Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף אותכם ברכב עבודה חדש שלי, בינתיים תמונות באיכות נמוכה מהטלפון, בהמשך אצלם עוד בנסיעות הבאות

IMG_20120720_072208.jpg

IMG_20120720_072149.jpg

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואלה אמור לקבל קובע בהמשך ביחד עם בגדי עבודה 8) , זו הייתה הנסיעה הראשונה שלי לאחר הבית ספר לנהיגה

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

באמצע זה גלגלי ספייר (לפאנצ'ר) או סרנים עולים\יורדים? קשה לי להבחין.

ואיזה טנק דלק יש לחיה הזו? 120גלון?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
באמצע זה גלגלי ספייר (לפאנצ'ר) או סרנים עולים\יורדים? קשה לי להבחין.

ואיזה טנק דלק יש לחיה הזו? 120גלון?

באמצע נראה כמו גלגלים של משאית שחונה מאחורי זאת..

פורסם

מתי אתה מומיא רשיון לקטר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הגלגלים באמצע הם של משאית קטנה שחונה ליד, יש 2 טנקים, ביחד 300 גלון, עשיתי באיזור ה1400 ק"מ ונשאר רבע טנק.

רישיון לקטר אני לא צריך, אני יכול לגרור 2 טריילרים עם הרישיון שלי, הרשיון הבא זה אוטובוס (רק לעבור תאוריה ברגע שיש למשאית) ואופנוע

פורסם

הבנתי שהתלבטת בינה לבין הפיקנטו, איזה קבוצת זיהום? 8)

וברצינות, נראית חיה רעה אמיתית, תמיד סקרן אותי איך זה לנהוג על מפלצות כאלה, במיוחד אחרי הפרק של טופ גיר אמריקה שהם קנו משאיות ענק ויצאו למסע קצר.

פורסם

ואו לזה קוראים סמי טריילר.

תמיד חשבתי שבמשאיות יש קסם מסוים... בעיקר צומת קסם.

איזה מזל שיש משחקי מחשב שמדמים את ההרגשה למעוך כל מה שעומד בדרכך... או כמובן לנסוע בסבבה בכביש האינסופי...

שבת שלום.

מאיר קדש.

פורסם

Oh Mama!!

מגניב בטירוף!! יש מצב שאתה עושה כמה תמונות של הקבינה ותא השינה?

תן קצת נתונים על הבהיימה: נפח מנוע, הספק, תיבת הילוכים, משקל וכושר גרירה...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
Oh Mama!!

מגניב בטירוף!! יש מצב שאתה עושה כמה תמונות של הקבינה ותא השינה?

תן קצת נתונים על הבהיימה: נפח מנוע, הספק, תיבת הילוכים, משקל וכושר גרירה...

את זה אני חייב לראות!:twisted:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
הבנתי שהתלבטת בינה לבין הפיקנטו, איזה קבוצת זיהום? 8)

וברצינות, נראית חיה רעה אמיתית, תמיד סקרן אותי איך זה לנהוג על מפלצות כאלה, במיוחד אחרי הפרק של טופ גיר אמריקה שהם קנו משאיות ענק ויצאו למסע קצר.

:lol: :lol: :lol: :lol: :-)

סע בזהירות!!!

TOYOTA COROLLA 2006

VW SUPER BEETLE 1303 1973

SUZUKI JIMNY JLX 2006

פורסם

מצטרף לאלעד, קצת נתונים של נפח מנוע, צריכת דלק :lol:(באמת!), משקל יבש + כושר העמסה, תמונות של הקבינה והדשבורד הקטן

ואם מותר לשאול, מה אתה מעמיס בידיוק בחיה הזאת ?

• תוכן חדש...