Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי לאונה 87', עברה טסט היום.

בעת שאני לוחץ על דוושת הלבמים נשמע רעש של "קליק" מתכתי, הרעש איננו רעש החריקה/שריקה השכיח יותר.

אוסיף שכאשר הרכב עומד בפארקינג ואני מבצע ליחצות על דוושת הבלם הרעש איננו נשמע. אין לי ספק שאלו לא הבלמים עצמם כי אלו נבדקו לאחרונה.

אשמח לשמוע דעות ופידבקים מכם,

תודה,

ברי.

פורסם

יש על הדוושה יוניט שמדליק את אורות הברקס יכול להיות שהוא מרעיש (למרות שהיה אמור להרעיש גם בעמידה...).

לפני הטסט נגעו במשהו שקשור לבלמים? בלם יד?

פורסם

הרעש של היוניט מוכר לי, זה קליק שנשמע מתוך הרכב, אבל זה לא המקרה הפעם.

הרעש שאני שומע מגיע מאזור מרכז הרכב, מחוצה לו-בתחתית והוא מעט חזק יותר מקליק היוניט.

פורסם
שלום,

ברשותי לאונה 87', עברה טסט היום.

בעת שאני לוחץ על דוושת הלבמים נשמע רעש של "קליק" מתכתי, הרעש איננו רעש החריקה/שריקה השכיח יותר.

אוסיף שכאשר הרכב עומד בפארקינג ואני מבצע ליחצות על דוושת הבלם הרעש איננו נשמע. אין לי ספק שאלו לא הבלמים עצמם כי אלו נבדקו לאחרונה.

אשמח לשמוע דעות ופידבקים מכם,

תודה,

ברי.[/quote

שווה בדיקה

1 פרק 2 גלגלים קידמים

2 בדוק את עובי הדיסקיות

3 בדוק אם הקלפירים לא תפוסים

4 בדוק אם 2 הברגים של הקליפר מחוזקים היטב. מספיק שאחד הברגים משוחרר הוא יכול להשמיע צליל מתכתי בלחיצה על דוושת הבלם ( כמובן בנסיעה)

עד כן בשלב זה . בהצלחה.

קובי

פורסם

תופעה מוכרת,היה יותר בדגמים הישנים של סובארו אך גם בלאונה.

ההסבר- ישנה פחית קפיצית בשני צידי הקאליפר שאוחזת את דיסקת הבלם בתוך התושבת, אם הזמן קפיציות הפחית הולכת ונחלשת ונוצר חופש קטן בין הדיסקה לבין התושבת,כאשר קונים דיסקיות חדשות לא מגיעות איתם הפחיות כמו ברוב הדסקיות החלופיות שמוכרים בארץ וכך לא מחליפים גם אותם במוסכים.בדיסקיות מקוריות חדשות מגיע תמיד גם סט פחיות וקפיצים. בכל אופן לא מדובר בבעיה בטיחותית רק הנקישה לא נעימה.

פורסם
תופעה מוכרת,היה יותר בדגמים הישנים של סובארו אך גם בלאונה.

ההסבר- ישנה פחית קפיצית בשני צידי הקאליפר שאוחזת את דיסקת הבלם בתוך התושבת, אם הזמן קפיציות הפחית הולכת ונחלשת ונוצר חופש קטן בין הדיסקה לבין התושבת,כאשר קונים דיסקיות חדשות לא מגיעות איתם הפחיות כמו ברוב הדסקיות החלופיות שמוכרים בארץ וכך לא מחליפים גם אותם במוסכים.בדיסקיות מקוריות חדשות מגיע תמיד גם סט פחיות וקפיצים. בכל אופן לא מדובר בבעיה בטיחותית רק הנקישה לא נעימה.

תודה על התשובה,

איך לחיצה על הדוושה משפיעה על הפחיות? אולי יש איור או צילום חתך שיוכל להמחיש את הפחיות.

• תוכן חדש...