Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת טמבונים לא מקוריים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ובוקר טוב

כידוע לי אסור להתקין שום דבר לרכב שלא בא איתו במקור..

אבל אחריי חיפושים בילתי פוסקים של טמבונים לסיאט איביזה היציעו לי להתקין טמבונים של פולקסווגן פולו כי לפי מה שאמרו לי "זה רכב כימאת זהה" השאלה היא האם זה חוקי ? זה יעבור טסט? ואם באמת החלקיים זהים ?

פורסם

תקנה בפירוקייה ייצא לך לא יקר ויתאים בול-רוצה איביזה,יפרקו לך מאיביזה.

אל תתחיל להרכיב מכונית-יש סיבה שאלו הטמבונים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

זה סיאט איביזה,להגיד שאין בפירוקיות זה לא נכון,בטוח יש!

רכב נפוץ בעיקר אצל צעירים,משמע,הרבה מרוסקות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם אתה לא עושה שינוי לרכב עצמו ולא צריך להתחיל לחתוך דברים, אין סיבה שלא יעבור טסט.

מצד שני, אם אשתו של הטסטר עצבנה אותו אתמול בלילה, יכולות להיות בעיות.

הנה החלפה בין שני רכבים דומים (ג'טה וגולף).

http://www.youtube.com/watch?v=Ut_cG_dC_FE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
אין איביזות בפירוקיות?:shock:

אם תחפש טוב תמצא גם קופרה\FR. מדיי פעם נופלת אחת בקרב.

הנה:

http://www.tg-parts.co.il/article.asp?id=81

כמה שרק תרצה.

מן הסתם מה שנפגע ונשבר בתאונה הוא הפגוש.

מזכיר לי את הגרז'ניק שלי שקיבל שמאות על הרכב (קורולה - כנעט שאין נפוץ מזה) שכלל "פגוש חלופי". כמעט נפל מצחוק, ואילץ את השמאי לתקן לפגוש מקורי למרות שמהונית היתה בת למעלה מ-4 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שנפגע בתאונה זה הפגוש-יש מכוניות שחטפו מקדימה,ויש כאלה שחטפו מאחורה.

לכן יש גם קדמיים וגם אחוריים.

פורסם
מן הסתם מה שנפגע ונשבר בתאונה הוא הפגוש.

מזכיר לי את הגרז'ניק שלי שקיבל שמאות על הרכב (קורולה - כנעט שאין נפוץ מזה) שכלל "פגוש חלופי". כמעט נפל מצחוק, ואילץ את השמאי לתקן לפגוש מקורי למרות שמהונית היתה בת למעלה מ-4 שנים.

יש רכבים שחטפו מאחורה יש שחטפו מהצד וכו'.

מה שבטוח שיש טמבונים, ניתן לראות את זה גם בתמונות ואף להתקשר לשאול!

• תוכן חדש...