Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

ידוע שסיאט לאון רכב נמוך (דור 2 הנוכחי) אך יצא לכם לחוות מה שאני חווה?

כאשר אני נוסע עם הרכב על פס האטה מוגזם וקצת גבוה או דוקרנים מעט גבוהים, יש רעש של מעין מתכת מתחת לרכב, כלומר יש נגיעה בחלק מסויים בתחתית הרכב. מישהו יודע על מה אני מדבר? האם זו נגיעה בצינור אגזוז או משהו? יש מקומות שאני חייב לעבור בהם אבל הפס האטה מעט גדול ואז יש את הרעש של נגיעה בתחתית הרכב.

פוגע ברכב? מישהו יודע? קצת בעייתי לא?

תודה לכם.

פורסם

זה די פשוט

תציץ מתחת לרכב ותחפש שריטות

קרוב לוודאי שזה או מתחת למנוע בצינורות או באגזוז,

או שתעבור מעל במפרים כמו ריכבי ליסינג. :lol:

שים גז עד הסוף

אני נגד רק שיהיה ברור פה

איך שהזמן טס.

:-D אלפא רומיאו 146 1996

פיגו 206 2007

פורד פוקוס 2012

פורסם
זה די פשוט

תציץ מתחת לרכב ותחפש שריטות

קרוב לוודאי שזה או מתחת למנוע בצינורות או באגזוז,

או שתעבור מעל במפרים כמו ריכבי ליסינג. :lol:

שים גז עד הסוף

אני נגד רק שיהיה ברור פה

הצליל המתכתי של קליק כזה מגיע ממרכז הרכב, ככה זה נשמע. לדעתי זה הצינור אגזוז אבל זה בריא? זה בגלל שהרכב מאוד נמוך? זה אמור להיות כך?

אני עובר מאוד מאוד לאט על הדברים הגבוהים האלה ומחכה רק לשמוע חריקה אם זה פס האטה מאבן או קליק מתכתי אם זה דוקרן גבוה, ואז אני מקלל!

:-P

נקווה שאין נזק או משהו.

תודה,

פורסם

גם לי זה קרה בעבר התכופפתי מתחת לרכב וראיתי את אחד מתופסי הצינור מן קליפסים כאלה שמחזיקים את הצינור הוא היה משוחרר, תפסתי אותו חזרה עם התופסן והרעש לא חזר..

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
גם לי זה קרה בעבר התכופפתי מתחת לרכב וראיתי את אחד מתופסי הצינור מן קליפסים כאלה שמחזיקים את הצינור הוא היה משוחרר, תפסתי אותו חזרה עם התופסן והרעש לא חזר..

אוקיי, תודה איש.

אני אבדוק את זה.

כלומר התופסן היה משוחרר ולכן הצינור נטה מטה יותר? זאת הכוונה? אח"כ אחרי שנעלת חזרה הצינור "עלה" חזרה למעלה?

פורסם

אוקיי, התכופפתי לראות מה קורה מתחת לרכב וראיתי שהכל ישר וסבבה אך במרכז הרכב יש מעין לשונית כזו שנוטה למטה לגמרי.

אני מעריך שאצטרך להכניס את הרכב למוסך שיסדרו לי זאת, לבד אני לא אצליח.

זה גם מה שהיה אצלך? נראה כמו משולש/מעויין כזה במרכז הרכב למטה שמשוחרר או תלוי באוויר.

פורסם
כנס למוסך, תעלה את הרכב לליפט ותחפש שפשופים. יש מתחת לרכב חיפויים שאמורים להגן על הצינורות.

שפשופים זה אחד, לדעתי הלשונית התלויה הזו באוויר לא צריכה להיות ככה.

פורסם
כנס למוסך, תעלה את הרכב לליפט ותחפש שפשופים. יש מתחת לרכב חיפויים שאמורים להגן על הצינורות.

טוב, הייתי במוסך ומסתבר שחלק שנקרא "גשר" שזו מין חתיכת מתכת כזו שנמצאת במרכז הרכב ומאחורה ומגנה כביכול מנפילה של צינורות האגזוז.

כלומר, אם האגזוז נופל אז שייפול עליו ולא על הכביש.

החלק הזה קיבל מכה רצינית, לא יודע איך, הוא היה כולו עקום ונתלש מצד ימין ולכן נשאר חצי תלוי על צד שמאל. אין לי מושג איך זה קרה, אולי דוקרנים גבוהים, אולי פסי האטה גבוהים, אבן, אין לי שמץ אבל עכשיו שילמתי 377 ש"ח על גשר מסכן חדש. טוב נו, זה מה יש.

רק רציתי לעדכן את כולם.

יום טוב,

פורסם
למה לא לרתך את הקיים וזהו?

אחי, הוא התעקם לגמרי, אבל לגמרי!

בקיצור, החליפו לי חדש, עלה 371 ש"ח וזהו. אין לי שמץ של מושג מה גרם לזה

• תוכן חדש...