Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול סביב השעה 23:30 אני בדרך חזרה הביתה לאחר שהורדתי בן משפחה בבית.

נסיעה של 5 דק'.

הגעתי לכיכר כאשר אני אמור לפנות ימינה וניידת נמצאת מצד שמאל שלי וחוצה את הכיכר ישר. נכך נוצר המצב שאני נימצא מאחוריה כאשר פניתי ימינה.

ממשיכים בנסיעה של כעוד 30 שניות והניי

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קרה לי ששוטר תנועה עצר אותי בשכונה שלי וביקש שאחנה את הרכב במפרץ של תחנת האוטובוס. (אמצע היום, הרבה אוטובוסים עוברים והיו אנשים בתחנה ואני חונה להם מול הפנים). אמרתי לו שאולי עדיף שנתקדם קצת למקרה ויבוא אוטובוס, הוא לא הקשיב ואמר לי להוציא את המפתחות ולשים אותם על המושב לידי. כמובן שאז בא אוטובוס, צפר לי בלי סוף ולא יכלתי לעשות כלום, האוטובוס חסם נתיב כדי להעלות את הנוסעים שנאלצו לרדת לכביש בשביל לעלות אליו.

השוטר בדק את הרשיונות, עשה משהו במסוף, הסתכל על הביטוח ופתאום ראה את הרדיו דיסק שלי. שאל אותי אם יש לי קבלות עליו, הסברתי לו שהמכשיר נקנה מחבר שקנה אותו בחו"ל ושאם הוא רוצה אני חוזר תוך כמה דקות עם האריזה והחוברות. הוא אמר לי שזה בסדר ושאני יכול לנסוע...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
אתמול סביב השעה 23:30 אני בדרך חזרה הביתה לאחר שהורדתי בן משפחה בבית.

נסיעה של 5 דק'.

הגעתי לכיכר כאשר אני אמור לפנות ימינה וניידת נמצאת מצד שמאל שלי וחוצה את הכיכר ישר. נכך נוצר המצב שאני נימצא מאחוריה כאשר פניתי ימינה.

ממשיכים בנסיעה של כעוד 30 שניות והניי

נראה לי שנקטעת באמ

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ראיתי פעם שוטר תופס מחבל, ומונע ממנו לדקור חייל במזרח ירושלים, תוך כדי שהוא מסכן את עצמו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
נראה לי שנקטעת באמ

זה כי השוטרים פרצו לו לבית ולקחו אותו באמצע :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ניקו פ.? באיזה ערוץ זה?

+1 שנון אתה.

זה היה בערוץ בעיניים שלי, לא על כל נסיון פיגוע שומעים בחדשות, וגם לא על כל פיגוע מוצלח.

כל מה שאני בא להגיד, זה ששוטרים הם גם בני-אדם, חלקם טובים וחלקם פחות. כל יומיים בערך נפטר שרשור עם תלונה על שוטרים, כשבאמת אני לא רואה מה הבעיה בלבדוק רכב חשוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ראיתי פעם שוטר תופס מחבל, ומונע ממנו לדקור חייל במזרח ירושלים, תוך כדי שהוא מסכן את עצמו.

או שיורה על מחבל שדורס חיילים :arrow:

אבל זה לא מעניין, יותר מעניין ניידות שחונות באדום לבן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
זה כי השוטרים פרצו לו לבית ולקחו אותו באמצע :lol:

ולעניין- לפני איזה חודש ב12 בלילה עקף אותי שוטר על אופנוע בכביש בין עירוני וסימן לי לפתוח חלון. פתחתי והוא התחיל לצעוק משהו שלא הבנתי (נסעתי מהר מידי). אחרי איזה 3 דקות של צעקות הוא מסמן לי לעצור בצד. עצרתי ואז הוא התחיל לדבר אלי כאילו אני חבר שלו... זרמתי עם זה כמה זמן עד שהבנתי שהוא בטוח שאני בן של חבר שלו. שאמרתי לו שהוא התבלבל הוא התעצבן והתחיל לעשות לי חקירה איזה חצי שעה...

פורסם
נראה לי שנקטעת באמ

פרצו לי הביתה והייתי חייב לסיים. לכן אמשיך עכשיו ובקצרה,

נוצר מצב שאני נוסע מאחורי הניידת ובכיכר היא פנתה ימינה ואני המשכתי ישר והגעתי ליעד.

תוך כדי שאני מכניס לרוורס אני רואה את הניידת מגיחה מאחורי עם צ'קלקות עובדות מהבהבת לי צופרת וחוסמת אותי לחניה.

אני חושב לעצמי "נו מה עכשיו"

וזה בדיוק מה שקרה שם,

אני פותח חלון וממתין לנציג חוק וסדר מטעם המדינה שיגיד לי במה שגיתי.

שוטר:"רשיונות ב'קשה"

אני: מסתכל עליו ואומר "ככה אתה מבקש ממני רשיונות רכב"?

שוטר: "כן. למה?"

אני: "זה ניראה לך הגיוני להגיע לנהג ולבקש פרטים בצורה כזו? בלי כובע? פחית XL ביד אחת וסגריה ביד השניה???"

שוטר: התעלמות

אני:"תגיד לא היית לפני?"

שוטר:"כן הייתי"

אני:"ובמה זכיתי או יותר נכון שגיתי שמיהרת כך לפרסס ולחסום אותי לחניה?"

שוטר:"בדקנו במסוף את הרכב שלך. הרכב לא בתוקף"

אני: "אתה מתכוון הרשיונות"

שוטר: "כן. אבל הנה הכל בסדר אתה יכול להמשיך. כניראה המסוף לא התעדכן"

אני:"כןן כןן.. זה מה שכולם אומרים . אחח הרכב הזה מושך אש!!"

שוטר: "טוב אתה יכול להמשיך אנחנו סיימנו הכל בסדר"

אני: "לפני שתלך רק הערה קטנה ככה מאדם פשוט כמוני לאיש ייצוגי ושומר חוק כמוך"

שוטר: "אוקיי מה?"

אני: "זה באמת ניראה לך מתאים לצאת כך מהניידת ולבקש איזשהו פרט מזהה או בכלל לעצור אותי בצד? לא היה לך מקום אפילו להחזיק את הרשיונות ביד כי הידיים שלך עמוסות בשטויות. איך אתה מצפה מאנשים שיכבדו כך שוטר בתפקיד?! אני בקלות יכולתי להתלבש עליך לצלם אותך עוד לפני שתספיק להגיד קץ וגרדג'ובה ולעשות ממך הסלב הבא של המדיה.

אח"כ מתפלאים לאן נעלמו הכבוד והרתעה של הנערים בימינו ללובשי מדים.

שוטר: "נכון אתה צודק" עם פרצוף של מישהו שבאמת הבין שמשהו כאן לא התנהל כשורה.

אני: "אוקיי, אז שיהיה לילה טוב"

לחיצת ידיים וכל אחד לדרכו.

את פרטיו הברורים של השוטר לא אחשוף כמובן כיוון שהוא עשה רושם באמת של אחד שהבין את טעותו.

אין לי כל בעיה עם הפירסוס המיוחד שזכיתי לו + חסימת חניה צפירות והבהובים בשטח מגוריי (כני בן ה 5 חודשים +אשתי ישנים, אה כן וגם שכנים) בשעה כה מאוחרת. הבעיה היחידה שלי היא הגישה, ההתנהלות הכללית מול אזרח. בעיני זה היה מבזה .

ולכן הייתי חייב להעיר.

עכשיו אם תסלחו לי אני הול

:wink:

פורסם
ראיתי שוטר תנועה עוצר את כל התנועה באיזור מדרחוב כדי לקנות שווארמה.

המשטרה צועדת על קיבתה...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

הנה מקרה הזוי ואמיתי לחלוטין שהיה לי.

שעה 2:00 בלילה. אני חוזר מעבודה דרך שכונה לא נעימה במיוחד. במראה אני רואה רכב מגיע במהירות.

הכביש שאני נוסע בו הוא בעל שני נתיבים לכל כיוון עם הפרדה, אני בימני.

הרכב הגיע מאחורי ונצמד אלי, כחצי מטר ממני, עם אורות גבוהים. לא הצלחתי לזהות איזה רכב אבל הוא היה גבוהה, נראה כמו טנדר.

יש לו עוד נתיב לעקיפה, אבל הוא צמוד אלי.

אני מגביר מהירות טיפה, עדיין על הזנב. מדביק דוושה ומתחיל להתרחק במהירות ממנו. בתיקווה להגיע לאזור יותר המוני.

פתאום אני רואה רכב, די רחוק,נוסע מולי, נגד כיוון תנועה (אני מזכיר שני נתיבים לכל כיוון עם הפרדה).

מוריד רגל מהגז ולא מבין מה הולך פה :?

פתאום הרכב שהגיע מולי שובר וחוסם את שני הנתיבים. פה אני כבר רואה שזאת ניידת. ללא צ'קלקות אפילו הוא היה.

אני בולם ונרגע.

הטנדר שהיה מאחורי מסתבר גם כמשטרתי (ללא צ'קלקות).

אמרתי נרגע? בדיוק לשנייה.

מהניידת מולי קופץ שוטר עם אקדח שלוף לכיווני ומורה לי לצאת מהרכב. פה אני כבר ממש מבולבל:?:|.

ברור שזאת היתה טעות. ניסו להאשים אותי באי ציות לשוטר, בריחה משוטר, מהירות מופרזת ומה לא...

פתחתי את כל שעל ליבי לכבי האופן שהדברים התנהלו. גרמתי להם להיות כל כך קטנים וחסרי אחריות שהם כמעט והשפילו מבט!

למרות זאת הם רשמו לי דוח על איתות, ולא הצלחתי להוכיח שאחותי באצם בסדר.

היתי בן 21 והם היו חייבים להצדיק את מבצע אנטבה שלהם...

טעם מר נשאר לי, ללא ספק.

פורסם

ברסי, האמנתי לך עד הרגע שאמרת שרשמו לך דו"ח על איתות.

אין כזו עבירה בחוברת נוסחי האישום שבה משתמש השוטר לרישום דוחות.

אז איך בדיוק רשמו לך דו"ח על משהו שאין לשוטר אפשרות לדעת את התקנה הרלוונטית?

תעלה את הדו"ח לפה שנחכים.

אלא אם קיבלת את הקנס לפני יותר משש-שבע שנים שאז עדיין העבירה הנ"ל הופיעה בחנ"א.

• תוכן חדש...