Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקת ביפר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!!

עקב ריבוי גנבות ועניין של נוחות אני מעוניין להתקין אזעקת ביפר+נעילה מרכזית (לא חובה),דיברתי עם בן אדם שמתעסק אם זה והוא אמר שאם יהיו מספר רכבים הוא מוכן לעשות הוזלה משמעותית מהמחיר מי מעוניין?

תודה רבה והמשך ערב טוב דניאל.

נא לרשום את השם והפלאפון ליצירת קשר כאן או בהודעה פרטית.

TOYOTA COROLLA 2006

VW SUPER BEETLE 1303 1973

SUZUKI JIMNY JLX 2006

פורסם
שלום לכולם!!!

עקב ריבוי גנבות ועניין של נוחות אני מעוניין להתקין אזעקת ביפר+נעילה מרכזית (לא חובה),דיברתי עם בן אדם שמתעסק אם זה והוא אמר שאם יהיו מספר רכבים הוא מוכן לעשות הוזלה משמעותית מהמחיר מי מעוניין?

תודה רבה והמשך ערב טוב דניאל.

נא לרשום את השם והפלאפון ליצירת קשר כאן או בהודעה פרטית.

שלום,

האם אתה מודע לכך שהיום לא חוקי להתקין אזעקה ברכב וכלמי שברכבו אזעקה יצטרך להסירה בפרק הזמן שנקבע בתקנות

מותר להתקין מערכות הגנה ללא אזעקה פעילה

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

הרעיון בביפר שלא חייב שיהיה סירנה ברכב כי השלט של האזעקה מצפצף כאשר הרכב מקבל מכה, או פותחים דלת,בגז' או מכסה מנוע וכמובן אם פותחים סוויץ. לכן למרות החוק החדש זה עדיין חיוני וחשוב למי שרוצה לדעת מה קורה כאשר הוא לא ליד הרכב.

לי ברכב כבר יש את זה ולדעתי זה מוצר חובה בכול רכב או לכול אדם שאוהב את הרכב שלו ורצה להיות קצת יותר רגוע.

פורסם

אני זוכר שלפני כמה שנים טובות נאמר לי שהיבואן פשט את הרגל ולא מייבאים עוד את המערכת הזו.

האם יש יבואן חדש? במידה וכן, יש איזה לינק לאתר שלו?

ללא קשר, אסור להתקין היום ברכבים סירנה והמערכת מיגון אמורה להיות שקטה.

פורסם
הרעיון בביפר שלא חייב שיהיה סירנה ברכב כי השלט של האזעקה מצפצף כאשר הרכב מקבל מכה, או פותחים דלת,בגז' או מכסה מנוע וכמובן אם פותחים סוויץ. לכן למרות החוק החדש זה עדיין חיוני וחשוב למי שרוצה לדעת מה קורה כאשר הוא לא ליד הרכב.

לי ברכב כבר יש את זה ולדעתי זה מוצר חובה בכול רכב או לכול אדם שאוהב את הרכב שלו ורצה להיות קצת יותר רגוע.

מי היה המתקין שלך?

TOYOTA COROLLA 2006

SUZUKI JIMNY JLX 2006

פורסם

לגבי ההתקנה,אני התקנתי לבד ברכב שלי והעברתי אותה מברכב הקודם. את האזעקה קיבלתי כך שאני לא יודע מחירים אבל חבר שלי אמר שחבר מהצפון הציע לו את המוצר ב 200 שקל חדש באריזה,לא ידוע אם יש בסיס לזה כי זה עדיין לא נקנה המוצר.

פורסם

לי עלה בזמנו 700 שקל של חברת רב בריח.שמעתי שהמחירים רק עלו.

200 שקל?! רק השלט שלי עולה 250.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

צודק , אבל כמו שאמרתי ,זה עדיין לא נבדק,אולי יש אמת במה שחבר שלי אמר ואולי חבר שלו סתם שיקר אותו. אם זה חשוב לכם אני אבקש ממנו לישאול שוב על מחיר וכמות לטובת חבריי הפורם.

פורסם
לי עלה בזמנו 700 שקל של חברת רב בריח.שמעתי שהמחירים רק עלו.

200 שקל?! רק השלט שלי עולה 250.

איך רב בריח?

לא יודע מה לעשות באיזה מערכת לבחור גארד או רב בריח ?

TOYOTA COROLLA 2006

SUZUKI JIMNY JLX 2006

• תוכן חדש...