Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, המשך לחפושי אחרי רכב

הזדמנה לי אפשרות קניה באחת מחברות הליסינג הגדולות במבצע:

סובארו אימפרזה B3

שנת 2009

79,000 ק"מ

45,000 שקל

או

מאזדה 3

שנת 2009

150,000 ק"מ

50,000 שקל

על פניו ברור שהסובארו יותר משתלמת, יותר זולה ופחות ק"מ. אבל - יש סיבה לבחור דוקא במאזדה מבחינת איכות?

פורסם

תיקח נסיעת מבחן על הסובארו, השמועות אומרות שהיא לא חזקה מספיק (כלומר: עייפה קצת)

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

לא חסיד גדול של מאזדה אבל ה B3 גרועה, תא מטען קטן (גרסת 5 דלתות), חלשה מאוד, איכות גרועה.

למאזדה הספציפית הזאת יש ק"מ גבוה וניתן למצוא משהו יותר טוב

תבדוק גם את הפורד פוקוס, במחיר הזה תמצא שנת 2009

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האימפרזה חלש בגלל מנוע ה1500 שמותקן בה.

תעלה בתקציב קצת ותקנה את דגם ה2 ליטר-סיפור אחר לגמרי.

המאזה עם ק"מ גבוה מידי ל3 שנים(רכב של סוכן מכירות?)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בדרך כלל אני לא בעד הB3 ואני דיי מכיר את הרכב כי ההורים החזיקו בו ויצא לי לנהוג עליו פה ושם.

וגם הפעם לא אהיה בעד, מלבד נוחות ואמינות הרכב הזה לא מציע כלום, פשוט כלום, והכבדות שלו דיי מציקה.

אני הייתי בוחר במאזדה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

כאחד שמחזיק B3 בבית - תתרחק מהדבר הזה כמו מאש.

הוא כבד בצורה שקשה להעביר דרך המסך - עוד לא פגשתי משפחתית \ סופר מיני חלשה ממנו, או שצורכת יותר ממנו.

הוא עושה 7 ק"מ לליטר בתוך העיר, שזה הזוי לרכב קטן!

בנוסף, חרא תא נוסעים ואיבזור. קיצור, תוריד מהפרק.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

היי,

אם אתה לא לוקח מנוע 2000 בסובארו אז הייתי ממליץ לך על המאזדה.

אני לא מכיר את צריכת הדלק של ה B3 אבל מאזדה צורכת דלק...

בכל אופן, אתה יכול למצוא המון מאזדות בק"מ נמוך בהרבה, יש היצע ענקי, תהיה סבלני, לא תקנה מלחץ.

בהצלחה

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

אבל לא את המאזדה הזו- יש הרבה מאזדה-שלוש-ליסינג באותו מחיר עם 50-100KKM פחות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...