Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה נסעתי מגוש עציון למרכז, בכביש שבין האזור של הצלחות לווין ושמוביל לאזור תעשיה של בית שמש ,לכאורה כביש מהיר שאפשר לנסוע בו 90 הייתה מדרגה לאורך כל הכביש. ראיתי אותה בשניה האחרונה והמהירות הייתה 75.האוטו ממש התרסק על המדרגה והיה רעש חזק, מאותו מקרה כשההגה במרכז יש רעש שעושה רכב שנוסע בכביש שלא סלול טוב(ואז כשהכביש סלול טוב פתאום מרגישים בהבדל) כשככול שאני מטה את ההגה יותר שמאלה הרגש מתגבר- לא מדובר על רעש בעוצמה בלתי נסבלת אבל הרעש מוחשי.

כיום בבוקר לא נראה שיש איבוד אוויר או פגיעה בגאנט(רגיל).

איך אני יכול לתבוע את התיקון ממי שסלל את הכביש?יש למישהו עצה איך מתקדמים מפה?

פורסם

צירייה בנסיעה ישר? איזה סוג של רעש אתה שומע? אם בפניות יש תיקתוקים אז אולי צירייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
צירייה בנסיעה ישר? איזה סוג של רעש אתה שומע? אם בפניות יש תיקתוקים אז אולי צירייה.

אין תקתוקים בפניה, יש רעש כמו בנסיעה בכביש שלא סלול טוב/דומה לרעש בכביש מקורצף

פורסם

בתקופה פיננסית גרועה במיוחד בעברי, נאלצתי לנסוע רבות עם ציריה אחת דפוקה, כל הזמן עבר כך גם הרעש שהיא עשתה, עד שלבסוף, היא הרעישה גם בנסיעה איטית בקו ישר.

כבר חתמתי...

פורסם

על פי התיאור של רעש של פותח שרשור אני חושב שבוקסה כלשהי או תפוח נפגעו ויש חופש - מה שגורם לרעש. לא תזיק בדיקה במוסך כדי ליראות את מצב מערכת המתלים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה מתאר רעש של חיכוך קבוע, שמתגבר בסיבוב ההגה.

אתה בטוח שמהמכה לא השתחרר חלק מהחיפוי באחת הכנפיים הקדמיות ונוגע בצורה כלשהי בגלגל? יש לך מגני בוץ?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

חיכוך קבוע יכול להיות גם מתלה שהתעקם. פעם ראיתי דבר כזה לרכב שנכנס למדרכה וכל הגלגל שלו הלך אחורה (מאוד מוזר ליראות את זה, כאילו הגלגל נימצא במקום הלא נכון).

פורסם
אתה מתאר רעש של חיכוך קבוע, שמתגבר בסיבוב ההגה.

אתה בטוח שמהמכה לא השתחרר חלק מהחיפוי באחת הכנפיים הקדמיות ונוגע בצורה כלשהי בגלגל? יש לך מגני בוץ?

בדקתי לא השתחרר ואין לי מגיני בוץ

השאלה גם מי לוקח אחריות על מדרגה בכביש מהיר

פורסם
בדקתי לא השתחרר ואין לי מגיני בוץ

השאלה גם מי לוקח אחריות על מדרגה בכביש מהיר

האם תעדת את המקום והליקוי באמצעות מצלמה? וכן תמונה בזוית רחבה בכדי שזיהוי המקום יהיה ברור?

אני משער שמדובר בכביש שנעשות בו עבודות. האם יש שילוט שממנו ניתן ללמוד באחריות מי הכביש...?

פורסם
האם תעדת את המקום והליקוי באמצעות מצלמה? וכן תמונה בזוית רחבה בכדי שזיהוי המקום יהיה ברור?

אני משער שמדובר בכביש שנעשות בו עבודות. האם יש שילוט שממנו ניתן ללמוד באחריות מי הכביש...?

באותו רגע לא חשבתי שנגרם נזק אז המשכתי לנסוע, אני יכול לחזור לשם במיוחד ולצלם. עד כמה שאני זוכר אין שם שלטים שמתריעים על עבודות בכביש

פורסם
באותו רגע לא חשבתי שנגרם נזק אז המשכתי לנסוע, אני יכול לחזור לשם במיוחד ולצלם. עד כמה שאני זוכר אין שם שלטים שמתריעים על עבודות בכביש

השאלה כמה רחוק אתה מתכוון ללכת עם זה...

תאר לך שיצפצפו עליך...

האם תלך למשפט? שם אתה חייב הוכחה שהמדרגה היא בלתי סבירה. הם עלולים לטעון שהרכב שלך טרנטה ממילא ואתה מנסה להתלבש עליהם.

אם תבוא מראש מסודר, הם עשויים לנהל דיאלוג איתך (ולא לצפצף...).

• תוכן חדש...