Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון לבימר שלי, סדרה 1 ידנית שהוצאתי מהחנות לפני שבועיים.

עברתי איתה 2,100 ק"מ.

נסעתי למוסך המרכזי בפ"ת, שם אמרו לי שהלך הספידומטר ואין להם את החלק בארץ.

צריך להזמין מחו"ל, זה עניין של שבועיים, כך נאמר.

שאלתי אותם לגבי נסיעה ברכב שלי והם אמרו שזו תקלה בטיחותית והרכב יושבת עד לתיקון.

לקחו אותי לחברת השכרה וקיבלתי מאזדה.

אין מילים לתאר כמה אני מאוכזב.

השקעתי קצת מעל 170 אלף כדי לקפוץ למותג שנחשב כמה רמות מעל מה שהכרתי עד כה,

הרכב שבועיים על הכביש, נהיגה סולידית לחלוטין.

עכשיו הרכב יהיה מושבת לשבועיים לפחות.

1. למה אין את החלק במלאי?

2. אני לא מבין למה אי אפשר להביא במשלוח פדקס אקספרס את החלק ב3 ימים מכל מקום בעולם?

3. למה קיבלתי מאזדה מההשכרה אם השקעתי בBMW?

4. ה BMW HOTLINE (כפתור שמחייג למרכז שירות 24/7/365, במקרה חירום או תקלה רצינית ממנו כל כל התלהבו הנציגים) גרם לי להמתין 20 דקות על הקו ובסוף ניתקתי.

בקיצר, אכזבה אחת גדולה מהשירות\תפעול\מותג.

אני שולח מכתב לBMW העולמית.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצער לשמוע, רכב חדש וכבר משביתים לך אותו. לא נעים בכלל :evil: .

בקשר לחלק אתה צודק לפי דעתי (כנראה יחלקו עלינו), הוא צריך להיות בארץ. אבל ככה זה כאן, קודם מביאים את הרכבים אח"כ דואגים לחלקי חילוף.

רציתי להראות לך שירשור נוסף שאתה לא לבד (צרת רבים נחמת יחיד, אני יודע שזה לא מנחם בכלל אולי ההיפך - מרתיע), אבל כבר הגבת בו.

תעדכן בהתפתחויות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מבאס לשמוע. מקווה שאחרי שאלו רק קשיי לידה ואחרי התקלה המעצבנת הזאת לא יהיה יותר דבר חוץ מהנאה גדולה.

emotion of motion

פורסם

אל תשכח שזה דגם חדש, לא בטוח שהעיכוב באספקת החלק הוא דווקא באשמת היבואן. יכול להיות שבגרמניה היתה המתנה דומה, כי החלקים לדגם חדש עדיין לא נמצאים במחסני החלפים.

מקווה שיעבור לך מהר ותשכח מזה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מצטער לשמוע. אם קיבלת מאזדה 3 אז "תגיד תודה" (ציני). כל פעם שהייתי צריך לשים את השירוקו במוסך לתקופה ממושכת קיבלתי פולו 1.4. מחיר הרכבים שלנו דומה. אגב, אין חוק הספקת חלפים בארץ?

פורסם
אין מילים לתאר כמה אני מאוכזב.

השקעתי קצת מעל 170 אלף כדי לקפוץ למותג שנחשב כמה רמות מעל מה שהכרתי עד כה,

הרכב שבועיים על הכביש, נהיגה סולידית לחלוטין.

עכשיו הרכב יהיה מושבת לשבועיים לפחות.

בקיצר, אכזבה אחת גדולה מהשירות\תפעול\מותג.

אני שולח מכתב לBMW העולמית.

באמת מרגיז. אבל כמה הערות:

- לא השקעת אלא הוצאת. רכב זה הוצאה ולא השקעה.

- "אכזבה גדולה" - המלצתי לך, קח את החיים ביותר קלות. עד כמה שזה מרגיז, דברים כאלו קורים ואחרי שהתקלה תתוקן תהנה ותשכח מכל העניין.

- סיפקו לך רכב חלופי... זה אמנם לא אותו דבר, אבל לא נתקעת.

- תדאג לתעד את התקלה, כך שאם בעתיד יחזרו תקלות נוספות תוכל לטעון לנזק שדורש פיצוי.

- עד שתקבל תשובה מגרמניה, אני מאמין שתשכח שהייתה תקלה. אבל אם החלטת שכל מה שמעסיק אותך מעכשיו זה העניין הזה, אז לך על זה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• אחראי פורום
פורסם

אז מבחינתך להכניס רכב חדש (או די חדש) "כל פעם" ל"תקופה ממושכת" למוסך זה תקין?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

היבואנים היחידים שמחזיקים את כל החלפים הם רק אלו שמוכרים כמויות גדולות.

מאחר ומדובר בחלק שמן הסתם לא מוחלף בתדירות גבוהה, אזי צריך להמתין עד שיגיע מגרמניה.

ברגל אתה לא הולך.

לא נעים, לא נורא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אין מילים לתאר כמה שאני מאוכזב.

משתמש ותיק בפורום, רכש מכונית חמודה עם צבע משגע והחליט להודיע על כך בפרסום הודעת תקלה.

איפה התמונות?

פורסם

קח את זה בקלות. אנח קיבלתי אוטו חדש ובמסירה המוכר התלהב מהמערכת באוטו ואז אנח מגלה שהספיקר שמאלי לא עובד, אופס אמר המוכר ואז במוסך אמרו לי שלא מחליפים את החלק אלה מזמינים את כל החלק הפלסטי שבתוכו יש את הספיקר, חיכיתי שבועיים. לחלק ובזמן הזה המערכת שקיבלתי בשווי 8000 שח לא שווה כלום וגם שבועיים סבלתי מכך שכל הזמן שמתי לב שהספיקר לא עובד ואני מאוד אוהב מוזיקה, לקחתי את זה קשה אבל הבנתי שכל עוד זה לא תלוי בנו אין על מה להתעצבן כי זה מוריד כמה שנים מהחיים: -) אני בטוח שאתה תהנה מהאוטו הזה כי הוא באמת אוטו טוב.

החיים הם כמו....

פורסם

ממש לא! אבל תקלות קורות. במיוחד מחלות ילדות שמכוסות ע"י האחריות.

פשוט לא חכם לשלם בריאות על שטויות כאלה. יש מספיק צרות בחיים...

אם מדובר בעניין סדרתי שחוזר פעם אחר פעם, אז צריך לטפל טיפול שורש.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

חסר לך כל כך הרבה מידע ולמרות זאת הגעת למסקנות שלך לבד. מן הסתם שאני לא אוהב לבלות במוסך. זה פשוט היה עניין של צירוף מקרים. אף פעם לא רשמתי מה היו הסיבות להגעתי למוסך ואם הייתי רוצה לפרט אז הייתי מפרט.

• תוכן חדש...