Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאורך תקופה של יותר משנה אני מקבל על בסיס תקופתי שיחות מנציגי פלאפון שמנסים לשכנע אותי לעבור אליהם. ציינתי יותר מפעם אחת שאינני מעוניין לקבל מהם את השיחות האלה ושזוהי הטרדה. זה כמובן לא מנע מהם מלהמשיך את מסע השכנועים.

לאחרונה התקנתי בטלפון שלי אפליקציה להקלטת שיחות. אתמול קיבלתי שוב שיחה ואמרתי שאינני מעוניין בשיחות. עבר יום, והנה שוב התקבלה שיחה. כמובן ששתי השיחות מוקלטות.

נשבר לי היוחנן מהם. אין בארץ איזה חוק שמדבר על ספאם? האם הוא חל גם על שיחות מעין אלה? האם אפשר להתלונן עליהם במשטרה על הטרדה?

מודה מראש על עזרתכם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשעברתי מהם לאורנג' לפני כשנה וחצי הם התקשרו לאחר כחודשיים ושאלו אם אני רוצה לחזור, אמרתי שהחשבונית החודשית שלי נגמרת ב- 30 ש"ח ושאם יש להם מסלול יותר זול אשמח לשמוע, לא שמעתי מהם מאז.

בנתיים גם עברתי מאורנג' להוט מובייל למסלול של ה- 10 אגורות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

חוק הספאם - http://www.isoc.org.il/spam/

על פי הבנתי נוגע רק לתקשורת כתובה \ מסרים מוקלטים.

הייתה לי תקופה לפני כשנתיים שבה הייתה לי בדיוק אטותה הבעיה עם חברת פלאפון. בפעם החמישית שהתקשרו אלי הבהרתי לנציגה שאם יתקשרו אלי עוד פעם אחת אני מגישה נגדם תביעה בגין הטרדה טלפונית. הנציגה התחילה לדבר לא יפה , אז הבהרתי לה שהיות והיא נתנה לי א שמה בתחילת השיחה - גם הפרט הזה יישמש אותי במלחמת החורמה שאני אפתח נגדם.

לאחר מכן נכנסתי לאתר פלאפון ושלחתי תלונה. לא קיבלתי מהם שיחות מאז.

פורסם

לא מהמשטרה תצמח לך ישועה.

הקלט עוד שיחה אחת כדי שיהיה לך מספר טיפולוגי טוב, ושלח לפלאפון מכתב רשום (או פקס) שכותרתו "אזהרה טרם תביעה", המפרט את מסכת ההטרדות, ומתרה בהם שיחדלו ממנה.

הקפד לבקש בשיחה שיסירו אותך ממאגר המידע שלהם. זה חוק אחר מחוק הספאם.

לא עבד? סיבו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

החברה הזו צריכה לקבל תביעה יצוגית בעניין הטרדות. ארכיון הפורום זוכר עשרות סיפורי זוועה עם החברה הזו.

גם אני שלחתי תלונה ל"מוקד" שלהם, מיותר לציין שאף אחד מחבורת האפסים שעובד בחברה הזו לא טרח לענות לי.

הם הפסיקו להתקשר אחרי שבשיחה האחרונה לא נתתי לנציגה להוציא משפט אלא אמרתי לה ש"אין לי שום כוונה להיות מנוי בחברה שלא יודעת לתת שירות. שלום" וניתקתי. זה בא כתגובה לניתוקים הרבה פחות מנומסים מצידם. שילכו קיבינימט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום, מדבר אבי מפלאפון ורציתי להציע לך בלה בלה....טווווווו.

פשוט תהייה מניאק ומגעיל כמוני ! אני רק שומע נציג מכירות מחברה כולשהי אני מנתק מבלי לומר מילה.

אתה לא תאמין עד כמה זה פוגע ביוזם השיחה.

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השיטה של מרק10 הכי טובה. אל תתן להם הזדמנות להסביר את עצמם, ישר לנתק, אל תגיד כלום. גם אלי התקשרו לא מעט נציגי מכירות כאלה ואחרי שהם הבינו שאני לא מתכוון להקשיב הם הפסיקו.

זה לא להיות מניאק, פשוט לא מעוניין לשמוע פרסומות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה כנראה נחמד מידי ב"סירוב" שלך.

אפשר להשאר מנומס אבל להיות מספיק תקיף ועצבני כדי שהם יפסיקו להתקשר.

עברו הימים שלהיות מנומס היה מספיק טוב בשביל שהצד השני יפסיק להתקשר.

לצערי אני מקבל לפחות 2 שיחות ביום של נציגי מכירות וגם הודעות קוליות וזה נמאס.

יום א' - נציג קופת חולים מנסה לשכנע אותי לעשות ביטוח זהב או יהלומים.

יום ב' - פקיד בנק הפועלים מתקשר לשאול לשלומי ועל הדרך מציע לי לקחת הלוואה בתנאים מועדפים.

יום ג' - נציגים של כול מיני עמותות אגודות מנסות לשכנע אותי לתרום כסף בקלי קלות דרך כרטיס האשראי.

יום ד' - נציגה של הבימה מנסה לשכנע לעשות מנויי.

הרשימה הרבה יותר ארוכה.

למה לכול הרוחות אני לא מקבל שיחה מהסוג הזה...

שלום מדברת אראלה ממפעל הפייס אתה יושב ? לא אני שוכב את באה אלי ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אולי כי קוראים לה אראלה ולא אריאלה?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני יכול להגיד שרק לפני חצי שעה קיבלתי שיחה ואני גם סובל מאותה הבעיה, רק שאצלי הפניות מגיעות מסלקום, מפלאפון, ומהוט. ומה שהכי מוזר זה שכל הפניות נעשות בשפה הרוסית, זה ניראה כאילו המספר שלי נשמר באיזה בסיס נתונים של חברה קבלנית שמביאה לקוחות לחברות השונות. והם לא מפסיקים להטריד אותי כל פעם לגבי חברה אחרת. הכי מעצבן שהם מתקשרים מחסוי, ואי אפשר לזהות על מי מדובר, ואני לא יודע אם אתם מודעים לזה אבל נציגי המכירות דוברי השפה הרוסית הם חוצפנים פי כמה וכמה מהנציגים שאתם מכירים לדוגמה נציגה שהציגה את עצמה בתור נציגה של משרד התיקשורת שמבצעת סקר .ובסוף השיחה היא נזכרת להגיד שבעצם היא נציגה של פלאפון. ניסיתי כבר את כל השיטות ,להגיד שאני כבר עברתי לחברה שהם מציעים לי, להגיד שאני לא מעונין, לאיים בתלונה. אפילו ניסיתי להתלהב מהמסלול שהציעו לי וביקשתי מהנציג שיחזור אליי לא מחסוי על מנת לסגור עיסקה, כל זה כמובן נעשה על מנת להשיג את המספר שלהם על מנת שיהיה לי על מי להתלונן ,כמובן שברגע שהם שמעו שאני סוגר עיסקה רק אם יתקשרו אלי ממספר לא חסוי הם לא חזרו אליי.

פורסם
שלום, מדבר אבי מפלאפון ורציתי להציע לך בלה בלה....טווווווו.

הכי יעיל. לא להפריז עם זה, כמובן, אבל ברגע שאתה שומע את המילה "פלאפון"

פשוט תנתק בלי חשש ומורא. הם לא חוזרים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...