Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל בעלי הגגות הפתוחים שגרים בבניינים וחונים ברחוב\למטה.

BMW קוואליר קבריו רנו 19 וגם מיאטות...

האם הרכב סובל מוונדליזם ?

אתם יכולים להחנות למטה בביטחון ?

כי מנקודת המבט שלי, מיאטה יכולה לסבול הרבה מערסים קנאים שיהרסו את הגג בד של הרכב..

ואצל הרבה אנשים הקשיח לא בהישג יד.

זה באמת ככה או שזאת סתם מחשבה מוטעת?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי קבריולט עם גג רך קצת יותר קורצת לואנדליסט הקנאי, אבל מברג לאורך הדלתות או חור בגג, זה משנה כל כך?

כמו כל רכב, רוכשים ביטוח ומקווים לטוב.

פורסם

השאלה היא האם אנחנו חיים על פי רמת הסכנה. גם לא ממש הייתי קורא לזה סכנה, זה עדיין רק מכונית.

אני לא רואה הבדל גדול בין טויוטה GT86 למאזדה MX-5 מבחינת הסיכוי לואנדליזם. חולרות יש בכל מקום לצערנו. אישית, אני אשתדל לא לחנות במקום מועד לפורענות, אבל מעבר לכך, רכשתי רכב בכדי להנות ממנו ואם הייתי מאלו שכל היום דואגים לו שהוא בחנייה, אז מה הטעם?

פורסם

באמת עדיין עושים את זה?,

לחרוט למישהו על הרכב בישביל הוונדליזם? לדעתי אפילו לנחותי הערסים יש מודעות יותר גבוהה מזה.

Porsche 944 turbo

פורסם

אין באמת מה לענות לך , זה תמיד הימור במידה כזו או אחרת , עניין של מיקום ומזל .

אני בדעה שאם אין חניה סגורה חובה לכסות את הרכב .

יש לי הרבה חברים שזורקים את המכונית (אני מתייחס לסוג המכוניות ששאלת עליהן) בלי כיסוי ובלי כלום ברחבי ערים שונות , ומצד שני הרבה ששומרים עליהן מאוד , ועדיין קשה לומר למי באמת בפועל עושים יותר וואנדליזם .

כשקרעו לי גג , זה היה דווקא שהחנתי בחנייה של בית קפה באיזור איכותי , כמו שאמרתי עניין של מזל .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אני מניח שזה מאוד תלוי באיפה אתה גר.

אצלי: שנתיים וחצי ברמת גן בחנייה ברחוב עם מיאטה - שום ונדליזם. מה שכן, איזה מניאק עם ג'יפ עיקם לי את הכנף פעם כשהוא יצא מהחנייה ולא השאיר פרטים.

בנוסף, עוד שנה בהרצליה, חונה ברחוב. שום נזק.

מה שאני אומר זה: שזה לא יהיה מה שיגרום לך לוותר על האוטו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן,

אני גר בלוד ...

אני לא חושב שזה כיף להשקיע כסף של עבודה מאומצת שיינזק ככה בברוטליות ע"י חבורת נערים חסרי חיים ותעסוקה.

כמובן שאם תשים את הרכב ברחוב בסביון הוא לא יינזק במשך כ10 חודשים

אך לעומת זאת 4 שעות בג'ואריש המיאטה תהפוך לקארטינג

פורסם
כן,

אני גר בלוד ...

אני לא חושב שזה כיף להשקיע כסף של עבודה מאומצת שיינזק ככה בברוטליות ע"י חבורת נערים חסרי חיים ותעסוקה.

כמובן שאם תשים את הרכב ברחוב בסביון הוא לא יינזק במשך כ10 חודשים

אך לעומת זאת 4 שעות בג'ואריש המיאטה תהפוך לקארטינג

הנחה חסרת בסיס.

328 קבריו ברמת אביב ג' הושחתה אחרי שגנבים לא הצליחו להצליחו לפרק את החצאיות, כי הבעלים חיזק את החיבורים שלהן אחרי הגניבה השניה. אז למחרת הם עברו עם סכין יפני על הגג, וגם התרעת הביפר שהתקבלה מיד עם המקרה לא עזרה.

פורסם

תארו לכם את הסיטואציה: אתה הולך לרכב שלך בשעת ערב מאוחרת, מחזיק ביד קסדה. פתאום אתה רואה מישהו רוכן על הרכב שלך ומבצע בו את זממו! אתה מתקרב אליו מאחורה ו...

1. דופק לו את הקסדה בראש

2. דופק לו את הקסדה בגב, אבל ממש חזק

3. מעיר לו בנימוס שזה הרכב שלך

4. צועק ומנפנף בידיים

התשובה הלא נכונה היא 1, אתה עלול למצוא את עצמך מואשם. לכן חשוב תמיד לפני שאתה מתעצבן - האם זה שווה את זה.

פורסם
באמת עדיין עושים את זה?,

לחרוט למישהו על הרכב בישביל הוונדליזם? לדעתי אפילו לנחותי הערסים יש מודעות יותר גבוהה מזה.

תתפלא חבר,אני לא גר בשכונה כמו ג'וואריש אבל זה לא הפריע לילדודס ברחוב שלי להשאיר לאמא שלי ציור יפה עם האוטו שצויר עם אבן או מפתח מהמיכל דלק עד הפנסי ערפל ועוד על רכב שחור.

פורסם

אם אין לך חניה מקורה אני הייתי מוותר על רכב עם soft top, גם אם ונדאליזם זה לא הבעיה (לא יודע כרגע אני עדיין מחנה בחניה פרטית), באמת יש לך כוח לכסות את הרכב כל הזמן או לחלופין לראות את הגג משנה באיטיות צבע לאפור כהה?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אתה רומז שאנחנו חיים במדינה מתוקנת ורק צריך לתרום לסירוס חתולי רחוב? :twisted:

• תוכן חדש...