Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבוקר חברה שלי ירדה אל רכבה וגילתה שמישהו פגע לה ברכב באופן די רציני:

2 דלתות מעוקמות לאורכן ושרוטות, מראה שבורה, מסגרת חלון עקומה, שריטות על הכנף

הרכב שלה זו קליאו 98 שהיתה מאוד שמורה - עכשיו כבר לא כ"כ..

הרכב חנה בחיפה, בדרך יד לבנים עם הפנים כלפי הירידה וכנראה גם הרכב הפוגע ירד

הרכב הפוגע לא השאיר פרטים.. מצאתי חלקים מהרכב הפוגע על הכביש ואספתי אותם

אני מצרף תמונות של החלקים, נראה כאילו מדובר ברכב חברה כלשהי לפי הדלקן ולפי הצבעים (כחול לבן) בחלקים, וכנראה מכסה הדלק שלו נמצא בצד ימין (נוסע) לפי זה שנשאר על הכביש.

כנראה מדובר בנהג שיכור או מסומם שכן זה כביש ישר עם ראות מעולה!!

אשמח עם תעזרו לי למצוא את הפוגע ולגרום לו לשלם על שעשה!!

תודה רבה ויום טוב, תובל.

תמונה0182.jpg

תמונה0183.jpg

תמונה0184.jpg

תמונה0185.jpg

תמונה0186.jpg

תמונה0187.jpg

תמונה0188.jpg

תמונה0189.jpg

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ותמונה נוספת, אגב כנראה התאונה התרחשה בין אתמול מ10 בערב עד היום ב8 וחצי בבוקר שראינו את הנזק, מתישהו בין השעות האלו

תמונה0190.jpg

פורסם

צר לי מראש לאכזב אותך, ואני מבין מאוד את עוגמת הנפש - זה אכן גועלי ביותר, אבל הסיכוי שתמצא את הרכב הפוגע אפסי.

אתה יכול לנסות לתחקר שכנים אם מישהו ראה סוג רכב או מספר.

הגשת תלונה במקרה הזה לא תועיל מאחר ואין לך אפילו שביב מידע שעשוי להוביל לרכב או הנהג, ומאחר ולא נפגע אף אדם כתוצאה מהתאונה. אם היו נפגעים בתאונה הזו והמשטרה היתה מעורבת כבר היית יודע. בכל מקרה האפשרות פתוחה בפניך אם אתה מעוניין לגשת לתחנת חיפה או למש"ק שכונה ברח' דניאל, או באבא הלל סילבר.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

תנסה לעברו במחנויות צמודות או בסביבת הרחוב - אולי לאחת החנויות יש מצלמת אבטחה שקלטה איזה רכב, אולי עוד רכב בסביבה נפגע.

וכן - המשטרה לא תעשה כלום אם לא תביא הוכחות חותכות שמצאת משהו ממשי.

פורסם

קמו שאמר קודמי, חפש חנות עם מצלמת אבטחה שאולי קלטה את התאונה עצמה או רכב שעונה לתיאור הזה בשעות שבהן אתה חושב שהייתה התאונה.

אני גם הייתי עושה סיבוב קצר בסביבה ומחפש רכב חונה בצבע לבן עם פגיעה ועם החלקים החסרים.

פורסם

הסיכויים למצוא את הנבל שווים לסיכויים לזכות בלוטו. למזלכם, הנזק שלכם ככל הנראה קטן בהרבה משלו.

אני יכול לתרום לך בכך שאומר לך שלפי המק"ט ידית הדלת שייכת לאופל, ככל הנראה אסטרה משנת 2002-2004 (בערך).

זה גם תואם לצורת ומיקום פתח התדלוק.

הנה תראה בתמונה (ועדיף שתשווה אחד לאחד מול אסטרה אמיתית , ברחוב)

אם צדקתי, מה שנשאר לך לגלות זה:

באיזו חברה, שצבעי הלוגו שלה הם כחול-לבן ,מחלקים אסטרות עם דלקן של חברת "דלק" לעובדים שיכורים.

קצת לרחרח אצל מקורבים לקצין הרכב, מי תיקן בימים האחרונים את האסטרה אחרי פגיעת צד מימין ויש לך את הפושע ביד.

*הרבה יותר פשוט וזול (וגם מומלץ מאד לבריאות הנפשית) לגשת לאחד הפחחים החביבים בטמרה שיעלים את הנזק ולשכוח מהסיפור.

Opel-Astra_mp9_pic_5372.jpg

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

דווקא נראה לי יהיה יחסית פשוט לגלות את זה.

דבר ראשון: הגש תלונה במשטרה.

ניתן בקלות לזהות את סוג הרכב: פשוט צריך מבין כל הרכבים בעלי פתח תדלוק עגול שנפוצים בליסינג) את סוג הרכב שהמדבקה שלו מהיצרן נראית בדיוק כך (לכל יצרן יש מדבקה שונה). פשוט מאוד תפתח שרשור בו תבקש מכל בעלי רכבי הליסינג הנפוצים עם מיכל עגול לצלם את הפתח מבפנים.

לגבי צבע הרכב: האם יש על חלקי הפח מדבקה כחולה? אם כן, אז זה רכב טכנאים של בזק שצבוע בחלקו בכחול. יכול להיות קיה סיד סטיישן, יכול להיות ברלינגו, אולי פיורינו. אולי רומסטר. תעשה צמצום לפי המראה והידית.

לדעתי יש כאן אחלה ראיות. (איזה כיף להרגיש כמו בלש בסדרה 100 :-)

פורסם

דווקא אני חושב שכן ניתן יהיה לגלות את הרכב הפוגע -

פנייה למשטרה (באם תחליט לעזור...) ופניה לחברות בשוק ולחברות הליסינג שעובדות עם סונול.

תוך שהבירור צריך להיות - למי מהרכבים בשוק הוחלף לאחרונה מכסה טנק דלק.

בהחלט אפשרי

בהצלחה

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

ממש חברת חקירות הפכנו פה :lol:

אמרו את זה מעלי,לדעתי גם יכול להיות מאוד רכב של בזק,

תשווה ידיות, ומכסה דלקן.

והכי חשוב תלך באמת לחנויות או בנקים מסביב (יכול להיות כספומט שיש לו מצלמה) ותסתכל איזה רכבים עוברים שם.

בהצלחה! תעדכן בהתפתחות.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

יכול להיות גם ניידת משטרה, מהקורולות החדשות אולי?

עריכה: לא יכול להיות בגלל שהמכסה דלק מרובע והוא בכלל בצד השני.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

מצאת ידית ופתח תדלוק, מעולה, רוב הסיכויים שהם באו במגע עם בעל הרכב או מקורביו, וללא ספק הם השתמשו בידיהם כדי לתפעל את החלקים הנ"ל, אז יש טביעות אצבע!

haters will hate

פורסם
יכול להיות גם ניידת משטרה, מהקורולות החדשות אולי?

עריכה: לא יכול להיות בגלל שהמכסה דלק מרובע והוא בכלל בצד השני.

אף ניידת לא תואמת את "הממצאים בזירה", והמזוהה (כחול-לבן) היחידה עם מנוע בנזין זאת הקורולה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...