Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הייתי היום בחברת AVIS והציעו לי רכב 0 קילומטר כאשר יד ראשונה תיהיה פרטית

ובחברת שלמה SIXT אמרו לי שהיד הראשונה תיהיה ליסינג

האם יד ראשונה במקרה של AVIS תיהיה פרטית - איך זה יכול להיות?!?!

ומה אתם ממליצים אם 2 החברות מציעות אותו מחיר

פורסם

AVIS קנו מהיבואן עודפי מלאי שהיו חייבים להירשם לפני שיעברו 12 חודשים לכניסתם לארץ.

הם החליטו לנהוג בחכמה ולרשום את כלי הרכב על שם אחד המנהלים כדי שלא יחשב לליסינג.

AVIS זאת חברה מכובדת ואמינה ואל לך לחשוש לקנות מהם רכב חדש לגמרי.

בנתונים שנתת -AVIS עדיפה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האם על הרכב שנרשם כיד ראשונה מ"ליסינג" אתה מקבל הנחה בהשוואה לזה שהיינו יד ראשונה "פרטית"?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לא בהכרח. לפעמים מנהל סניף מפעיל שיקול דעת, רושם את הרכבים על שם העובדים. ככה ביום המכירה יהיה יותר קל למכור את הרכב, הוא לא יהיה ליסינג עם 0 ק"מ אלא סתם רכב רגיל :lol:

פורסם

המחיר הוא אותו דבר,

השאלה היא שאני בא למכור את הרכב מה אני אומר שקניתי 0 קילומטר מפרטי?זה נראה קצת מוזר,

הרי היתרון בלקנות מליסינג הוא בכך שאני קונה רכב חדש עם 0 קילומטר בהנחה יחסית למחיר היבואן

ושאלה נוספת:מה עדיף מאזדה 3 או פורד פוקוס? הפוקוס יקרה יותר ב4000 ש"ח

פורסם

אני לא מאמין שאוויס משתתפת בקומבינה כזאת, שהיא למיטב ידיעתי בניגוד לנהלים של רוב יבואני הרכב.

בכל מקרה, השאלה שלך לא הגיונית.

פוקוס צורה ישנה כבר אין להשיג יד ראשונה אפס קילומטרים וגם אם הייתה, היא תהיה מודל 2011 ולא מודל 2012.

פוקוס צורה חדשה בחיים לא תשיג יד ראשונה אפס קילומטרים מיד פרטית כי הן נחטפות בליסינג. גם אם תשיג, היא בטוח תהיה הרבה יותר יקרה ממאזדה 3.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הציעו לנו היום פורד פוקוס 2012 או מאזדה 3 2012 שניהם 0 קילומטר ואוויס אמרו שיד ראשונה רשום פרטי,

הפוקוס יקרה יותר ב4000 ש"ח.

פורסם

כבר ראיתי מקרים שחברות ליסינג קנו כלי רכב (במטרה למכור אותם מייד כ-0 ק"מ) ורשמו אותם כרכב חברה רגיל (לא ליסינג), ואז הבעלות הראשונה היא חברה ולא מופיע ברשיון "מקוריות - החכר". ואולי זה ההסבר ליד ה"פרטית".

פורד פוקוס מהדגם החדש די נפוץ כ"יד ראשונה - 0 ק"מ"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טוב, מעניין. אולי משהו השתנה בשבוע ומשהו שלא הייתי בעבודה?!

בכל מקרה, או שנתנו לכם מחיר ממש טוב על הפוקוס או שנתנו לכם מחיר ממש גרוע על המאזדה. אני די בטוח שעד לפני כמה שבועות היה אפשר למצוא מאזדה 3 יד ראשונה אפס ק׳ ב 95 אלף ש״ח. אני לא מאמין שעל פוקוס צורה חדשה תקבלו 20 אלף ש״ח הנחה.

אבל בהנחה ושוב כל מיני דברים השתנו בזמן שלמדתי בבית, לך על הפוקוס. אבל קח בחשבון סחירות בעייתית מאוד בשנים הקרובות, בשני מקרים.

פורסם

ההצעות המאוד נמוכות על המאזדה היו לדגמי 2011, אני אישית קיבלתי מקל אוטו הצעה לרכב כזה ב-88 אלף שקלים.

היו מחירים דומים גם לפלואנס ופוקוס הישנה מ-2011.

גם אני מסכים בנוגע לסחירות הבעייתית אבל ברכישה של רכב שהיד הראשונה פרטית אתה מונע חלק מהבעיה. מה שכן עדיין מדובר ברכב ברמת גימור ליסינג ומיד שניה.

פורסם

אוויס היא חברה להשכרת רכב שקונה רכב מהיבואן בהנחה משמעותית

ומשכירה רכבים על בסיס יומי חודשי וגם ליסינג שנתי.כמו שנכתב מעליי

גם קונה רכבים אפס ק"מ שעברו 12 חודשים מרגע עלייתם בפועל על הכביש.

החברה קונה במחיר מעולה כמויות של רכבים ללא מע"מ וללא הוצאות רישויי+

הנחה גדולה ולפעמים ברכבים יקרים יותר מערכת האיתור כבר בפנים.

הקונה רוכש רכב עם מערכת איתור אזעקה רישוי טסט אחריות לעוד שנתיים

תלויי בסוג הרכב והייבואן .לא לשכוח אוויס היא חברה שמטרתה להרוויח כסף.

רכבי ליסינג יד ראשונה צפויים להמכר בן 7-15% פחות מהמחירון.

העיסקה נראת משתלמת מאוד למי שאין בידו 25,000-15,000 ש"ח נוספים

פלוס מינוס.

המינוסים-רכב יד שנייה ומליסינג שייתכן במכירה עתידית ישפיעו על מחירו.

מניסיון שלי הקנייה משתלמת בהנחה שבעל הרכב מחזיק את הרכב מעל 3 שנים.

העיסקה היותר טובה למתחיל השירשור היא לגשת לסוכניות הרכבים ולעשות את העיסקה

בעצמו לרכב שאוטוטו עוברים 12 חודשים אצל הייבואן ולקבל את ההנחות הנ"ל.

ובעוד 3 שנים כשיירצה למכור יירשם 0 ק"מ יד שנייה מהייבואן/סוכנות הרכב.

פורסם

מתעלק על השרשור הקיים במקום לפתוח חדש...

ראיתי הרבה מודעות של סוכנויות שמציעות רכבים יד שניה עם 0 ק"מ. לדוגמה, דיברתי עם סוכנות שיכולה למכור לי קיה סיד סטיישן ב- 97K. יש לי אפשרות לבחור צבע, והרכב יגיע תוך 14 יום.

יש לי מספר שאלות בנושא:

1. אם מדובר בעודפים שלא נמכרו - איך זה שאני יכול לבחור צבע, ולמה אני צריך לחכות 14 יום?

2. האם זה בטוח לקנות רכב מסוכנות כזו? מה צריך לבדוק?

3. האם עדיף לפנות עצמאית ליבואן?

תודה,

אורן.

פורסם

1. יכול להיות שיש עודפים במגוון צבעים.

2. אם מדובר בסוכנות גדולה ומסודרת, זה בסדר וזה בטוח.

3. אפשר, אבל לא תמיד אצל היבואן תוכל לקבל את אותו המחיר.

פורסם

מה עדיף בעצם? לקנות מחברת ליסינג רכב שעוד מעט מסתיימים 12 חודשים ראשונים, או רכב מעל שנה? כמובן שיש הבדל במחיר. אבל אילו עוד יש הבדלים בין שתי האפשרויות?

• תוכן חדש...