Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת, חבר שואל, מי יודע ויכול לטפל בידע ואהבה ברכב מסוג וואג (מנוע 1.8 טורבו).

שמעתי על איציק כלשהו, אפשר פרטים אולי?

תודה מראש חברים.

פורסם

מכונאות רק "מוסך רון", המון שנים הייתי רק אצל איציק אך לצערנו הוא עבר תאונה לפני חצי שנה

והיום לא הוא מתעסק פיזית ברכבים אלא העובדים שלו.

שיפורים לוואגיות זה כבר או PITSTOP או E&A.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
מכונאות רק "מוסך רון", המון שנים הייתי רק אצל איציק אך לצערנו הוא עבר תאונה לפני חצי שנה

והיום לא הוא מתעסק פיזית ברכבים אלא העובדים שלו.

שיפורים לוואגיות זה כבר או PITSTOP או E&A.

אפשרי לקבל את הפרטים וכיוון למוסך של איציק?

פורסם
לא בכל מה שקשור, במכונאות רכב E&A לא מתעסקים.

מתעסקים, עובדה החלפתי שם אטם מכסה שסתומים לפני חודש.

כמו בכותרת, חבר שואל, מי יודע ויכול לטפל בידע ואהבה ברכב מסוג וואג (מנוע 1.8 טורבו).

שמעתי על איציק כלשהו, אפשר פרטים אולי?

תודה מראש חברים.

רחוב אייזקסון 7 אזור התעשייה הישן של ראשון לציון מאחורי הבורגר ראנץ, כרגע חמזי העובד שלו שם אם אתה רוצה טלפון תשלח לי ה"פ

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם
במכונאות קלה כן, מן הסתם הם יודעים לפתוח ראש.

התבלבלת לא התכוונתי לאטם ראש אלה לאטם מכסה שסתומים, ז"א רק צריך לפתוח את מכסה השסתומים ולא את הראש כולו.

הם מתעסקים גם בחיזוק מנועים אם אני לא טועה וגם בהחלפת טורבואים שזה כבר לא "מכונאות קלה"

פורסם

סליחה אתה צודק, התכוונתי שהם יודעים להתעסק במכונאות שסביב השיפורים.

לא במכונאות כבדה, אם אני זוכר נכון בזמנו בחור בשם ירון היה עושה את זה בשבילם.

אבל יכול להיות שהם השתדרגו עם הזמן.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

הוא לא מחפש את E&A, הוא מחפש מקום שידע על הרכב שלו מא עד ת.

שיעשה לו את כל עבודות המכונאות, עם אופציה לשיפורים, ולא מקום שיודע להחליף גומיה, תוכיה ואינטר קולר, עם כל הכבוד.

פורסם

מצטער לבשר לך את זה אבל E@A מכירים את מנוע ה 1.8T כמו כף ידם ותועדו ככאלה שפתרו תקלות שמוסכים אחרים לא פתרו.

אל תזלזל בהם בכלל לא בפן של שיפורים לא של תקלות לא של תיקונים ואפילו טיפולים שוטפים.

הם מבין הסדנאות בארץ שמכירים את המנוע הזה הכי טוב.

פורסם
אפשרי לקבל את הפרטים וכיוון למוסך של איציק?

Gi-Dub

0-5-7-5-2-5-1-8-8-8 - איציק

רחוב איזקסון ,ראשון לציון.

*זה מה שיש לי מלפני שנה וחצי לא נראה שיש שינוי אבל לך תדע

פורסם

זה כבר מזמן לא Gi-Dub,

הם היו איציק וגבי אבל התפצלו כל אחד לדרכו ועכשיו זה רק איציק.

אחלה בנאדם, עשיתי אצלו הרבה טיפולים ושדרוגי צנרות.

ממליץ בחום.

• תוכן חדש...