Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טכנו טסט משתפת פעולה עם אתר הרעיונות fidbek,

אנו מחפשים רעיונות לשיפור חווית הטסט לרכב.

היכנסו ללינק, הגישו לנו רעיונות ויחד נוביל לשינוי:

http://fidbek.co.il/technotest

*הרעיון הנבחר יזכה ב-1000 ש"ח מתנה למימוש בכל סניפי הרשת.

פורסם

היה יכול להיות ממש נחמד אם היה סניף דואר בכל אחד מהסניפים שלכם כך שאדם אשר מגיע לטסט ושכח לשלם את רישיון הרכב יוכל לשלמו במקום. הדבר רלוונטי גם לעניין העברת בעלות בבדיקה לקנייה.

מעבר לכך, אני חושב שהדבר יכול גם למשוך לקוחות נוספים לסניפים שלכם.

נ.ב

תודה על התיקון המצוין לפאג'רו שלי :-P

חתימה זו אינה מורשת לצפיה עקב חיבורך לפייסבוק.

נ.ב

אני שונא פייסבוק :evil:

פורסם

אמממ אולי שלא יחפשו להפיל אותנו על שטויות בשביל שנסדר במכוני טסטים במחיר מופקע חלקים שאין עמם שום

בעיה כמו באנד (אזיקון לבן מסריח) לצירייה ב-150 ש"ח?

לא ספציפית מופנה אליכם.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פשוט תהיו נחמדים, ואל תכשילו על שטויות :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נורא מסקרן אותי;

img36.jpg

איך לכל הרוחות אפשר לנצל 1000שח במכון טסטים במכה אחת? :shock:

60 לוחיות רישוי? 200 נורות הלוגן?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או שוחד לבוחן:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נורא מסקרן אותי;

אישית, דעתי הינה כמו של "slow ride", הייתי הולך על ה-"שוחד לבוחן" :wink:

אבל עכשיו ברצינות, אני מניח שהם מתכוונים לשרותים של המוסכים שלהם, מחלקת הפחחות וצבע והטרייד אין.

(אני מסיק זאת מכך שהם רושמים "לשימוש בכל סניפי הרשת", ולי אישית קופון כזה היה יכול לעזור מאוד לא מזמן)

אבל אני מקווה שעצם כך שמדובר במתנה לא יוביל לשינוי מחירים דראסטי,

כמו שרואים בחנויות בגדים:

לדוג':

חולצת פולו - 200 שח.

קופון לחולצת פולו ב50% הנחה, מחיר סופי- 250 שח.

ההיגיון: מסתבר שהמחיר המקורי הינו 500 שקלים, והמחיר הרגיל הוא בעצמו אחרי הנחה ועדיף על הקופון.

*זהירות ממבצעים מתוחכמים מדי.

חתימה זו אינה מורשת לצפיה עקב חיבורך לפייסבוק.

נ.ב

אני שונא פייסבוק :evil:

פורסם

הרבה אנשים,"מפחדים" מהמסלול,אם הבוחנים יקחו,(ממי שמבקש) את הרכב

ויעבירו בעצמם את המסלול,גם יוכלו לבדוק טוב יותר וגם יחסך כאב ראש

ללקוח.

החלק המעצבן ביותר בטסט,הוא התור של הרכבים לפני שנכנסים למסלול,לפני שמגיעים

לפקידה.צריך איש שרות לקוחות שגם יסדר הבלגן,יכוון התנועה ויסביר פנים.

דבר הכי חשוב,שאנשים לא ירגישו שעושקים אותם,מוצאים להם רגקטים מינוריים,

כמו קרע בריפוד או נקודת חלודה בסף הדלת ושולחים אותם לפחח בקרוב.

והכי חשוב שהבוחנים יהיו נעימים ואדיבים.

לקוח לא מרוצה היום לא יחזור שנה הבאה לטסט.

והעיצה הטובה ביותר לדעתי,גילשו באינטרנט בפורומי הרכב השונים

ותראו על מה מתלוננים הלקוחות שלכם ושל מכונים מתחרים ותסיקו מסקנות.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

:mm_yeah:לדבר אושרי

לגבי ה"פחד" - ברור שהוא לא רציונלי, זהו פחד כמו שיש לפני כל מבחן שהוא.

העניין הוא יותר הנוחות, הרבה יותר כיף לשבת בנחת בצד ולא בתוך הרכב, ושמישהו הרכב ינסע ברכב ויסובב את ההגה ימינה ושמאלה (ויותר חזק וכו').

אני מאמין שבסך הכל זה ייגרם לשהיה יותר קצרה על המסלול וליכולת לקבל יותר רכבים בזמן נתון, מכיון שחלק מהשהייה המיותרת על המסלול אי חוסר ההבנה לפעמים של הנהג מה נדרש ממנו, לדוגמא לסובב את ההגה חזק ולא כמו ****. כך שרעיון זה יהיה מצויין גם לבעל מכון הרישוי.

למרות שלמי שמעוניין בשירות דומה אזי בשנים האחרונות הרבה מוסכים במסגרת טיפול שנתי לוקחים את הרכב בעצמם (אם בעל הרכב מסכים) גם לטסט, אני עצמי הייתי מנצל את השירות הזה שהוא דבר אדיר, הייתי מכניס את הרכב על הבוקר למוסך ובא לאסוף אותו אחרי 4 שעות כשהוא אחרי טיפול ועם טופס טסט חתום בתא הכפפות.

פורסם

לדעתי יש בשנים האחרונות הרגשה שמכוני הרישוי מחפשים את הרכבים על הדברים הקטנים ולא הגדולים והחשובים באמת. יכשילו אותך בטסט על ריפוד קרוע אבל יעבירו אותך עם צמיגים יבשים, יכשילו אותך על חור באגזוז אבל ידחפו לך תוסף בחמישים שקלים ויעבירו אותך עם co גבוה.

אני הייתי רוצה שיפסיקו להתעסק איתי בקטנות וכשאני אצא מהטסט אני ארגיש שבאמת בדקו לי את האוטו. ע״ע הגרנדיס של משפחת אטיאס, שאני בטוח שהיו לו מגבים תקינים, אבל מה הם שווים כשאין ברקסים?!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• ספונסר פורום
פורסם
נורא מסקרן אותי;

img36.jpg

רשת טכנו טסט כוללת בתוכנה מעבר למכוני רישוי גם מוסכים כלליים.

פורסם

אני ממזמן הגעתי למסקנה שהגעה מוקדם בבוקר בכל יום חוץ מיום שישי ולהיות אחד מהראשונים, זו ההמלצה הכי טובה. אין לחץ, אין עדיין את העייפות של בעלי המקצוע ואפשר בכייף לעבור טסט במהירות מבלי שינסו לסחוט אותך.

כמו בכל עבודה, תמיד קיימים העובדים הממורמרים, אבל כאשר אתה בין הראשונים, הם עדיין לא הספיקו להתחמם:).

פורסם
אני ממזמן הגעתי למסקנה שהגעה מוקדם בבוקר בכל יום חוץ מיום שישי ולהיות אחד מהראשונים, זו ההמלצה הכי טובה. אין לחץ, אין עדיין את העייפות של בעלי המקצוע ואפשר בכייף לעבור טסט במהירות מבלי שינסו לסחוט אותך.

כמו בכל עבודה, תמיד קיימים העובדים הממורמרים, אבל כאשר אתה בין הראשונים, הם עדיין לא הספיקו להתחמם:).

+1

פעמיים עברתי ככה טסט בלי שום תקלה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
היום הייתי בטסט בטכנוטסט בטירת הכרמל . יש לי דייהו רייסר 94 מטופלת מאודץ הבוחן לא מצא כלום על מה להכשיל אז הוא הכשיל על זיהום אויר. אמר לי לגשת לצד השני של המוסך שם ישימו לי תוסף לדלק שיסדר הכל. בא הבחור הוסיף את התוסף לדלק נתן קצת גז פתח את הבנד של הסעפת השפריץ קצת ספרי קרבורטורים . כל הטיפול היה לא יותר מ5 דקות. אמר לי לחזור לאזור של הטסטים והודיע לי שעברתי את בטסט האוטו לא מזהם יותר ואני צריך להשאיר אצלם 266 שקל על תוסף ועבודה. מה עושים למי מתלוננים? אני לא מתכוון לשתוק להם ראיתי את המחסן שלהם יש להם סטוקים של תוסף לדלק gold lable ופרסומות בכל מקום שזה מה שיעביר אותך בטסט אם יש למישהו עצות מה לעשות אשמח לשמוע

זה משהו שפרסמתי בפורום ב18.7.07

מאז לא נכנס אליהם

• תוכן חדש...