Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע מה שאתה עושה בזמנך הפנוי ברכב שלך האישי זה עניין שלך בלבד :roll:

וקצת ברצינות - שאלה/דיון/שרשור הזוי במיוחד פתחת.

ויש מצב שהניסיון שלך על רכבים ספורטיביים הוא לא רחב במיוחד אז אתה מתלהב מרכב קטן יחסית עם מנוע גדול (שוב - יחסית) וגיר ידני.

בכללי אני מוצא כמעט כול רכב ידני כמהנה מאוד,

ואם אנחנו בנושא: אישית הייתה לי 205 בזמנו והיא זכורה לי ככיפית לנהיגה במיוחד.

פורסם

מממ... אולי בגלל שעוד לא ניסית מיאטה?:wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

במיאטה יהיה לו פאן אחר. לפי מה שאומרים היא רכב להנאה אחורית :lol:

ובנימה רצינית, אני חושב שזה אחלה של רכב: ידני, זריז ובעל יכולת דינמית טובה. אין שום סיבה לא להינות ממנו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה מוזמן לקרוא את הדיון על יתרונותיהם הדינמיים של מכוניות הדורות הקודמים, בשרשור על ה-156.

אבל אם צריך לבודד גורם אחד - משקל (או העדרו). היא קלה ב-20% מסופר מיני מודרנית, ובשעה שמנוע יותר חזק עוזר להתגבר על בעיית הביצועים, הוא לא יכול לפצות על אובדן הזריזות בכל הקשור להעברות משקל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ה-208 קלה יותר מה-206.

אני גם לא חושב שיש קשר חד-חד-ערכי בין ישן לכיף. לפעמים יש ליצרן יציאות טובות ולפעמים על הפנים. הפיז'ו 205 הייתה מוצלחת משמעותית יותר מה-104 שבאה לפניה. הרנו 5 הייתה שיפור עצום ביחס ל-4 גם מבחינת הניהוג ולפי דעתי הקליאו (הראשונה) עלתה על שתיהן.

פורסם

לפי carfolio:

206 1.6 3 דלתות - 1025 ק"ג, 208 1.6 - 1090 ק"ג. יותר קלה היא לא. אם כבר קטנה קלה - מאזדה2 (980 ק"ג למיטב זכרוני), או אפילו יאריס דור 1.

ה-206 היא בסה"כ מכונית לא רע בכלל מבחינה דינאמית (אם-כי ירדו עליה בנקודה הזאת בדיוק כשהיא הושקה).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

המאזדה2 980 קילו. רק לחשוב מה גיר ידני (שהיה מפחית משקל) היה מוציא ממנה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפי parkers - פיז'ו 208 עם מנוע 1.6 ו-3 דלתות - 1080 ק"ג.

לפי אותו המקור - פיז'ו 206XSI עם מזגן ו-3 דלתות - 1088 ק"ג

תשווה רמות גימור שוות.

המנוע חזק יותר וכנראה גמיש יותר, נראה איך ה-208 תהיה על הכביש.

ד"א - לפי אותו המקור - מאזדה2 ידנית עם מנוע 1.5 (100 כ"ס לעומת 120 בפיז'ו) - 1030 ק"ג.

פורסם

אכן. גיר אוטומטי שלה ממש זוועה (כל פעם שעוזבים גז מעביר להילוך הבא, מנתק נעילת ממיר מומנט, שליטה לא חכמה בידית ההילוכים, מצבי גיר זה LSD). למזדה 2 יש כיול טוב של השלדה, היא אוחזת אפילו עם צמיגים של עגלת סופר בדגם הליסינג. אבל המנוע לא מרגיש כמו 1.5 - אבל עדיין רוב המשפחתומטים לא יכולים עליה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איימן ברדר...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
המעבר מאקסנט 1350 סמ"ק קשישה ל-206, אומנם לא צעירה, אבל עדיין לא milf, עושה את שלו.

1. לא עברתי, היונדאי היא הרכב סטודנטים האולטימטיבי ולכן אני עדיין משאיר אותו, והיא זקנה, לא קשישה :lol: (שנת 99 120 אלף ק"מ)

2. האקסנט, למרות שהיא שוקלת רק 935 קילו, גיר ידני, ו82 סוסים במקור. לא כיפית לנהיגה כמו הפיג'ו שיוצא לי לנהוג עליה לאחרונה, אולי בגלל שליונדאי אין אחיזה כמו לפיג'ו, אולי בגלל שלפיג'ו מנוע 1600 ולא 1341, או בגלל שסתם התרגלתי לרכב.

3. אני ממש לא מדבר על קו ישר, זה ממש לא גורם לי להנאה בנהיגה ולא חושב שאפשר לייחס את זה להנאה בנהיגה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...