Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשעתיים אני יוצא לתומי מהחדר כושר ומתחיל ללכת לכיוון הבית שנמצא 10 דקות משם.

בעודי חולף ליד מכללת נתניה ומנהל לי שיחה בכיף, עובר לידי על המדרכה קטנוע (דבר מקובל יחסית מכיוון שרבים מהסטודנטים מחנים על המדרכה) ומנסה לחטוף לי את המכשיר מהיד!

המניאק עבר במקביל והאיץ בזמן ששלח יד לכיוון המכשיר שהיה ליד האוזן שלי, בגלל שמיד הבנתי מה קורה תפסתי את המכשיר חזק ברגע החטיפה והוא הצליח להפיל אותו ארצה, ביני לבינו.

הח*א הקטן עצר וכנראה עשה חושבים, בנתיים הרמתי את הפלאפון והתחלתי ללכת לכיוון שלו על מנת לדון איתו בסוגיה או לפחות לראות לוחית רישיון (שכנראה הייתה מקופלת).

הזבל פשוט האיץ משם בניחותה ופנה בפניה הראשונה.

מכיוון שהייתי עם כפכפים לא יכלתי לרוץ אחריו, מיד הוצאתי את נעלי הספורט מהתיק והתחלתי לסרוק את השכונה בריצה.

כל מה שאני יודע הוא שהקטנוע היה שחור (מעל 250 סמ"ק), הבחור גבוה ורזה עם ידיים שחומות, קסדה בצבע בורדו ולבוש כהה.

אני לא זוכר מתי פעם האחרונה הייתי כל כך עצבני, אם רק הייתי עם נעלי ספורט מההתחלה הוא לא היה מצליח להתרחק ממני לשניה.

זו השכונה שבה אישתי מטיילת עם הילד, שכונה חדשה ומכובדת בנתניה (כן, יש דברים כאלה).

אני כמעט מטר שמונים וחמש על 90 קילו, עם עשור של אמנויות לחימה מאחורי והח*א הקטן מנסה לקחת לי את הפלאפון!? מה יקרה כשזו תהיי סטודנטית עם תיק?

בקיצור, אני רותח, הוא התחמק בלי עונש וזה פשוט הורג אותי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא, זה לא היה הטימקס, אולי הסוזוקי המקביל לדגם הנ"ל.

בחיי, אני לא יודע איך אלך לישון, אני עדיין עצבני כאילו זה הרגע קרה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תפרסם את זה באזור שלך, שהדיירים יהיו מודעים לתופעה. יותר מזה לא נראה לי שאפשר לעשות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מבין שזה מרגיז שהוא ניסה לחטוף לך אותו בזמן שיחה אבל אולי הוא חשב שבדיוק סיימת ועמדת לנתק?

אני בטוח שהוא לא התכוון להפריע לך באמצע.

בכל מקרה הנה דרך פעולה אפשרית מצידך:

מכיוון שכבר ידועה לך דרך הפרנסה של אמו, נסה להסתובב בצמתים והמקומות שאתה עלול להתקל בה שם, יש סבירות שהוא מגיע לבקר את אמו בעבודה.

מאחל לך למצוא שלווה.

פורסם

מכיוון שכבר ידועה לך דרך הפרנסה של אמו, נסה להסתובב בצמתים והמקומות שאתה עלול להתקל בה שם, יש סבירות שהוא מגיע לבקר את אמו בעבודה.

מאחל לך למצוא שלווה.

בוא נקווה שלפחות הוא מגיע אליה כדי לתת לה את הסנדוויץ שהיא שכחה בבית ולא בשביל משהו אחר :shock:.

Gn'f'R

פורסם

אתה עוד יצאת בזול .

אני לא מזמן קניתי לאימי את המכשיר השלישי בכמה שנים האחרונות.

את כל השאר גנבו לה.

וזה אף פעם לא קורה כשאני איתה, אני מחכה ליום.

פורסם

אל תדאג. הפושע תמיד חוזר לזירת הפשע.

תנסה לתת לו הזדמנות שניה. (כמובן לא עם הגלקסי. אולי מכשיר דומה שעולה שקל וחצי)

כשהוא יגיע, תהיה מוכן.

רק טיפ. אחר שתשבור לו את העצמות, תעלם. אחרת אתה תשב במעצר יופי יופי.

פורסם

הזכרת לי את הסצנה בהתחלת הסרט "תאומים" עם שוורצנגר ודה-ויטו, עם המזוודה והקקנוע.

נסה שלא להתרגש ממנו, דברים כאלה רק גורמים נזק לך. עצבים הם הענשה של עצמך על טיפשותם של אחרים.

נסה לתת לו שוב את ההזדמנות כפי שהוצע לך. מעבר לזה אין לי מה להגיד לך, חוץ מזה שכאחד שלמד אומניות לחימה אתה אמור להבין שאתה לא צריך להגיב באלימות. מה אם הקקי הקטן מחובר לשילשול גדול? אתה רוצה להתעסק עם זה?

אני מבין את ההרגשה והתסכול, אבל לא בטוח ששווה להתעסק בזה ובמיוחד לא להמשיך להתעצבן מזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מעבר לעצבים שלך, הפלאפון בסדר? בכל זאת גוש פלסטיק עדין.

נסה להתריע את תושבי השכונה אפילו אולי תדפיס כמה דפים ותתלה בלובי של הבניינים.

אם הבחור יחזור לאותו מקום אחרי המקרה הזה יש לו כנראה הרבה אומץ.

פורסם

וואלה :shock: השארת אותי פעור!

טוב שהעלת כאן את התופעה החדשה.

שינסה את מזלו.

פורסם
אני מבין שזה מרגיז שהוא ניסה לחטוף לך אותו בזמן שיחה אבל אולי הוא חשב שבדיוק סיימת ועמדת לנתק?

אני בטוח שהוא לא התכוון להפריע לך באמצע.

מאחל לך למצוא שלווה.

:roflmao:

אל תדאג. הפושע תמיד חוזר לזירת הפשע.

תנסה לתת לו הזדמנות שניה. (כמובן לא עם הגלקסי. אולי מכשיר דומה שעולה שקל וחצי)

כשהוא יגיע, תהיה מוכן.

רק טיפ. אחר שתשבור לו את העצמות, תעלם. אחרת אתה תשב במעצר יופי יופי.

זה כבר בתכנון, חמישי הבאה בשמונה וחצי בערב, נקווה שהוא לא קורה בפורום. :)

הטיפ כמובן, ידוע.

מעבר לזה אין לי מה להגיד לך, חוץ מזה שכאחד שלמד אומניות לחימה אתה אמור להבין שאתה לא צריך להגיב באלימות. מה אם הקקי הקטן מחובר לשילשול גדול? אתה רוצה להתעסק עם זה?

אני האחרון שיהיה אלים, אני סובלני מאוד ובחיים לא מתעצבן, אני נמנע מאימותים ומתנצל גם כשאני יודע שאני יכול לשתול את מי שמולי באדמה.

אבל זה כבר מוגזם.

אומנויות המזרח הרחוק דוגלות באורח חיים הרמוני ולא אלים, אבל אני בטוח שבמקרה של תקיפה גם הדלאי לאמה היה מוריד לו כאפה.

בנושא הקקי הקטן עם השילשול הגדול, כן, אני רוצה להתעסק עם זה, אולי אם אי פעם אחטוף דקירה ארגע. :)

מעבר לעצבים שלך, הפלאפון בסדר? בכל זאת גוש פלסטיק עדין.

נסה להתריע את תושבי השכונה אפילו אולי תדפיס כמה דפים ותתלה בלובי של הבניינים.

אם הבחור יחזור לאותו מקום אחרי המקרה הזה יש לו כנראה הרבה אומץ.

הפלא בסדר, נפל חזק אבל היה מגן מסיבי ב4 דולר מאיביי :lol:

אישתי תפרסם את זה בפייסבוק של קריית השרון בנתניה, כל העולם ואחותו כותבים שם.

אני מקווה שמדובר בבחור אמיץ, למען האמת אני דיי בטוח שלא חסר לו ביצים, בכל זאת ניסה לדפוק לי את הפלאפון.:roll:

• תוכן חדש...