Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק גבוהה בפולו tsi 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש ברשותי פולו tsi 2012 בת חודש שהוצאתי מהחברה

אחרי 420 קילומטר אני צריך למלא שוב

להזכירם זה אמור להיות אוטו חסכוני שהממוצע שלו 650 למיכל אחרי שקלול ומה שהיצרן אומר

רוב הנסיעה שלי בעיר , עם שילובים בין עירוניים .

אני נוסע רגוע למרות שקשה עם הרכב הזה

תודה לעונים

פורסם

אתה נוסע בעיר אתה אומר לרוב, שם הצריכה גבוהה.

אתה לא צריך להתאמץ לנסוע "רגוע" , יש לך גיר אוטומטי, פשוט תלחץ בעדינות על הדוושה.

מה גודל המיכל בפולו? 55 ליטר?

Got To love It

פורסם

צריכת דלק לא מודדים במיכל הראשון שהרכב שתה אי פעם (ובטח שגם לא מחשבים ממוצע ממיכל אחד סה"כ), תן לו קצת להשתפשף.

בכל אופן, תתחדש.

@בן ה.

45 ליטר סה"כ.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ה-1.2TSI אכן עבר עדכון שכולל: ספייסר לטורבו, ניהול חדש למנוע+ניהול חדש לגיר.

צריכת הדלק והשמן תשתפר ותתייצב אחרי 10K ק"מ לערך.

עצה: תקפיד לבדוק את מפלס השמן לעיתים תכופות.

פורסם

אתה נוסע בעיקר בעיר, לא רגוע והרכב עוד חדש מהניילונים - למה ציפית?! שיאכל 1 ל-30?! כמו שאמרו לפני - צריך לתת זמן למנוע לעבור את ההרצה הטבעית שלו - ואז למדוד.

We are the Human Race

פורסם

אז לגשת למוסך בשביל עדכון אם צריך?

אני נוסע רגוע אחי

חבר שלי הוציא סיאט איביזה tsi

הוא מתדלק אחרי 550

ויש לו את האוטו חודשיים

פורסם

חברים עכשיו חודש יולי.

אני מתאר לעצמי שהבחור נוסע על רכב חדש , לרוב בעיר, עם מזגן דלוק במלוא עוצמתו.

ברור שהצריכה תהיה גבוהה !

בחישוב קל הצריכה יוצאת 9.3 קילומטר לליטר, יחסית לתנאי השימוש המתוארים זה מעולה...

זמין 8)

פורסם
חברים עכשיו חודש יולי.

אני מתאר לעצמי שהבחור נוסע על רכב חדש , לרוב בעיר, עם מזגן דלוק במלוא עוצמתו.

ברור שהצריכה תהיה גבוהה !

בחישוב קל הצריכה יוצאת 9.3 קילומטר לליטר, יחסית לתנאי השימוש המתוארים זה מעולה...

מעולה למה? זאת צריכה של STI.

פורסם

מצטער "לבאס", אבל עם הולוסטר הגעתי לצריכת דלק של 10.1 ק"מ לליטר בטנק שבוזבז אך ורק על נסועה עירונית + מזגן בלי חשבון + רגל כבדהעל הגז מידי פעם (שזה אומר נסיעה אחת ל-3 אני עם רגל כבדה). משהו בהחלט נשמע לי תמוה גם בנתון שלך - 9.3 ק"מ לליטר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מבין שצריך פרטים נוספים, הנה ההסבר מניסיוני עם הרכב.

את הרכב שלי גם קניתי בקיץ, הוא עלה על הכביש בסוף מאי של השנה שעברה.

בחודשים הראשונים בתקופת ההרצה, אכן הייתה לו צריכת דלק גבוהה יחסית, דומה למתוארת בשרשור זה.

אחרי תקופת ההרצה, צריכת הדלק ירדה בהדרגה.

בקיץ הנוכחי ואם סגנון הנהיגה שלי הינו מכוון חסכון, צריכת הדלק שלי עומדת בממוצע על 1:15 בנסיעה משולבת עם מזגן.

בנסיעה עירונית קצת פחות, אבל אין לי נתון מדוייק כי אני לרוב נוסע משולבות; מהיר ועירוני.

המסקנה, יהיה בסדר ידידי, צריכת הדלק תשתפר עם הזמן .:wink:

זמין 8)

פורסם
מעולה למה? זאת צריכה של STI.

טוב שלא הגזמת בטירוף.

1. צריכה לא מודדים ב"אחרי כמה ק"מ צריך לתדלק", ולו מכיוון ש"צריך" זה מושג ערטילאי. צריכה מודדים כשמחלקים את מספר הק"מ במספר הליטר שמולאו בעת התדלוק.

2. הבדלים של 1, 2, 3 ואפילו 4 ק"מ לליטר בין שתי מכוניות דומות הם אפשריים בהחלט כתלות במיליון גורמים.

3. כ-10 ק"מ לליטר היא צריכה הגיונית לרכב כזה שהוא חדש לגמרי וננהג בעיקר בעיר בשיא הקיץ.

4. רוצה לבדוק צריכה כמו שצריך? נהל רישום מדויק של הצריכה לאורך חיי הרכב ובדוק אם היא משתפרת ככל שעובר הזמן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא מבין איך המכונת תפירה המוגדשת הזאת צורכת כ"כ הרבה דלק.

אני עם מנוע 1.6 שעשה 200K כמעט, עושה 1:12 וזה רק בתוך העיר בחצי שנה האחרונה.

עובדים עליכם בעיניים עם הTSI הזאת.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תוכן חדש...