Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו יופי, התקנתי אותה לנסיון על הלפ-טופ שלי אבל אני לא בטוח מה יצא לי מזה

נראה לי שכל עוד המחשב ללא מסך מגע אין באמת סיבה לעלות מ 7 ל 8

מה גם שב 8 משום מה נעלמו הממשקים החצי שקופים והעיצוב של שולחן העבודה נראה שלקח צעד אחד אחורה דווקא.

יש איזה טריקים שצריך ללמוד ב 8 שלא ראיתי שיגרמו לי להגיד וואוווו?

פספסתי משהו?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני מניח שהתקנת את גרסת האלפא שהופצה לפני כשנה. הגרסה היתה ראשונית מאוד ולא שימושית.

המתן לגרסה הסופיתלפני שתשפוט.

בינתיים חלונות 7 עושה עבודה מצויינת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התקנתי גרסה חדשה לגמרי, לפי מה שקראתי ב PC MAG של אוגוסט והשוואה עם הפיצרים שיש אצלי זו אותה גרסה המוכנה להשקה, בנוסף:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4264520,00.html

זו לא הראשונה שאני מתקין, התקנתי גם את זו שהופצה לפני שנה ואני בפרוש מזהה את ההבדלים והבשלות של זאת שהתקנתי היום

הממשק החדש מסורבל לי בנתיים כי אין לי ממשק מגע, כדי להגיע לאיקונים של האפליקציות נדרשות תנועות ארוכות ומסכים מרובים

או העתקה שלהם לשולחן העבודה אבל כדי לעבוד בלעדית עם שולחן עבודה, אני אשאר עם 7 וזהו, יותר הגיוני.

מצד שני CF עובד בסדר גמור :-) אז אין תלונות :p

בקיצור, נראה לי שה8 תהיה אצלי בצמוד לצעצוע שנקרא surface pro רק שהם לא ממש ממהרים להגיד מתי הם מתחילים לשווק אותו.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

כנראה שזאת ההזדמנות לעבור ללינוקס.

מייקרוסופט כבר הרגו את עצמם בתור מפתחי מערכות הפעלה למכשירים ניידים (וגררו איתם את נוקיה), הם יהרגו את עצמם גם בתור מפתחי מערכות הפעלה ל-PC.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יעזור, ללינוקס יש חיסרון עצבני, הממשק היחיד שבאמת עובד בלינוקס זה הטרמינל, אני לא מכוון להקדיש את כל חיי לזכור פקודות של VI וזו רק דוגמה, להתקין משהו בלינוקס זה סיוט, אולי יש לזה YUM, אולי צריך להוריד זיפ ולעשות לו MAKE אולי זה בכלל make install, אולי צריך סתם להתפלל שתמצא את זה, ואם זה עובד אז רק על פדורה, ועל CENTOS לא, ואולי הפוך

זו לא מערכת הפעלה שאפשר לחיות איתה וכל מי שניסה להגיד לי "אבל זה קל בוא תראה..." על משהו שהיתי צריך גרם לי לכתוב כמה דפים טובים כדי לזכור איך הוא עשה דברים שבWIN הם כמה קליקים פשוטים עם העכבר

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לינוקס רחוק שנות אור מלהיות אלטרנטיבה כול שהיא בתור מערכת הפעלה למשתמש ממוצע.

אם כבר אז מק יכול להיות אחלה צעצוע.

אודי A4

דימה.

פורסם

לא מתכנן שדרוג עד שייצא סורפס שמתחבר למקרנים במשרדי הלקוחות וממנו אני יכול להוציא מצגת PPT בצורה מושלמת.

זה יהיה בשבילי שדרוג משמעותי מאד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לינוקס רחוק שנות אור מלהיות אלטרנטיבה כול שהיא בתור מערכת הפעלה למשתמש ממוצע.

אם כבר אז מק יכול להיות אחלה צעצוע.

א) דווקא בצורת אנדרואיד הוא משמש יופי. הנקודה שלי, היא שאם יקום מישהו עם מספיק נחישות ומשאבים (מישהו אמר גוגל?), הוא יהפוך את לינוקס למערכת שתתאים למשתמש ממוצע יותר מ-WINDOWS.

ב) לא מתכוון לקנות מק, לא בשביל זה, ולא בשביל שום דבר אחר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עדכון קטן לקראת צאת מערכת ההפעלה חלונות 8:

מיקרוסופט מציעה תוכנית שדרוג ייחודית וזולה במיוחד לשדרוג למערכת ההפעלה חלונות 8 פרו במחיר 14.99$ בלבד! כל מי שרכש מחשב עם מערכת הפעלה חלונות 7 מקורית החל מה-2.6.12 ועד ה31.1.13 זכאי להנות מההצעה, לפרטים נוספים לחצו על הקישור המצורף לתנאים ולפרטים המלאים באתר של מיקרוסופט.

https://windowsupgradeoffer.com/he

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

... ומי שרכש בעבר XP/Vista/7 יוכל לשדרג ל8PRO במחיר 39.99$

סוף סוף אופציית שדרוג זולה לכל מחשבי הXP של המשפחה :-)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

התקנתי את הגירסה הסופית שמקבלים MSDN.

מה אני אגיד? משמש מטופש. נסיון להראות כמו הממשק של אנדרואיד (צבעים בסיסיים, תיבות שיחה עם מפסקים להזזה משמאל לימין ואיקונים מרחפים)

בתור טבלט זה אולי נחמד

אבל כשאתה צריך להעמיד את העכבר בנקודה מסויימת מאד ולחכות חצי שניה שיקפוץ תפריט זה לא לעניין.

הם מנסים לגמול את המשתמשים מתפריט ההתחל המיתולוגי אבל החיפוש הכי פופולארי בנוגע לחלונות 8 זה איך להחזיר את התפריט...

אולי מבחינת מהירות עבודה, אמינות ותאימות חומרה היא פצצה אבל הממשק כישלון.

חסר לי להתחיל לתמוך בדבר האיום הזה...

מחר אני מתקין את השרתים שלהם ובמיוחד את הEXCHANGE 2012. מעניין איך הם יתפקדו

פורסם

Fat Bastard

אנדרואיד זו מערכת טובה לפלטפורמה שלה, אתה כן רוצה אותה בטלפון שלך, אבל אתה ממש לא רוצה אותה על המחשב שלך, ואם כן אז היום יש אחלה פתרונות בגרושים לזה.

הכוונה שלי היתה להפצות לינוקס למיניהם שמיועדות לPC.

אודי A4

דימה.

פורסם

צריך להמתין בסבלנות. כמעט כל מערכת הפעלה של מיקרוסופט נתקלה בהתחלה בהתנגדות עזה, ובהמשך ההתנגדות התרככה. יוצא מגלל זה ויסטה\7, בגלל חוסר הבשלות של ויסטה והצורך לשדרגה ל-7 המצויינת. אני מניח שגם 8 תתגלה כמערכת טובה, בודאי לאחר שיצאו עדכונים או חבילת שרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב דווקא שאובונטו עושה צעד ענק בכוון.

התקנת דרייברים בקלות, התקנת תוכנות בצורת MARKET ויציבות טובה.

אגב גם IOS זה סוג של יוניקס.

• תוכן חדש...