Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נכון, מוצר פשוט. צינור גז, מתפצל ל-4 מבערים, יש ניצוץ חשמלי וסה טו.

בZAP יש קרוב ל-950 סוגי כיריים, לאחר סינון של גז נשארו עם 473 סוגים.

לאחר סינון של מחיר (מתחת ל-1000 ש"ח), הגענו ל-138 סוגים.

4 גופי חימום - 109 סוגים.

אם נוציא את משטחי הנירוסטה מהמשוואה - 51 סוגים.

נבחר רוחב של 60 ס"מ - 46 סוגים.

אם נשאיר רק מותגים מוכרים - 17 סוגים.

א. איך לעזאזל אני צריך לבחור מתוך 17 סוגים (לאחר סינון של כל מאפיין אפשרי)?

ב. די ננעלתי על Sauter G8200W, אך אז ראיתי דגם של Siemens ER64121LY במחיר דומה (שלדעתי זה דגם זהה לכיריים Constructa CA17524 שזולים ב-200 שקל), מישהו מכיר?

זה יותר קשה מלבחור סמארטפון,

לילה טוב,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

קנה את הדבר הכי זול שנראה לך נורמלי.

אין הבדל בין כיריים (גז) מלבד המחיר, ולהפך,

דווקא אלה שיש להם גדג'טים שונים מתקלקלות.

המותגים המוכרים כביכול, כגון סימנס / בוש / קונסטרוקטה וכיו"ב,

מיוצרים במקרה הטוב בטורקיה ואינם עדיפים בכלום על פני מוצרי מדבקה סיניים למיניהם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הכיריים הקודמים שהיו לנו היו Sauter עם 4 להבות אשר התקלקלו אחרי ביקור של טכנאי חברת הגאז (במסגרת הביקורת ה-5 שנתית הנדרשת לפי חוק). לפני כשנה קנינו כיריים מתוצרת Sauter עם 5 להבות (ומשטח נירוסטה) שאמורות להכנס לאותו פתח בשיש - מתברר כי למרות שלפי המפרט מדובר במידה זהה של פתח בשיש היה צורך לשייפו ולהגדיל את הפתח ב-2-3 מ"מ בגלל מיקום שונה של חיבור כבל החשמל.

אשתי מרוצה מאוד מכיריים אלה - הלהבה הנוספת חזקה ושימושית מאוד, וניקוי הנירוסטה אינו מהווה בעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תקנה את ההי זולות שיש.

קנינו בהתחלה טובות של חברה רצינית,התקלקלו אחרי 4 שנים.

קנינו אחר כך בחצי מחיר של קנווד והם כבר עובדים 3 שנים עם סימני מוות.

הבעיה העיקרית בכיריים זה שאחרי כמה זמן פתאום מתחילים לשמוע מכות חשמל מהכיריים והכפתור כבר לא מציתים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

1. תבדוק שהמבערים הם מתוצרת SABAF.

2. תבדוק שהכיריים קלות לניקוי ואם נשפך נוזל במהלך בישול הוא לא יחלחל מסביב למבער.

3. אל תקנה סיני. יש כיריים איטלקיות שוות לכל נפש שאיכותן מצויינת.

4. תוודא את גודל הלהבות לצרכיך; ישנן כיריים עם להבה אחת מרכזית גדולה ושאר הלהבות ממש קטנות ולהיפך.

פורסם

מה הצרכים שלך?

האם אתה צריך כירה טורבו (כירה עם הספק חום גבוה מאוד)?

בעיקרון דווקא לא הייתי ממליץ לקנות את הכי זולות, וממש לא כולם אותו הדבר.

אכן קריסטל, סאוטר, דה דיטריש ועוד כמה, מיוצרות באירופה (איטליה וצרפת) והן איכותיות (מניסיון עם סאוטר).

כמו כן כיריים של בלומברג, אומנם מיוצרות בטורקיה (כמובן שהכול בהקפדה, תכנון וסטנדרטים גרמנים), אבל כך גם 90% ממוצרי החשמל, הן איכותיות, נוחות לניקוי, ועם הספק כולל גבוה מאוד ביחס לכיריים אחרות שהשוויתי.

אני בחרתי בדגם GNC23423IN עם רשתות וכיפות בוערות מיציקה, גוף זכוכית עם מסגרת נירוסטה, כירת טורבו (3600W) וכיריים משניות חזקות (2000Wx2 ו1000W). זו הייתה החבילה הכוללת הכי טובה שמצאתי וניתן למצוא אותם במחיר הנמוך במעט מאלף ש"ח (הרף שלי).

עשה סינון של חומר המשטח (נירוסטה, זכוכיות, אמייל), חומר רשתות וכיפות הכיריים (אמייל, יציקה), תכנון לנוחיותך (כירה גדולה מלפנים או מאחור, כירה טורבו, כפתורים בצדדים או למטה) ואז באמת תישאר עם קבוצה מצומצמת שממנה תבחר.

גודל הכיריים הוא סטנדרטי.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

זה לא ב 100% נכון, גם לא ב 50% נכון.

ואני מדבר מניסיון.

מידת הפתח בשיש יכולה להיות פחות או יותר זהה בין המטבחים השונים.

אך מה לעשות, שיצרני הכיריים לא ממש שמים על זה - בניגוד לתנור גומחה, מידות הכיריים זו המלצה בלבד.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

בהצלחה.

כמו שכתבתי קודם - החלפתי כיריים 4 להבות בכיריים 5 להבות משל אותו יצרן, עם אותן מידות מוצהרות. ההבדל הוא שכירת 4 הלהבות ישבה על סרגלי שיש (הגבהה של 1-2 ס"מ מעל השיש) בעוד כירת 5 הלהבות יושבת ישירות על השיש. לאחר הסרת הסרגלים התברר כי כירת 5 הלהבות לא נכנסת לפתח בשיש - ההבדל נעוץ במסלול שכבל החשמל צריך לעבור בארון, והיה צורך לבצע התאמה קטנה של הפתח - עבודה של שעה לבעל המקצוע, כולל ההתקנה הסופית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אגב, סתם לידיעה כללית, הדבר שהכי הורג כיריים הוא ניקוי שלהם,

במיוחד ניקוי מסיבי של אימהות פולניות / מרוקאיות / השלם את החסר מהזן הסטרילי.

רוצים כיריים שיחזיקו מעמד 10-15 שנים?

נקו אותן ניקוי חיצוני בלבד, בלי לפרק כלום,

עם מינימום מים ובלי לגעת במסיר שומנים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כל הכיריים שבדקתי היו עם גומחה בגודל סטנדרטי של 56x49.

לי יש הגבהה של השיש ולא חור בתוכו.

סה"כ אין דרישות מיוחדות, פשוט הכירה הגדולה בכיריים שיש עכשיו התקלקלה.

ב-Sauter אהבתי את זה שאין את הבריכה איפה שהדיזה, וגם הדיזה נראית ככה (ראה תמונה ראשונה).

בכל שאר הכיריים זה נראה כמו בתמונה השניה:

sauter.jpg

IMG_1145.JPG

משכנתא זה קל

פורסם
אגב, סתם לידיעה כללית, הדבר שהכי הורג כיריים הוא ניקוי שלהם,

.

אז איך לעזאזל מנקים את הג'יפה?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

גם לי היתה הגבהה על השיש ששימשה שתי כירות. כאשר רכשתי הכירה החדשה היא לא נכנסה להגבהה, אז הסרגלים סולקו, והכיריים לא נכנסו גם לפתח בשיש שסה"כ היה באותו גודל. כאמור - הבעיה נבעה מצורך להעביר את כבל החשמל בדרך שונה מאשר בכיריים הקודמים, והיה צורך להרחיב את הפתח לשם כך. מכאן למדתי שהסטנדרט אינו סטדנרט אלא, במקרה הטוב, הערכת מידות הפתח, ויש להתאים פרטנית לפי הדגם שנרכש.

פורסם

לי יש הגבהה של השיש ולא חור בתוכו.

סה"כ אין דרישות מיוחדות, פשוט הכירה הגדולה בכיריים שיש עכשיו התקלקלה.

ב-Sauter אהבתי את זה שאין את הבריכה איפה שהדיזה, וגם הדיזה נראית ככה (ראה תמונה ראשונה).

בכל שאר הכיריים זה נראה כמו בתמונה השניה:

גם בדה דיטריצ זה אותה שיטה של מבערים

פטנט מעולה במיוחד אם קוראים לאשה מוניקה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...