Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצילו תיקנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכל חברי הפורום.

לאישתי יש פוביה מתיקנים ולא משנה מה גודלם, ולצערי יש לנו אותם בבית, גם אחרי נקיונות של פסח אחרי שבועיים שלוש שוב יש אותם ושום דבר לא עוזר, להזמין מדביר זו האופצייה האחרונה שהייתי רוצה להשתמש אז מצאתי את המכשיר הזה http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/41f967f1-2c7f-46fa-9d06-a9cb872569e4?utm_source=TAVO&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_41f967f1-2c7f-46f

מה אתם אומרים יש מצב שהוא עובד או שזה עוד סתם פיקציה?

האם לכם יש פיתרון לא כימי כמו k300 למיניהם או מדבירים,

תודה

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מכיר, אך מה הכוונה בעד 230 מ"ר?

ואם יש קירות, מה קורה? האם ה"הגנה" עוברת דרך קירות, דרך קיר אחד אחד? דרך שני קירות? מתי היא נחלשת לגמרי?

אם אין בכלל מעבר דרך קירות תצטרך 8-10 מכשירים כאלה, מה שאומר עלות של כ 600 שקל.

פורסם

מצטער לאכזב, אך בתור בעל ניסיון מר עם תיקנים שניסה להתחמק מהדברה, אני חייב להגיד שלא מצאתי פתרון יעיל יותר.

אחרי שסבלתי רבות מתיקנים החלטתי לעשות הדברה מקצועית בלית ברירה.

אני מוכרח לומר כי מאז שביצעתי הדברה אצלי בדירה, לא ראיתי ולו תיקן חי אחד (וההדברה בוצעה בקיץ שעבר), ואת כמות התיקנים המתים שמצאתי בתוך הבית אני יכול לספור על כפות הידיים.

בקיצור, אלא אם מישהו פה יביא איזה מכשיר קסם שעובד (ואשמח לנסות אותו במקום לעשות שוב הדברה בקרוב), אין מנוס מהדברה מקצועית.

פורסם

מניסיון של אחד שעבר הרבה בתים והדברות (ממושב, קיבוץ, שיכונים ובתים חדשים ודירות בקומות שונות...) במקרה הזה אין כמו הדברה.

אני לא יודע בדיוק מה הסיבות שבהדברה ביתית (K300 ודומיו) זה עוזר נקודתית ולזמן קצר יחסית ובהדברה מקצועית זה לתקופה ארוכה אבל חד משמעית - הדברה סוגרת את העניין.

פורסם

מה הסיבה להימנע מהדברה?

עשיתי הדברה השנה לפני הקיץ ובינתיים מצאתי 3 גופות בבית, אבל זה כל כך עדיף מאשר לדעת שהם מטיילים בבית.

במקרה שלי לי יש פוביה ממקקים, יותר מאשר לאשתי ויש לי עשרות מורקים על מקקים כולל אחד שקפץ עליי לפני שנה וחצי מתוך המזגן של האוטו, עוד אחד שקפץ מהמזגן של חדר השינה ועוד.

אתמול ריססתי את החנייה המקורה שלי, נמאס לי לדרוך עליהם כשאני יוצא מהאוטו :x

פורסם

צריך לעשות הבחנה בין בעיית תיקנים סביבתית או בעיה בתוך הדירה.

על בעיה סביבתית ניתן להתגבר די בקלות, מרססים תרסיס מיקרוקפסולרי נגד תיקנים מסביב לחלונות הבית מהצד החיצוני וזה ימנע מהם מלהכנס.

מי שבכל זאת יכנס, ציק צק ימות.

לבעיית תיקנים בתוך הבית, אין שום ברירה חוץ מריסוס מקצועי שפותר את הבעיה למספר שנים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם לי יש פוביה ממקקים ואני פשוט לא מסוגל לראות אותם ולא לסבול את המחשבה שהם מטיילים לי בדירה.

ברשותכם ארחיב מעט בעניין מקרים בהם הבעיה בתוך הדירה.

מקקים בדירה מגיעים בד"כ דרך מערכת הביוב. זו האמת ואני התקשיתי להאמין בה עד שבוקר אחד אורח לא רצוי הציץ מפתח הביוב בכיור והוכיח לי זאת.

ניתן לצמצם משמעותית כניסת מקקים לדירה באמצעות מערכת הביוב ע"י סגירת פתחי הביוב {כיורים/אמבטיה} באמצעות רשתות הסינון הפשוטות + סגירת פתחי הניקוז בחלק העליון של הכיור או האמבטיה בכל לילה.

לגבי בעיות שמקורן חיצוני - יש לברר עם מדביר לגבי הדברה שתכלול גם מערכות ביוב.

פורסם

על בעיה סביבתית ניתן להתגבר די בקלות, מרססים תרסיס מיקרוקפסולרי נגד תיקנים מסביב לחלונות הבית מהצד החיצוני וזה ימנע מהם מלהכנס.

מי שבכל זאת יכנס, ציק צק ימות.

איזה תרסיס מיקרוקפסולרי? אתה מתכוון ל-K300 או למשהו אחר? וכל כמה זמן לרסס? עשיתי את זה מספר פעמים ואני לא בטוח שזה עזר. חוץ מזה שאצלי (קומת קרקע) נראה שהם נכנסים באמת מהביוב ולא מהחלונות.

בכל מקרה, במשך המון זמן לא היה כלום אבל בשבועות האחרונים היו לי לפחות 10 ג'וקים בדירה. הקטע המוזר הוא שרובם כבר היו מתים או הפוכים בדרך למות כשראיתי אותם. רק אתמול אני יושב על המחשב איזה שעה וכשאני קם והולך שלושה צעדים אני פתאום רואה ג'וק ענק שוכב הפוך על הרצפה. מאיפה לעזאזל הוא הגיע? לפני שבועיים אלו היו שלושה ג'וקים בבת אחת שהופיעו כאילו משום מקום! אחד חי במקלחת, אחד מת ליד דלת הכניסה ועוד אחד מעולף על הרצפה בסלון...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש הבדל בין הג'וקים הגדולים המעופפים, שיש תקופות בשנה שהם מגיעים בתעופה דרך החלונות

והפתחים בבית, ואם עשיתם הדברה\ אז ברגע כניסתם לבית הם מתחילים בתהליך המוות.

לעומתם יש את הג'וקים הקטנים יותר שיכולים להגיע דרך הביוב ודרך חריצים כלשהם במבנה.

הפתרון הכי טוב הוא הדברה מקצועית. פעם בכמה שנים, ואז גם אם חודרים אויבים, הם מתים

בדקות הראשונות של כניסתם לבית.

פורסם
. הקטע המוזר הוא שרובם כבר היו מתים או הפוכים בדרך למות כשראיתי אותם. רק אתמול אני יושב על המחשב איזה שעה וכשאני קם והולך שלושה צעדים אני פתאום רואה ג'וק ענק שוכב הפוך על הרצפה. מאיפה לעזאזל הוא הגיע? לפני שבועיים אלו היו שלושה ג'וקים בבת אחת שהופיעו כאילו משום מקום! אחד חי במקלחת, אחד מת ליד דלת הכניסה ועוד אחד מעולף על הרצפה בסלון...

זאת בדיוק הפעילות של תרסיס מיקרו קפסולרי.

בתיאור די פשטני, התרסיס נמצא בתוך מיקרו-קפסולות (כאילו דא) וע"י מגע פיזי של התיקן הוא שובר את מעטפת הקפסולה והחומר נמרח עליו והורג אותו.

פעילות הקפסולות והחומר היא עד חצי שנה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אבל K300 הוא לא כזה למיטב הבנתי. ובעלי הבית שלי טוענים שהם לא עשו הדברה בשנה האחרונה. מוזר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
יש הבדל בין הג'וקים הגדולים המעופפים, שיש תקופות בשנה שהם מגיעים בתעופה דרך החלונות

והפתחים בבית....

...לעומתם יש את הג'וקים הקטנים יותר שיכולים להגיע דרך הביוב ודרך חריצים כלשהם במבנה...

גם אני חשבתי כך עד שראיתי בעצמי איזה מיפלצים יוצאים מהביוב.. קטנים הם ממש, אבל ממש לא :-(

Sronis,

קומת הקרקע קרובה יותר לבורות הביוב והשכיחות של הגעת תיקנים משם לדירה היא בהחלט גדולה יותר [לצערי, מנסיון]

ליד קומות קרקע של דירות גן, בתים פרטיים ובסמיכות לפרטרים יש פעמים רבות פתחי ניקוז של מרפסות או פאטיו. אלה מקור לא אכזב לחדירה מהירה של הפולשים הגועליים.

פורסם

הבנתי. אוקיי, אז אתייחס לריבוי הג'וקים בדירה כאל בעייה זמנית הנובעת מעונות השנה, ואקווה למצוא גם את השאר הפוכים ומפרפרים ולא חיים ומתרוצצים. כך או כך, אין כמו ההרגשה של שמיעת הפגיעה שלהם בפנים הצינור של שואב האבק, בדרך אל מותם הוודאי לאחר המפגש עם הפילטר :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...