקרתי.

מאחר והכסף האמיתי הושקע בדברים אחרים אני מחפש רכב עם עלות רכישה זולה, בשנתון גבוהה ככל האפשר.

הדרישות הן פשוטות: פינוק, אבזור, נוחות נסיעה ועלויות שוטפות. אני מודע לעלויות תחזוקה של רכבי יוקרה

(לכן, אנא לא להיכנס לנאומים על זה שלא חוכמה לקנות רכב בזול וכו'), יותר מעניין אותי לקבל מידע קונקרטי אודות

האמינות של קאדילאק STS מנוע 3600 ברמת גימור אלגנס וקאדילאק CTS מנוע 2800. שתיהן 2005 ושתיהן עם נתונים

יבשים טובים (קילומטרז' סביר, טיפולים סדירים וכו') האם מישהו יכול לכוון אותי לבעיות ידועות ברכבים? מעולם לא התעסקתי עם רכבים אמריקאים ולכן פרט לסטיגמות הידועות של תצרוכת הדלק אין לי באמת מושג מה צריך לבדוק ואיפה יכול להיווצר החור בכיס.

אשמח להכוונה.

תודה ושנה טובה!

Lexus CT200H

פורסם

אמינות בהחלט - אך שתייניות דלק לא קטנות. אם עובדה זאת אינה מפריעה לך - תהנה.

אם כבר קאדילאק - לך על המנוע הגדול (שאינו בהכרח בזבזן יותר בדלק)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שכן שלי בעל מסעדות מחליף כל שנתיים ולא ייגע במרצדס.

אם תמצא אחד כזה - עסקה מעולה. גם אם תיקח מ-UMI ,תשלם אמנם יותר (אע"פ שאני מניח שאפשר להתמקח - אין עליהם התנפלות במחירי הדלק דהיום) , אבל תיהנה.

בהשוואות אמינות של מגזינים אמריקאיים הקדילק ברמת לקסוס ,אינפיניטי,לג'נד - הרבה מעל הגרמניות.

פורסם

לגבי רכבים שמשווקים בארה"ב יש אתר נחמד עם המון מידע וגם ביקורות של צרכנים על הרכב, אפשר לקבל תמונה כללית לפי הציון (בכוכבים) לרכב מסויים ואם קוראים אז אפשר אולי ללמוד גם על בעיות פוטנציאליות וכו'.

CTS (גרסה ידנית מנוע 3.6 לא יודע אם זה עונה לך על מה שאתה מחפש אבל זה מה שיש שם בשנת 2005):

http://www.edmunds.com/cadillac/cts/2005/?sub=sedan&ps=used

STS:

http://www.edmunds.com/cadillac/sts/2005/?sub=sedan&ps=used

יש לך תחת כל תת דגם View Features And Specs שייתן לך קישור לכל המאפיינים של הרכב ומתחת יש גם לינק לבדיון וביקורות של צרכנים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

כן אתר לא רע בכלל ויש שם כל מה שמשווק בארה"ב והמון דגמים רלוונטיים גם לארץ.

דרך אגב יש שם טעות בעמוד הפתיחה של ה CTS, כתוב בעמוד הראשי שלה מנוע 3.6 אבל כשנכנסים למפרט עצמו זה אכן מנוע 2.8 כמו שציין פותח השרשור (גיר ידני בלבד? לפחות זה מה שרשום שם)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...