Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר 10 ימים מקניית הרכב (מאליבו 2005) ו340 ק"מ נכנסו 48 ליטר (!!!!!) דלק.

מחצית מהנסיעות היו מחוץ לעיר וכל הנסיעות עם מזגן. האם זה נתון סביר לרכב זה? 1 ל 7?

לא שחשבתי שזה רכב חסכוני אבל בפורום דיברו גם על 1:10

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

זה המאליבו 2.4 או 3.1?

בכל מקרה, עם מזגן הנתון הזה הגיוני בהחלט.

אני בעלים לשעבר של מאליבו 3.1 שנת 2007 וצריכת הדלק עם מזגן זכורה לי כזהה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

',מחצית מהנסיעות היו מחוץ לעיר " - צורת המדידה הזו כל כך לא מדוייקת שכל תוצאה אפשרית.

אתה רוצה למדוד: ודא נסיעה רצופה של כ 200קמ לפחות במהירות פחות או יותר קבועה.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

מליבו ידוע כרכב זללן דלק בצורה קיצונית, במיוחד במנוע הזה, אם משפחתית ממוצעת עושה 1-10 ולפעמים אף פחות מזה, באמת ציפית שרכב כזה גדול וכבד עם מנוע 3500 לא יעשה צריכה גרועה בהרבה?! כי אם אתה חלמת או קיבלת מכת שמש ולא חשבת בצלילות.

פורסם

איפה אתם חיים?

הקוואליר שלי, נסיעה רגועה, מוציאה 1\8 וזה 2.2L!

אז מנוע 3.5L צריך מין הסתם לקחת יותר.

מי שקונה אמריקאית לא מסתכל על צריכה.

צריכה אתה תקבל באלטו, אבל גם תקבל חצי רכב.

פורסם

הצריכה די הגיונית.

יש לי ביואיק 3.6 והצריכה היא כ 1 ל9 ק"מ. (נסיעות בין עירוניות קבועות עם מזגן).

לפני זה הייתה לי אימפלה 3.4 צריכה גם באזור כזה.

צריך לזכור שמכוניות אלה מאוד רגישות לצורת הנהיגה : הכוח זמין אך יש מחיר בצריכה.

פורסם
באמת ציפית שרכב כזה גדול וכבד עם מנוע 3500 לא יעשה צריכה גרועה בהרבה?! כי אם אתה חלמת או קיבלת מכת שמש ולא חשבת בצלילות.

בתחילת השרשור כבר כתבתי שלא ציפיתי לרכב חסכוני, מה גם שבפורום דיברו על 1:9 1:10

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

בנוסף,לא עשית בדיקה נכונה של צריכת דלק.

זו הבדיקה הנכונה: ממלאים פול טנק,מאפסים מד מרחק.נוסעים עם הרכב 100 ק"מ,חוזרים לאותה תחנת דלק ומתדלקים שוב עד הפול.את מספר הק"מ שעשית מחלקים במספר הליטרים שנכנס בתדלוק השני ופחות או יותר מקבלים אינדיקציה.

רכב עם מנוע 3,500 לא אמור להיות חסכוני ובוודאי לא בשימוש שוטף עם מזגן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בנוסף,לא עשית בדיקה נכונה של צריכת דלק.

זו הבדיקה הנכונה: ממלאים פול טנק,מאפסים מד מרחק.נוסעים עם הרכב 100 ק"מ,חוזרים לאותה תחנת דלק ומתדלקים שוב עד הפול.את מספר הק"מ שעשית מחלקים במספר הליטרים שנכנס בתדלוק השני ופחות או יותר מקבלים אינדיקציה.

רכב עם מנוע 3,500 לא אמור להיות חסכוני ובוודאי לא בשימוש שוטף עם מזגן.

הוא אמור לנסוע נסועה מלאה, עד שנדלקת הנורה ואז לחזור, לתדלק שוב ולחלק את מספר הק"מ שנעשו בכמות שמילא.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

כדאי לקרוא וליישם את מה שרשום כאן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לאחר שנדהמתי מהתוצאה הבנתי שהבעיה היא אצלי (אחרי 11 שננה על רכבי חברה ללא חשבון לדלק) ורגל ימין היא דומיננטית מאוד,למדתי לשלוט בה ועכשיו אחרי 1500 סל"ד אני פשוט מוריד את הרגל ונותן לאוטו להעלות הילוך. בכביש ביעירוני ארוך אני פשוט מפעיל בקרת שיוט על סל"ד נמוך. ודבר אחרון ( שנתקלתי בו רק באמריקאיות גדולות) כשאני רואה רמזור מרחוק (אפילו 400 מטר ויותר) אני פשוט מוריד את הרגל מהגז לגמרי והרכב משייט עד לרמזור והמהירות יורדת ל א ט ל א ט

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...