Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעבר עלו יוזמות שבעל מקצוע או בעל מוסך יעבירו קורס שכזה לחברי הפורום, במידה ותהיה היענות. היוזמות הללו נתקעו.

אשמח אם מישהו יוכל להמליץ היכן ניתן לרכוש את הידע הנל (״אם אין לי גאראג׳ בבית, לא נולדתי עם מפתח בוקסה בין השיניים ולא לאבא מכונאי״) עבור שיפוץ רכב בעתיד. אני לא מדבר על קורסים רשמיים תעסוקתית שמקנים תעודה תעסוקתית.

אני בטוח שדבר כזה יסייע לפלח רציני של אנשים שאוהבים את תחום הרכב והאספנות, רואים תיעודי שיפוץ ושואלים עצמך ״איך אני מגיע לרמה כזו״. אין לי ספק שהידע נרכש בצורה הדרגתית, ולכן כל מידע בנוגע לרכישת ידע כזה יעזור.

* אשמח לשמוע אם יש דברים דומים גם בתחום הפחחות והצבע.

 

תודה.

פורסם

לא קיים ? תברר במכללת עתיד יכול להיות שיש, אתה לא חייב לעשות מבחני הסמכה אם אתה לא מעוניין בעתיד לעסוק בכך

אבל בכל זאת אם אתה לומד שם ניראה לי שלא בעיה להוציא גם את ההסמכה לפחחות תמיד טוב שיש גם תעודה.

 

טל

פורסם

הרבה זמן אני מחפש משהו ברמה הזו ,מחר יש לי פגישה עם מדריך ראשי בבית ספר למכונאות רכב שננסה לבנות איזה השתלמות לחובבים ,מבטיח לעדכן בהמשך .

 

 

 

פורסם

תודה יובל,

זה יהיה מעולה ויביא את התחום גם לידם של אלו שרוצים לדעת ואין להם מאיפה להתחיל.

×
×
  • תוכן חדש...