Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, זקוק לעצתכם.

היום בבוקר מתקשר אליי שוטר (המספר אגב נראה פרטי) ואומר לי שאזרח כלשהו התקשר למשטרה וטען את הדברים הבאים:

1. פגעתי בו, כהולך רגל לפני כחודשיים.

2. הוא סימן לי לעצור ואני פשוט המשכתי לסוע.

3. זה קרה ברחוב בו אני מתגורר.

- השוטר הודיע לי כי אני מחויב להגיע לתחנת המשטרה (רחוקה) לחקירה.

- נאמר לי להגיע עם כל המסמכים של הרכב.

- כששאלתי אם אני מחויב להגיע (כי ככה אפשר להעליל כל דבר על אחד) נאמר לי "אני אביא ניידת להביא אותך בכוח"

- כשביקשתי להגיע לתחנת המשטרה בעיר המגורים שלי נתקלתי בסירוב.

דברים שאני חושב שעובדים לטובתי, האמנם?

1. למה הוא נזכר אחרי חודשיים תמימים?

2. הרחוב שלי קטן מאוד, נניח שהוא ביקש ממני לעצור, ונניח שלא ראיתי \ התעלמתי ממנו - אני בכל מקרה עוצר את הרכב אחרי נסיעה של 20 מטר ברחוב עצמו - כדי לחנות כמובן. אז איך הוא אומר שלא עצרתי?

3. מאוד מאוד נוח להגיד שזה קרה ברחוב שלי כי אני מניח שהוא לקח את מספר הרכב כשהרכב שלי חנה שם.

4. אם הייתי פוגע בו כפי שהוא טוען, לא היו אמורים להישאר על הרכב שלי סימנים כלשהם?

5. שאלתי וזה לא ילד שמנסה לשגע אותי, מדובר על אדם מבוגר. האם יכול להיות שזה נוכל שמנסה לסחוט כסף?

אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי את דרך הפעולה הטובה ביותר במקרה זה, תודה רבה.

Bimmer

פורסם

נשמע מאוד תמוה שהשוטר שמזמן אותך לחקירה הוא זה שטוען שפגעת בו.

בכל מקרה, האישומים יכולים להיות מספיק חמורים (פגע וברח, אי ציות לשוטר) בשביל להתייעץ עם עו"ד לפני החקירה.

פורסם
תתקשר לתחנת המשטרה שצויינה בשיחה הטלפון ושאל במה מדובר. כך לפחות תדע, האם אמת או מעשייה.

מעולה! לא יודע איך לא חשבתי על זה בעצמי.

אי הבנה שלי.

אבל הסיכוי לאישום בגרימת תאונה עם נפגעים ועזיבת המקום עדיין רלוונטי.

אבל הוא לא צריך הוכחות בשביל זה?

(והוכחות לא יהיו לו כי זה לא קרה!)

Bimmer

פורסם

את כל הטענות שציינת ניתן להפריך. ואני לא רומז/אומר שאתה משקר.

הוכחה צריכה להיות עליו. מה שכן מכונת אמת תהיה לטובתך.

כל עוד אין dna שלו על הרכב, צילום וידאו, עדי ראייה. אז אין לך ממה לחשוש.

שאלב כללית, האם מיקרה כזה ניתן לתבוע בבית משפט על טרטור, עוגמת נפש, והפסד יום עבודה?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
את כל הטענות שציינת ניתן להפריך. ואני לא רומז/אומר שאתה משקר.

הוכחה צריכה להיות עליו. מה שכן מכונת אמת תהיה לטובתך.

כל עוד אין dna שלו על הרכב, צילום וידאו, עדי ראייה. אז אין לך ממה לחשוש.

בטוח שחובת ההוכחה עליו?

שאלב כללית, האם מיקרה כזה ניתן לתבוע בבית משפט על טרטור, עוגמת נפש, והפסד יום עבודה?

מצטרף!!!

Bimmer

• תוכן חדש...