Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקר אצלנו סוכן מכירות של שירות מסויים. הובטחו בע"פ כמה דברים, חלקם קויימו (היותינו היחידים בתחום באיזור חיפה למשל כדוגמא). הובטחו גם כמות של פניות ושישנה אפשרות לעצור אחרי כ-3 עד 6 חודשים של אי-פעילות מספקת. למיטב זיכרוני דובר על "לתת 3 חודשים לניסיון" ועל "אין התחייבות, וניתן לצאת בכל רגע נתון בלי קנסות" (ציטוטים מדוייקים מהזיכרון). שום דבר לא הוקלט.

בשיחת טלפון לאחר מספר חודשים של שום פעילות, הטון השתנה לגמרי, 180 מעלות- "אין דבר כזה בעולם יציאה אחרי כמה חודשים, ההתחייבות היא לשנה" וכאלה.

הבעייה שאני רואה: מדובר על עסק המפנה לקוחות פוטנציאלים אליי. אם לא פונים אליו לקוחות המחפשים את התחום שלי, על מי נופלת האחריות, ואם יש לעסק המפנה אחריות בכלל?

בעיניי זה דומה מאד לאחריות של אתר אינטרנט לתכנים המפורסמים בו. האתר הוא במה, האחריות היא של השחקנים... ומפה אני מבין שיש לי בעייה.

האם יש תקדימים למצב כזה? ואיך הם נגמרו? אשמח אם מישהו מכיר ויכול להפנות אותי לתקצירים של המשפטים.

אודה לכל עזרה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בעסקי היהלומים היה נהוג לחתום עסקאות בתקיעת כף יד.

מכיון שאתה לא עוסק בתחום הזה, איך אתה מגיע למצב כזה שבו ההוא אמר כך וזה הבין כך ושלמעשה בכלל זה כך, ומרוב ככה וככה כבר כלום לא בהיר ונהיר.

במיוחד שאין לך לא הסכם חתום ואף לא הקלטה שלי, מה אתה מצפה שיקרה עכשיו?

פורסם

יש לי הסכם חתום. שם יש את "האותיות הקטנות" שקל מאד להתבלבל בעת הקריאה שלהם. מה שאין לי זה את מה שנאמר במעמד המכירה בצורה מוקלטת, השונה לגמרי מהחוזה שנחתם לבסוף. וכן, קראתי את האותיות הקטנות. וכן, הם בילבלו אותי קצת. לכן הגעתי למצב הזה...

פורסם

אינני מאשר ואינני מכחיש. אני לא מציין שמות בשלב הזה.

פורסם

לגבי ה"מקצוענים" - הנסיון היחיד שלי עם בעל מקצוע מהמדריך הנ"ל לא היה חיובי . סיבות לחוסר שביעות רצון : אי עמידה בזמנים, איכות עבודה בינונית (יש דו"ח שמאי ונשקלת הגשת תביעה), נסיון לגרום לי לשלם מחיר גבוה יותר ממה שסוכם ("המקצוען" שכח כנראה שנתן לי הצעת מחיר כתובה על פתק ).

כל זה גורם לי לתהות עד כמה המדריך הזה מהימן בכלל...

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אני עדיין מבקש עזרה בנושא, על מנת שאוכל לשקול המשך צעדיי. תודה.

ביקר אצלנו סוכן מכירות של שירות מסויים. הובטחו בע"פ כמה דברים, חלקם קויימו (היותינו היחידים בתחום באיזור חיפה למשל כדוגמא). הובטחו גם כמות של פניות ושישנה אפשרות לעצור אחרי כ-3 עד 6 חודשים של אי-פעילות מספקת. למיטב זיכרוני דובר על "לתת 3 חודשים לניסיון" ועל "אין התחייבות, וניתן לצאת בכל רגע נתון בלי קנסות" (ציטוטים מדוייקים מהזיכרון). שום דבר לא הוקלט.

בשיחת טלפון לאחר מספר חודשים של שום פעילות, הטון השתנה לגמרי, 180 מעלות- "אין דבר כזה בעולם יציאה אחרי כמה חודשים, ההתחייבות היא לשנה" וכאלה.

הבעייה שאני רואה: מדובר על עסק המפנה לקוחות פוטנציאלים אליי. אם לא פונים אליו לקוחות המחפשים את התחום שלי, על מי נופלת האחריות, ואם יש לעסק המפנה אחריות בכלל?

בעיניי זה דומה מאד לאחריות של אתר אינטרנט לתכנים המפורסמים בו. האתר הוא במה, האחריות היא של השחקנים... ומפה אני מבין שיש לי בעייה.

האם יש תקדימים למצב כזה? ואיך הם נגמרו? אשמח אם מישהו מכיר ויכול להפנות אותי לתקצירים של המשפטים.

אודה לכל עזרה.

פורסם

אני לא יודע עם מי חתמת, אני יכול רק לשער.. אבל, אם זה אותו סוכן שנפגש איתי אז דברתי איתו על נושא אפשרות הניסיון לכמה חודשים, הובהר לי כי אין אפשרות כזו והחתימה היא לשנה. הראו לי סטטיסטיקות של שיחות טלפון ופניות ואת כל היתרונות שיש בשירות הנמכר, הבחור היה להוט למכור, סוכן מכירות מאד אסרטיבי אבל אני ככזה שתמיד מנסה לראות מעבר לבולשיט ומחפש תמיד את השורה התחתונה בקשתי ממנו לחשוב על זה כמה ימים. לבסוף החלטתי כי את ההשקעה שלי לא אפנה לשירות שלו אלא אם כבר לערוצי הפרסום שלי שכבר עובדים ולהשקיע יותר בשירות, כי בתחום שלי זה בעצם הכי חשוב.

אם אין לך את התנאים המוקדמים שדברתם עליהם בצורה כתובה אז לדעתי זה קצת בעייתי ונסה לפנות מעל אותו הסוכן, לאחראי המכירות הארצי/אזורי, אולי אצלם תמצא אוזן קשבת.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תודה WOLF, אבל אני מחפש מידע מהכיוון המשפטי יותר, כדי לדעת אם יש לי מה לעשות או שנדפקתי לעומק.

פורסם

בודאי שיש מה לעשות - אתה רק צריך לשכנע את השופט שאתה צודק.

היות ולך יש משהו בע"פ ולהם יש משהו בכתב, השאלה היא איזו הוכחה תנצח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בגדול

מסמך בכתב מול הסכמה בע"פ שונה ממנו המסמך גובר אלא אם תצליח לשכנע את את השופט כי סוכמו דברים שונים.

אם מדובר בסכום לא גדול ראה בזה עוד שיעור לחיים.

אם מדובר בסכום גדול יותר נחשוב כבר על דרך

ואל תגעגע לי כרגע על פרינציפ

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא אמרתי דבר על פרינציפ...

בסיכומו של עניין, בצורה תמציתית:

הוצע לי שירות בעלות מסויימת שנועד להביא לקוחות, הסכמתי.

עברו מספר חודשים ללא פנייה אחת. הובטח לי (בע"פ) אפשרות לבטל לאחר מספר חודשי ניסיון, בשיחה הובהר לי ש"איזה שטויות, אין דבר כזה".

שורה תחתונה: השירות לא הביא לקוחות. אני רואה פה בעייתיות קשה: נותני השירות יכולים בקלות לטעון ש"לקוחות לא מעוניינים במה שיש לי להציע ולכן לא השתמשו בשירות שלהם בכלל". מצד שני, אני מפסיד פה כסף, משלם על שירות שאיננו מביא לי שום תמורה.

מה ניתן לעשות?

פורסם

היי ברווז

את הדילמה הבנו האזכרה של הפרינציפ באה להדגיש כי לפעמים אנשים מוכנים להוציא 1000 ש"ח על עו"ד כדי לחסוך 100.

ושוב אם מדובר בסכום לא גדול ( וגדול זה עניין יחסי ) אוכל אותה בשקט ולומד כי מה שמובטח בע"פ צריך להיות מגובה גם במסמך בכתב.

לא מגובה , אתה בבעייה.

הייתי פונה בכתב כי הובטח כך וכך על ידי נציגיכם , ולאור "ההצלחה" שלכם בהבאת לקוחות , אני דורש את הפסקת השירות והתשלום כפי שהובטח על ידי נציגכם המוסמך.

יסכימו מעולה , לא יסכימו תישאר לך הברירה של הדרך המשפטית.

ואז תפרסם את שמם , ואולי יסתבר כי צרתך היא גם צרתם של אחרים ותוכל להביא נוספים לעדות.

דרך אחרת דבריני בפגש או בה"פ

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא אמרתי דבר על פרינציפ...

בסיכומו של עניין, בצורה תמציתית:

הוצע לי שירות בעלות מסויימת שנועד להביא לקוחות, הסכמתי.

עברו מספר חודשים ללא פנייה אחת. הובטח לי (בע"פ) אפשרות לבטל לאחר מספר חודשי ניסיון, בשיחה הובהר לי ש"איזה שטויות, אין דבר כזה".

שורה תחתונה: השירות לא הביא לקוחות. אני רואה פה בעייתיות קשה: נותני השירות יכולים בקלות לטעון ש"לקוחות לא מעוניינים במה שיש לי להציע ולכן לא השתמשו בשירות שלהם בכלל". מצד שני, אני מפסיד פה כסף, משלם על שירות שאיננו מביא לי שום תמורה.

מה ניתן לעשות?

שורה תחתונה, אין לך הרבה מה לעשות.

כל עוד לא התחייבו בחוזה (על הנייר, לא זה שבע"פ) ל-X לקוחות כל חודש אין לך קייס (כלומר יש לך קייס אבל הסיכוי שלך לזכות שואף לאפס מלמטה).

כאשר תגיע למשפט החברה תטען (ובצדק) שגם הפרסום באתר שלה עולה הרבה כסף ולכן זה לא ששלמת להם סתם כסף, זה חלק מהשירות.

להבא תלמד שכל דבר שמובטח בע"פ ולא מופיע בחוזה שווה לאוויר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
היי ברווז

את הדילמה הבנו האזכרה של הפרינציפ באה להדגיש כי לפעמים אנשים מוכנים להוציא 1000 ש"ח על עו"ד כדי לחסוך 100.

ושוב אם מדובר בסכום לא גדול ( וגדול זה עניין יחסי ) אוכל אותה בשקט ולומד כי מה שמובטח בע"פ צריך להיות מגובה גם במסמך בכתב.

לא מגובה , אתה בבעייה.

הייתי פונה בכתב כי הובטח כך וכך על ידי נציגיכם , ולאור "ההצלחה" שלכם בהבאת לקוחות , אני דורש את הפסקת השירות והתשלום כפי שהובטח על ידי נציגכם המוסמך.

יסכימו מעולה , לא יסכימו תישאר לך הברירה של הדרך המשפטית.

ואז תפרסם את שמם , ואולי יסתבר כי צרתך היא גם צרתם של אחרים ותוכל להביא נוספים לעדות.

דרך אחרת דבריני בפגש או בה"פ

אם היה מדובר בסכום פעוט, אתה חושב שהייתי שואל כאן מה לעשות לגביו?... זה לא 10 ולא 100 וגם לא 1000 ש"ח, לצערי.

שורה תחתונה, אין לך הרבה מה לעשות.

כל עוד לא התחייבו בחוזה (על הנייר, לא זה שבע"פ) ל-X לקוחות כל חודש אין לך קייס (כלומר יש לך קייס אבל הסיכוי שלך לזכות שואף לאפס מלמטה).

כאשר תגיע למשפט החברה תטען (ובצדק) שגם הפרסום באתר שלה עולה הרבה כסף ולכן זה לא ששלמת להם סתם כסף, זה חלק מהשירות.

להבא תלמד שכל דבר שמובטח בע"פ ולא מופיע בחוזה שווה לאוויר.

אעבור היום שוב על החוזה ב-7 עיניים, ואראה בדיוק מה קורה שם, מי נגד מי, ומה הם זכויותיי.

• תוכן חדש...