Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב 14.10 כל המגאן RS ייפגשו בכוכב יאיר בהדרכת מסלולים ובניהול מח' הספורט של קרסו ליום כיף של הדרכת נהיגה ושלל פיתויים.

סוף סוף גם לנו יש מועדון קטן.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבוד!

לפני כ3- שנים אני וקספר היינו אצלם בכל כך הרבה פגישות על מנת לשכנע אותם לעזור ולו במעט למועדון הקטן הזה שהקמנו ונקרא "רנוספורט ישראל" - חוץ מזלזול ותשובות תחת ,לא קיבלנו אפילו כובע.

הגדיל לעשות מנהל המותג שאמר שהוא לא מוכן להביא את המכוניות החזקות יותר - קאפ+טרופי כי " הוא יצטרך להחזיק חלקים במלאי שהמכונאים שלו לא מכירים"...

הרבה "בזכותם" המועדון אט אט נעלם לו לתוך PSI..

שמח לשמוע שמשהו התעורר שם

פורסם

דווקא המחיר של ה 265CUP מאוד מושך-אבל עם יבואן כזה מחורבן-אין מצב...

שירימו את הרמה של המכונאים כאן בארץ,יורידו את מחירי החלפים ההזויים שלהם(לא חושב שבעל רנוספורט צריך להטריח את עצמו ולבדוק איפה אפשר להשיג חלקים זולים\תואמים בארץ או בעולם) - ולא ייתקמצנו על פנסי לד - אז הם יקבלו מצב כמו בחו"ל שהרכבים האלו פשוט פורחים בכל פינה.

כמו ה GTI\לאון\שירוקו למינהן

פורסם
משמע מעולה,

צריך לפרסם קצת יותר,

צריך למוצא דרך לעדכן את כל בעלי המגאן וקליאו RS\SPORT

כל מי שצריך להיות מעודכן, מעודכן.

פורסם

כבוד לרנו על הרמת הכפפה.

לי אין ניסיון רב עם החברה - רכב ראשון.

אבל אני יכול לציין כי קיבלתי את השירות הכי טוב שניתן.

נראה כאילו החברה חרטה על דגלה את נושא השירות!

(רכב אחת מתוך 20 הרכבים שרכשתי בשנתיים האחרונות מייצרינים שונים)

פורסם
כבוד!

לפני כ3- שנים אני וקספר היינו אצלם בכל כך הרבה פגישות על מנת לשכנע אותם לעזור ולו במעט למועדון הקטן הזה שהקמנו ונקרא "רנוספורט ישראל" - חוץ מזלזול ותשובות תחת ,לא קיבלנו אפילו כובע.

הגדיל לעשות מנהל המותג שאמר שהוא לא מוכן להביא את המכוניות החזקות יותר - קאפ+טרופי כי " הוא יצטרך להחזיק חלקים במלאי שהמכונאים שלו לא מכירים"...

הרבה "בזכותם" המועדון אט אט נעלם לו לתוך PSI..

שמח לשמוע שמשהו התעורר שם

לא מפתיע שהמדיניות השתנתה כמו גם העובדה שהקאפ הגיעה. כמו שאתה אומר הכל מתחיל בראש ועכשיו מנהל המותג שלהם הוא אדם שמאוד אוהב רכבי ספורט (דחף בין היתר להגעתן של השירוקו R והגולף R לארץ). אם לא נפגשתם איתו, שווה לכם לקדם נושאים כאלו מולו.

בכלל כשזה מגיע לרכבי ספורט רנו יכולה לתת שיעור לרוב המותגים המוכרים. הבעיה שלה היא שאין להם רכבי ספורט אוטומאטיים שהגדילו את נפח הנישה הזו במספרים יפים מאוד אצל יבואנים אחרים, בייחוד VAG.

אגב, שאלה, כמה חבר'ה יש רנוספורט ישראל? נשמע כמו יוזמה מבורכת. תיהנו 8)

• תוכן חדש...