Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו למעשה שרשור המשך שפתחתי לצורך ההשואה בין הפאסאט לסופרב.

הדרישה שלי הינה לרכב משפחתי גדול (מנהלים) ודרישתי העקרית הינה להסיע 3 נוסעים מאחור (ילדים גדולים).

את ההתלבטות שלי התחלתי עם הפאסאט מול הוולוו S60 T4. במהלך הבדיקה ה-S60 ירדה.

כרגע החזרתי את הסופרב כאפשרות.

מבחינה של הפאסאט עולה כי המרווח של המושב האחורי קטן יותר מאשר בסופרב. עדיין יש לי את הבעיה עם היושב במרכז המושב.

מסתבר כי בפאסאט הסוגיה של היושב מאחור, במרכז, לא טובה יותר, אפילו המצב גרוע יותר.

יש לי סוגיות להעלות לחברי הפורום חובבי הסופרב:

1. הדגם הנמכר כיום הוא בעל גיר טיפטרוניק. האם יש בעלי נסיון על גיר זה בסופרב?

2. בעקבות השילוב של הטיפטרוניק צריכת הדלק עולה.

3. מהקישורים המצורפים מצויין כי יחול שינוי בקרוב בדגם הנוכחי. האם יש למשהו מידע נוסף ?

http://www.indiancarsbikes.in/cars/team-icb-renders-2013-skoda-superb-luxury-saloon-facelift-59651/

http://www.oncars.in/Car-News-Detail/2013-Skoda-Superb-facelift-spied-in-China/2469

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הייתי נוגע בגיר הטיפטרוניק הרגיל.

לא מבין את המהלך הזה של סקודה, צריכים להוביל טכנולוגית לא לחזור שנות אור אחורה.

הביצועים לא מזהירים כמו בdsg

תמיר.

פורסם
אגב, מאילו סיבות ירדת מה S60?

המושב האחורי מאוד צפוף. לכל יותר יכולים לשבת 2 בוגרים וילד.

גם מרווח הרגליים מאוד מאכזב.

פורסם
לא הייתי נוגע בגיר הטיפטרוניק הרגיל.

לא מבין את המהלך הזה של סקודה, צריכים להוביל טכנולוגית לא לחזור שנות אור אחורה.

הביצועים לא מזהירים כמו בdsg

האם תוכל לפרט מדוע לא לקנות רכב עם גיר הטיפטרוניק ?

הרי היו רבים שכתבו על בעיות עם ה-DSG.

אני אישית מכיר אנשים שהחליפו גיר אחרי שנה.

הבנתי שפולסווגן נותנים אחריות של 5 שנים על ה- DSG, כצעד בונה אמון מול הלקוחות.

פורסם

כעיקרון אין שום מניעה לקנות טיפטרוניק רגיל ולא DSG - בוודאי שלא מבחינת אמינות. הסיבה הרשמית של צ'מפיון לייבוא הסופרב עם גיר אוטומטי רגיל (טיפטרוניק) ולא עם גיר DSG היא "היעדר מכסות ייצור ל-DSG" ולפי מה שהבנתי בקרוב שוב יתחיל ייבוא הסופרב עם DSG. אישית אני מעדיף את הרכות של הטיפטרוניק על פני התזזיתיות של ה-DSG - אבל זה עניין של טעם...

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם
כעיקרון אין שום מניעה לקנות טיפטרוניק רגיל ולא DSG - בוודאי שלא מבחינת אמינות. הסיבה הרשמית של צ'מפיון לייבוא הסופרב עם גיר אוטומטי רגיל (טיפטרוניק) ולא עם גיר DSG היא "היעדר מכסות ייצור ל-DSG" ולפי מה שהבנתי בקרוב שוב יתחיל ייבוא הסופרב עם DSG. אישית אני מעדיף את הרכות של הטיפטרוניק על פני התזזיתיות של ה-DSG - אבל זה עניין של טעם...

העניין הוא צריכת הדלק. בשימוש בגיר הטיפטרוניק צריכת הדלק עולה (לא ברור עד כמה, באופן מעשי) לעומת ה-DSG.

פורסם

מבחן של 5 מכוניות סטיישן דיזל

(בגרמניה).

מקום ראשון - פאסאט

מקום שני - סקודה שנותנת תמורה טובה לכסף.

פורסם

3 נוסעים מאחור, אתה מחפש רכבים בקטגוריה הלא נכונה, אתה צריך מיניואן.

ברמת המחירים הזו אתה יכול לרכוש פורד smax או גלקסי, תקבל רכבים עם ביצועים אדירים לאור מנועי אקובוסט עם גירים כפולי מצמד, המרווח אדיר וללא השוואה לקטגוריית רכבי המנהלים, בשורה האמצעית יש 3 כסאות מלאים ונפרדים שכל אחד מהם נע על מסילה.

רמת האיכות הגבוהה ביותר בשוק הרכב ויותר מהרכבים שהצגת, פלסטיקים איכותיים ורכים בכל חלקי הרכב! וגם בחלקים תחתונים ולרבות בין הכיסאות הקדמיים, בהם בד״כ יש ירידה באיכות החומרים. לא עושים כאלו רכבים. התחושה לא מפוארת כמו בסופרב אבל האיכות אפילו עולה עליה.

אופציה חלופית היא פיז׳ו 5008 שגם מציג יתרונות דומים, קצת פחות איכותי וקצת יותר קטן, אבל מעניק תחושת פרימיום מצויינת, ובמבצעי מכירות של לובינסקי תקבל הנחות והטבות מפליגות.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אתה מציין דרישה לשלושה מבוגרים בספסל האחורי - אף מכונית בסגמנט הזה (או סגמנט מעל) לא תציע ישיבה נוחה לשלושה מבוגרים. אתה צריך לחפש מיקרוואן.

בשרשור האחר שלך הצעתי לך לבדוק את פיג'ו 3008 - היא מכילה 3 מושבים אמיתיים מאחור והיא מציעה איכות נסיעה מעולה.

לעומת הפיג'ו מהדורות הקודמים, איכות תא הנוסעים שופרה בצורה דרמטית והיא מציעה את אחד מתאי הנוסעים האיכותיים ביותר - גם בהשוואה למכוניות המנהלים. בנוסף היא מצויידת במנוע מודרני מטורבת (פרי שיתוף הפעולה עם BMW), וגיר טיפטרוניק 6 הילוכים יפני (של חברת איישין), המספקים ביצועים טובים וצריכת דלק הגיונית (אם כי פחות טובה מהשילוב של TSI+DSG).

שווה בדיקה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
3 נוסעים מאחור, אתה מחפש רכבים בקטגוריה הלא נכונה, אתה צריך מיניואן.

ברמת המחירים הזו אתה יכול לרכוש פורד smax או גלקסי, תקבל רכבים עם ביצועים אדירים לאור מנועי אקובוסט עם גירים כפולי מצמד, המרווח אדיר וללא השוואה לקטגוריית רכבי המנהלים, בשורה האמצעית יש 3 כסאות מלאים ונפרדים שכל אחד מהם נע על מסילה.

רמת האיכות הגבוהה ביותר בשוק הרכב ויותר מהרכבים שהצגת, פלסטיקים איכותיים ורכים בכל חלקי הרכב! וגם בחלקים תחתונים ולרבות בין הכיסאות הקדמיים, בהם בד״כ יש ירידה באיכות החומרים. לא עושים כאלו רכבים. התחושה לא מפוארת כמו בסופרב אבל האיכות אפילו עולה עליה.

אופציה חלופית היא פיז׳ו 5008 שגם מציג יתרונות דומים, קצת פחות איכותי וקצת יותר קטן, אבל מעניק תחושת פרימיום מצויינת, ובמבצעי מכירות של לובינסקי תקבל הנחות והטבות מפליגות.

התמקדתי במכוניות בסגמנט "מנהלים" או משפחתיות גדולות, כאשר ביצעתי גם בדיקה למכונית מסגמנט אחר: S-MAX.

אני מודע לזה שבסגמנט מנהלים או משפחתיות גדולות מושב אמצעי "תקני" לא קיים. לכן אני מחפש "את הרע במיעוטו" (לכן גם בחנתי את ה-S-MAX).

ביצעתי מבחן ב- S-MAX (טרנד) ולא הרגשתי שאני נוהג ברכב עם 203 כ"ס. התאכזבתי מהרכב.

גם את ה-5008 אני מכיר, וממש לא התלהבתי ממנה. אגב, ביקרתי בסוכנות פיג'ו והתאכזבתי מההצעות שנתנו לי שם.

שוב, אני מעוניין להישאר בסגמנט זה ולא לעבור למיניוואנים.

אילו היה רכב בגימור של הסקודה לדוגמה עם מרחב של ה-S-MAX אני חושב שהבחירה שלי היתה יותר קלה.

פורסם
אתה מציין דרישה לשלושה מבוגרים בספסל האחורי - אף מכונית בסגמנט הזה (או סגמנט מעל) לא תציע ישיבה נוחה לשלושה מבוגרים. אתה צריך לחפש מיקרוואן.

בשרשור האחר שלך הצעתי לך לבדוק את פיג'ו 3008 - היא מכילה 3 מושבים אמיתיים מאחור והיא מציעה איכות נסיעה מעולה.

לעומת הפיג'ו מהדורות הקודמים, איכות תא הנוסעים שופרה בצורה דרמטית והיא מציעה את אחד מתאי הנוסעים האיכותיים ביותר - גם בהשוואה למכוניות המנהלים. בנוסף היא מצויידת במנוע מודרני מטורבת (פרי שיתוף הפעולה עם BMW), וגיר טיפטרוניק 6 הילוכים יפני (של חברת איישין), המספקים ביצועים טובים וצריכת דלק הגיונית (אם כי פחות טובה מהשילוב של TSI+DSG).

שווה בדיקה.

לא אהבתי את העיצוב של ה-3008.

לדעתי ה- 5008 יותר מרווחת.

בנוסף, ממש התאכזבתי מההצעות מחיר שקבלתי בפג'ו. במבצעי המכירות האחרונים שלהם לא טרחתי אפילו לברר....

פורסם

הסופרב מבוססת על האודי A6 ולכן המרווח בספסל האחורי יותר גדול. כמו-כן גם עכשיו ניתן לרכוש אותה עם DSG אם רצונך בכך (אולי כרוך בהמתנה נוספת)

אופציה נוספת שלדעתי שווה בדיקה היא הביואיק לה-קרוס ש נמכרת כרגע בכ-199900 ש"ח ועונה יפה על הדרישה לספסל אחורי מרווח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הסופרב מבוססת על האודי A6 ולכן המרווח בספסל האחורי יותר גדול. כמו-כן גם עכשיו ניתן לרכוש אותה עם DSG אם רצונך בכך (אולי כרוך בהמתנה נוספת)

אופציה נוספת שלדעתי שווה בדיקה היא הביואיק לה-קרוס ש נמכרת כרגע בכ-199900 ש"ח ועונה יפה על הדרישה לספסל אחורי מרווח.

האם המידע שניתן לרכוש סופרב עם DSG אכן מבוסס ?

בקרתי בסוכנות ולא ציינו בכלל אפשרות כזו.

עד כמה שאני יודע המחיר המינימלי של הביואיק ה-CX 2.4 עומד על כ-225K. בנוסף הרכב שתיין דלק (1:8 בעיר עפ"י נתוני יצרן).

פורסם

אני יודע שמדברים על החלפת דגם בסופרב.

מצאתי באינטרנט גם פירסומים סיניים על צורת הדגם החדשה.

האם משהו יודע/שמע פרטים על כך?

• תוכן חדש...