Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע לי על כמה פרוייקטים של שיפוץ קרוואנים נגררים ורכבים (משאיות ואוטובוסים) שהוסבו

לבתים ניידים.

כמו כן ישנו בארץ (ביבוא אישי) ניגרר מסוג Airstream שהוסב לדירת מגורים:

http://www.xnet.co.il/architecture/articles/0,14710,L-3096756,00.html?dcMaa=1

לדעתי השיפוצים האלה יכולים לעניין רבים כי הם משלבים אלמטים רבים שמעניינים את כולם.

אז אם יש למישהו מידע, או מישהו עושה שיפוץ כזה בעצמו נשמח לשיתוף בפרויקט - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הנגררים הללו דינם כרכב אספנות למיטב ידיעתי וניתן לייבא רק נגרר מודל 82 אחורה.

ספציפית לגבי דגמי Airstream , הישנים והמשופצים משנות השישים עולים עשרות אלפי דולרים.

חלקי חילוף אין להשיג, הכל יש לייצר בהתאמה.

יש מספר אתרים שמתעסקים עם מכירת נגררים - לדוגמא : http://www.vintage-airstream.com/

לא מזמן באחד מפרקי התוכנית PICKERS בערוץ ההיסטוריה נרכש נגרר שכזה בממון רב.

פורסם

אני יכול לספר שבימים אלה נמכר אוטובוס מרצדס 405 עירוני, של עפיפי ליזם היי טק מאזור השרון.

האוטובוס עבר שינוי ברשיון והפך למשאית. ובימים אלה ממש מסיים תהליך ארוך ויקר מאד של הפיכה לצימר נייד המפואר בארץ.

האוטובוס צימר (מערכות החשמל של הצימר ) מופעלות בצורה סולארית. וינדוד ברחבי הארץ על פי דרישת הלקוחות (משפחות, זוגות, הפקות טלביזיה וכ"ו)

ההשקה שלו תתקים בקרוב ומי שזה מעניין אותו מוזמן גם לפנות בפרטי ולקבל פרטים נוספים.

אגב כמובן שיש בארץ עוד כמה אוטובוסים ומיניבוסים שעברו הסבה לקראוון נייד.

למי שמסתובב באזור יפו בטח יצא גם לראות סמוך לחוף (קצת צפונית למגדל השעון ) את המשאית המיוחדת שמשמשת בית נייד לבחור חביב . למשאית יש ארגז מיוחד (וככל הידוע לי אחד היחידים בארץ מסוגו) שמתרחב לפי הצורך.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

כמה כאלו מתרוצצות באירופה לא יאומן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

היום יצא לי לבקר את האוטובוס עליו סיפרתי שבימים אלה עומד לקראת סוף שיפוץ יקר מאד וסיום תהליך הסבתו לצימר נייד מפואר מאד. (מרצדס עירוני 405 )

קודם כל הדלת האחורית נעלמה ואין אפילו שריד שירמוז שהייתה דלת אחורית.

הדבר היחיד שנשאר מקורי זה כסא הנהג ולוח השעונים.

באוטובוס יש חדר שינה זוגי , סלון, מטבח, מערכת מולטימדיה וכ"ו , שירותים, מקלחת , גנרטור ותאים סולארים לאורך הגג, בקיצור פרוייקט שאפני מדהים.

ההשקה באמצע החודש כאמור. ומה שמעניין זה שלמרות שהפרוייקט הזה היה מאד מאד יקר , זה עדיין כמובן הרבה הרבה יותר זול מאשר להביא אחד כזה מאירופה או מארה"ב.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מי שמסתובב בחודשי הקיץ בסביבות אכזיב בודאי הבחין באוטובוס לבן החונה במהלך השבוע בתחנת הדלק ובסופי שבוע נודד לחופי הרחצה כצימר נייד.

BMW R75/6 1976 מקסים לאחר שיפוץ, AUDI 100 GL 1974 בתחילת שיפוץ ופיאסטה MKII 1986 יפה.

פורסם
מי שמסתובב בחודשי הקיץ בסביבות אכזיב בודאי הבחין באוטובוס לבן החונה במהלך השבוע בתחנת הדלק ובסופי שבוע נודד לחופי הרחצה כצימר נייד.

אתה מדבר על אוטובוס שלרוב חונה בתחנת דלק דור אלון? כמדומני שבעבר היה האוטובוס הזה שייך לחברת דרכי נועם טרם הפך לקראוון.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אני יכול לספר שבימים אלה נמכר אוטובוס מרצדס 405 עירוני, של עפיפי ליזם היי טק מאזור השרון.

האוטובוס עבר שינוי ברשיון והפך למשאית. ובימים אלה ממש מסיים תהליך ארוך ויקר מאד של הפיכה לצימר נייד המפואר בארץ.

האוטובוס צימר (מערכות החשמל של הצימר ) מופעלות בצורה סולארית. וינדוד ברחבי הארץ על פי דרישת הלקוחות (משפחות, זוגות, הפקות טלביזיה וכ"ו)

ההשקה שלו תתקים בקרוב ומי שזה מעניין אותו מוזמן גם לפנות בפרטי ולקבל פרטים נוספים.

אגב כמובן שיש בארץ עוד כמה אוטובוסים ומיניבוסים שעברו הסבה לקראוון נייד.

למי שמסתובב באזור יפו בטח יצא גם לראות סמוך לחוף (קצת צפונית למגדל השעון ) את המשאית המיוחדת שמשמשת בית נייד לבחור חביב . למשאית יש ארגז מיוחד (וככל הידוע לי אחד היחידים בארץ מסוגו) שמתרחב לפי הצורך.

יש מצב לקצת תמונות? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...